Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

Potpuno su upravu.

Evo gledam ovaj svoj problem (Fatal Error WS10) imaju i ljudi koji su kupili orginal , ima neki 100000 mogucih resenja , a nijedno ne radi.
Instalirao nove Chipset Drivere , reinstaliravao Games for Windows , update-o milijun nekakvih sr**a i opet ne radi.
Stvarno nije posteno.:test:

Jao sad gledam na youtube, ladno prave video klipove kako Niko Bellic u stvari NIJE Srbin, i zasto nije Srbin. Znaci kakvih kompleksasha ima majke mi je neverovatno.

http://www.youtube.com/watch?v=FE4Pe447Sr0&feature=channel_page

Vade se na nekakve tehnikalnosti, vec vidim ima i objasnjenja da on prica "BOSANSKI", i da je Hrvat. hahahaha

Mogu misliti kako je bilo takvim iskompleksiranim ljudima. Kupe svoju omiljenu igru posle dugo dugo chekanja, kad eto sta mogu da vide? Glavni karakter prica SRPSKI! LOOOL kakav je to shok za njih mogu misliti....

Hvala Amigo.

Kaze mi da restartujem komp. ili reinstaliram igru (bas neka utjeha).
Inace prilikom instalacije mi je bio ostecen jedan file (rekao bi da nije neki vazan pa sam klikno ignore).

Verovatno je u tome problem :d

Potpuno su upravu.

Evo gledam ovaj svoj problem (Fatal Error WS10) imaju i ljudi koji su kupili orginal , ima neki 100000 mogucih resenja , a nijedno ne radi.
Instalirao nove Chipset Drivere , reinstaliravao Games for Windows , update-o milijun nekakvih sr**a i opet ne radi.
Stvarno nije posteno.:test:

1. Proveri da li ti je instaliran .net framework 3.5
2. Skini najnoviju verziju "Games for Windows - Live" sa neta. Prvo instaliraj GTA pa zatim uninstaliraj Games for Windows i baci poslednju verziju sa neta... To je meni bio problem...
http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/GFWLupdate/

Poslednja izmena:
svaka čast za top temu! imao sam problem sa teksturama, i bukvalno odustao od igranja kad videh u temi da je možda do directx-a, update-ovo sam na najnovije i sad je ekstra sve OK :D

Poslednja izmena:
Imaju tri. A sta i da imaju samo dve? Pa nije naziv igre nedeljno popodne kod Ruske Jakic.

:D Imas poentu. Ali, ako je u SA bilo gomila toga vise,malo je nelogicno da u nastavku odu korak u nazad sto se toga tice i npr modifikovanja automobila, jer se s tim mozes zezati do mile volje i to te drzi zalepljenim za ekran i posle prelazenja igre.

I odrade NY extra sve, i u celom NY naprave 3 prodavnice :) Niti kupujes kuce, nit trosis pare ne kola, ni na odecu, ovako mi sve stvari odose na lap dances i prostitutke :d:d

Jao sad gledam na youtube, ladno prave video klipove kako Niko Bellic u stvari NIJE Srbin, i zasto nije Srbin. Znaci kakvih kompleksasha ima majke mi je neverovatno.

Vade se na nekakve tehnikalnosti, vec vidim ima i objasnjenja da on prica "BOSANSKI", i da je Hrvat. hahahaha

Mogu misliti kako je bilo takvim iskompleksiranim ljudima. Kupe svoju omiljenu igru posle dugo dugo chekanja, kad eto sta mogu da vide? Glavni karakter prica SRPSKI! LOOOL kakav je to shok za njih mogu misliti....

Ma retardi, to su gigantski kompleksi u pravu si.
Dovljno je samo pitati te maloumnike, ako nije Srbin zasto mu Roman kaze, "nemoj odmah da krenes na Albance, nismo kod kuce", nesto u tom fazonu mu kaze, kakve veze imaju Hrvati i Sipci.

Poslednja izmena:
S kim ti ulaziš u polemiku? Činjenica je da čovek ima par frejmova manje jer igra
na daleko većoj rezoluciji, i tu nema spora.
E sad da on provrti benchmark na 1024x768 sa view distance=1 i sa svojih par
stotina megaherca manjim taktom procesora, šta misliš ko bi imao više frejmova?;)

Pa on je rekao da je nemoguce da vucem ni 30 frejma! Pa me zanimalo samo po cemu to zakljucio ali ajd sad batalite!
Jel presao neko onu misiju kad Brucie ti kaze da ukrades kola i pristupis policijskom kompijuteru. Ja ukradem kola pobegnem od policije, zaustavim auto i pretisnem slovo E da pristupim compu i sad tamo imam da trazim po imenu ali ne znam sta i koga da trazim?

Pa kaže ti Brucie koga treba da tražiš, ukucaj to ime.

