Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

^^Moguce je...meni je recimo i sa texturama na high i view distance 40-50 radilo odlicno, ali nisu nestajale teksture, vec objekti...okrenem kameru, i vidim kako se pojavljuju kante u blizini, drvece, detalji na mostu u daljini, zgrade tu i tamo...a to me bas nerviralo.
Tako da sam poslusao ono sto kaze igra, spustio teksture na medium (i tako ostao u granicama 512 Vram-a) i sad je sve na mestu.

Poslednja izmena:
Bolje vas nasao i hvala na informaciji!!!

Prednost je u tome sto ces imati pristup online sadrzaju, moci ces da kacis video klipove, itd... A i neces morati da se je*avas oko crackovanja, patchovanja i slicnih gluposti!

jel moguce da zbog 320mb na grafickoj nemam pola tekstura u igri kad pojacam rezoluciju i stavim kvalitet tekstura na high ?

ovo je maximum sto sam uspio da izvucem da mi texture ne brljaju:

Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
View Distance: 12
Detail Distance: 100

Ja se napravio pametan pa stavio 1920x1200 sa sve na max. Tad igra nije htela da se uchita :d

A kad se uchita sa smanjenim draw distance naravno niko hoda po nebu :)

Srecom ovde imam stari 930bf za te potrebe :d

Poslednja izmena:
Imam problem sa delovima igre kada idu "cut scenes", tačnije, jako je slab zvuk govora likova,
samo se čuje muzika kao kad si u kolima.
Moram da pojačam do daske da bih čuo dijaloge a posle kada se igra učita moram da utišavam i uvek tako,
žešće iritantno.
Jel ima neko sličan problem?

Imam problem sa delovima igre kada idu "cut scenes", tačnije, jako je slab zvuk govora likova,
Moram da pojačam do daske da bih čuo dijaloge a posle kada se igra učita moram da utišavam i uvek tako,
žešće iritantno.

Moguce ako koristis 5.1 sistem da se malo sjbe... meni se to desava kad gledam film u 5.1 modu i na zvucnicima ukljucim da pusta u stereo umesto 5.1.... prosto se onda izgube neki zvuci, ali sad jbmga ne desava mi se u igri... mozda to da pogledas prvo...

žešće iritantno.

pa ukljuci subtitle...... :p

i meni se slabije cuje tada, mozda je do realtek drivera koji su zadnji cini mi se

*** skinuo sam igru sa neta.. koliko ovo ima bagova. Kamera mi nesto "leoluja" non stop se pomera, ne mogu da upravljam vozilom u kojem sam... gubim volju da igram igru dok sve to namestim.

pa ukljuci subtitle...... :p

i meni se slabije cuje tada, mozda je do realtek drivera koji su zadnji cini mi se

Naravno da sam uključio titlove, u suprotnom bi samo slike posmatrao, nije da se
ne čuje nego je toliko tiho da moram zvučnike odvrnuti do daske.:p

Naravno da sam uključio titlove, u suprotnom bi samo slike posmatrao, nije da se
ne čuje nego je toliko tiho da moram zvučnike odvrnuti do daske.:p

Najbolje je sa slusalicama.. sve se cuje kako treba, a komsije ne cuju ciku vrisku i rafale :)

Nije mi jasna samo jedna stvar,sada imam narodnu verziju igre,a danas bih trebao dobiti originalnu na koji nacin bih trebao kreirati account da bi mogao sacuvati save-ove!Dali vazi isto za obe verzije?Posto cini mi se to niko nije spominjao!
Mozes za obe da koristis offline nalog ali ako zelis da igras preko interneta onda se registrujes na Rockstar social club i na Games for Windows Live (registraciju mozes da uradis i bez originala ali ne mozes igrati online).

Instalirao ja GTA usao u igru...kad ono problem do problema:wall:Rezoluciju nece da poveca vise od 800x600,kamera luduje,objekti nestaju...:wall::wall::wall::wall::wall:
POMOC!Ljudi pomagajte!

PROCITAJ FAKIN TEMU!!!

***, sta je s ljudima danas...el mora bas sve na tacni.Cela tema ce da se pretvori u pokvarenu plocu.

Procitaj temu od 30-te starice, citaj i samo ce ti se kazati.:-devil-:

Ljudi oprostite ako postavljam vec postavljeno pitanje , ali u zurbi sam :shock:.Sutra dobivam GTA 4 samo na 1 dan (pozajmica) , a imam Windows XP Service Pack 2.Hoce li raditi tj. sta treba da uradim da mi proradi :type:.

POzdrav. :wave:

Trebalo bi da moderatori sve patheve i bitna tehnička objasnjenja dopunjuju na prvim stranicama thread-a, sto sam video na stranim forumima. To bi dosta olaksalo bespotrebno ponavljanje pitanja...

Mora da se resi ovo pitanje :)

Ili da se napravi posebna tema sa ispravkama, zakrpama i ostalim resenjima za performanse GTA 4, ovde kad pitas odgovore ti "imas na prethodnim stranama!", jos se i ljute, pa imam al' ja dok to nadjem moram da isrocitam brdo gluposti, tipa kome se koj' auto svidja, pa dal' je BMW, pa dal' je Corveta, pa i kad' nadjem nisam siguran da li je to taj patch, da li je to taj fix, ili neki manje efikasan, ili onaj pravi, mnogo je konfuzno, daj' ako su radi ovi moderatori da to izvuku i stave negde izdvojeno, ovako nicemu ne sluzi.

Poslednja izmena:
Ja mislim da je najobolje ovo sto je BenRektum rekao. Uobicajena je praksa na mnogim forumima i tako sve stoji u jednoj temi i sve se lako nadje, jedino je modovima malo vise posla :)

@flight
da da bas je to poenta, sem toga ima tu puno newcomer-a ili onih koji instaliraju igru mesec dana kasnije i onda nema teorije da se snadju ***...

Poslednja izmena:
^^^Da, bogati, ljute se...a ima nekih budala (i ja medju njima) koji su izdvojili nesto vremena da potanko objasne sta-i-kako sa performansama i tweakovanjem, i posle vide da to niko ne cita...
A sve ostalo (pa i to sa autima, sto tebi smeta) je offtopic, iako se igra zove Grand Theft Auto? Izvini.
Znaci, modovi, pobrisite sve sto ima veze s igrom, ostavite samo info o valjanim krekovima i commandline.txt da svako imade na tacni...:D:D

Sve ostalo -brdo gluposti:wall:

Poslednja izmena:
Ok