Meni odjednom padne fps na 0 pa ide do 6-7 pa opet 0 i moram da ugasim igru preko task menagera pa da je ponovo pokrenem.Nekad moram i restart posto totalno zakuca.Ali nema pravila nekad posle 5 min nekad posle 3h igranja.

Мене изненађује колико дубоко сеже мржња, да се то преноси на питање порекла лика из једне обичне игре :wall: , страшно.

Ma retardi, to su gigantski kompleksi u pravu si.
Dovljno je samo pitati te maloumnike, ako nije Srbin zasto mu Roman kaze, "nemoj odmah da krenes na Albance, nismo kod kuce", nesto u tom fazonu mu kaze, kakve veze imaju Hrvati i Sipci.
my.php

edit: ne znam zasto nece da prikaze sliku sa direct linka, ali evo ovako

Poslednja izmena:
pa i vi ste ko mala deca, rockstar nije hteo Nikoli da da etnicko poreklo tako da ga oni najverovatnije gledaju ko mesanca ili bilo koga iz ex-yu verovatno negde iz Bosne kako bi se sto vise ljudi moglo asocirati sa njim...

prilichno sam siguran da onaj mentol shto mu daje glas kazhe da je iz srbije

prilichno sam siguran da onaj mentol shto mu daje glas kazhe da je iz srbije

Upravo tako. Lično je Michael Hollick u svom intervju izjavio da je Niko iz Srbije i da je dosta radio sa Srbima pripremajući se za igru. I šta sad na to treba dodati. Suviše je jednostavno zaključiti zar ne.

Posle instalacije patch-a ne cuje se razgovor u kolima tj sta pticaju Niko i rodja, vec samo radio. Pre patch-a je bilo sve OK.

Jel ima neko resenje ?

pa i vi ste ko mala deca, rockstar nije hteo Nikoli da da etnicko poreklo tako da ga oni najverovatnije gledaju ko mesanca ili bilo koga iz ex-yu verovatno negde iz Bosne kako bi se sto vise ljudi moglo asocirati sa njim...

pa i ja iskreno mislim da nije hteo, vec da ga obelezi kao "eastern european". Ali ako lik u igri za sebe kaze da govori SRPSKI, onda on moze biti samo srbin. Ne moze biti hrvat pa da ipak nekako kaze za sebe da govori srpski, jer cak i hrvati iz srbije za sebe kazu da im je prvi jezik hrvatski. Ista stvar i sa bosanskim muslimanima i njihovim "bosanskim" jezikom.

Tako da realno gledano lik moze biti samo srbin i nista drugo. To sto izgovaraju njegovo ime sa BiliK umesto BiliĆ je chista bahatost ljudi iz rockstar games-a. Jer se cesto prezimena odavde pisu sa c umesto ć na kraju, jer naravno oni to slovo nemaju, pa onda to c procitaju kao K.

Dakle svesno ili nesvesno, lik u igri moze biti samo srbin, i nista drugo.

Posle instalacije patch-a ne cuje se razgovor u kolima tj sta pticaju Niko i rodja, vec samo radio. Pre patch-a je bilo sve OK.

Jel ima neko resenje ?

Restart masine, pa probaj ponovo.

Poslednja izmena:
pa to je jedino kad se spominje kojim jezikom prica .... ali u daljem toku se vidi da namerno nisu hteli da ga poziciniraju etnicki... a i vi gubite iz vida da je vecina ljudi koji su emigriralo mesanog porekla..a i neki sa pravom ne zele da isticu sta su i da biraju strane

pa to je jedino kad se spominje kojim jezikom prica .... ali u daljem toku se vidi da namerno nisu hteli da ga poziciniraju etnicki... a i vi gubite iz vida da je vecina ljudi koji su emigriralo mesanog porekla..a i neki sa pravom ne zele da isticu sta su i da biraju strane

brate on u igri nije emigrant koji je odrastao tamo, vec je direktno dosao sa ovih prostora, kao sad ja ili ti kad bi otisli tamo. I koji jezik za sebe kazu da pricaju, po tome moze jasno da se vidi kako sebe gledaju. Tipa ako ima majku hrvaticu i oca srbina, ako za sebe kaze da prica srpski 99% je sigurno da on sebe smatra srbinom (primer sinisa mihajlovic, majka mu je hrvatica).

Mislim to su te glupave tehnikalnopsti tipa "a mozda je on mesanog porekla, pa samo ipak za sebe kaze da prica srpski" lol ... mislim takve pretpostavke su smesne. Lik prica srpski, sa "balkanskih prostora je" kako kaze, bio je u ratu u bosni, ne voli albance, znaci srbin je i kraj price. Tu nema diskusije. Svaka diskusija o ovom je vadjenje na tehnikalnosti sto je besmisleno potpuno.

Poslednja izmena:
brate on u igri nije emigrant koji je odrastao tamo, vec je direktno dosao sa ovih prostora, kao sad ja ili ti kad bi otisli tamo. I koji jezik za sebe kazu da pricaju, po tome moze jasno da se vidi kako sebe gledaju. Tipa ako ima majku hrvaticu i oca srbina, ako za sebe kaze da prica srpski 99% je sigurno da on sebe smatra srbinom (primer sinisa mihajlovic, majka mu je hrvatica).

Mislim to su te glupave tehnikalnopsti tipa "a mozda je on mesanog porekla, pa samo ipak za sebe kaze da prica srpski" lol ... mislim takve pretpostavke su smesne. Lik prica srpski, sa "balkanskih prostora je" kako kaze, bio je u ratu u bosni, ne voli albance, znaci srbin je i kraj price. Tu nema diskusije. Svaka diskusija o ovom je vadjenje na tehnikalnosti sto je besmisleno potpuno.

Srbin je to stoji!Ali mogli su da nadju nekog sa boljim akcentom niko govori kao robot nekako lici kao da je skoro naucio srpski mislim ako R* nije mogao da angazuje nekog ko tecno prica na srpskom onda stvarno:(

Evo cisto da kazem ljudi... imao sam priliku da pre neki dan probam GTA IV u varijanti HD4850, HD4870 i HD4870+HD4850 CF... na mojoj konfiguraciji..

Dobitak u performansama izmedju testiranih komponenti je 2-3FPS, dok CF varijanta donosi i malo usporenje!!! Cim dodjem kuci postovacu benchmarke koje sam uradio u igri...

Crysis je isto pokazao usporenje u 4870+4850 varijanti kad se igra bez AA, dok sa 8xAA (sve na full) se dobija +10FPS u odnosu na single 4870...

Al eto ko je razmisljao da se upgradeuje zbog GTA, ne mora to da radi :D

ne mora grafu :)

Meni OC proc. doda 8 frejma a OC graficke 1.5

Ne znam koliko bi dodao drajver 180.84 ? Ne planiram da igram GTA sada pa me mrzi da ih stavljam.

Poslednja izmena:
NE MOGU DA VERUJEM ŠTA TOLERIŠETE.

Očigledno je da u ovoj temi ima iskompleksiranih ljudi, kojima smeta to što se u igri pojavljuje Srbin. Ne kapiram zašto smeta to što je Srbin. Ne kapiram zašto do sada nije izbrisano prepucavanje da li je Srbin ili nije. Ne kapiram zašto moderatori to dozvoljavaju.
Dosta ljudi ovde me podseća na ovog magarca iz mog potpisa.
Zar je bitno ko je koje nacionalnosti. Igra ne bi bila ni bolja ni lošija da je Niko Hrvat, Slovenac, Afrikanac, Aboridžin...

Za sve ..... koji bi voleli da Niko nije Srbin.
http://www.youtube.com/watch?v=6t8OI8hL_FM&feature=related

Poslednja izmena:
Ajde dosta vise o poreklu Nika...
Prerasce rasprava u nesto sto ne bi niko voleo...

Poslednja izmena:
Evo obecano...

- Single 4850

Statistics
Average FPS: 35.85
Duration: 37.24 sec
CPU Usage: 71%
System memory usage: 51%
Video memory usage: 100%

Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 71
Detail Distance: 100

- Single 4870

Statistics
Average FPS: 37.36
Duration: 37.10 sec
CPU Usage: 65%
System memory usage: 47%

Graphics Settings

- Crossfire 4870+4850

Statistics
Average FPS: 38.87
Duration: 37.15 sec
CPU Usage: 68%
System memory usage: 48%

Graphics Settings

napominjem da i jedna i druga kartica imaju "samo" 512mb... u prethodnom postu sam rekao da sa CF varijantom dolazi usporenje, ali nisam se dobro prisetio... to je bilo u Crysisu bez AA, na full detaljima. Konfa je iz potpisa, samo su graficke menjane... nazalost nisam imao Full HD monitor da probam na njemu u 1920x1200 rezoluciji, verujem da bi se CF tek tu pokazao kako treba...

Kako da uradim ebeni benchmark

Nema te opcije za paljenje istog

Mozda ti treba graficka od 512mb da bi odradio benchmark, ili je samo jos jedan bug u nizu?

Kako da uradim ebeni benchmark

Nema te opcije za paljenje istog

U commandline.txt dodaj komandu "-benchmark" i sledeci put kad pokrenes igru, bench ce se automatski odraditi i izaci iz igre po zavrsetku... samo ne zaboravi da obrises komandu iz txt fajla ka budes hteo da igras :D

Nazad
Vrh Dno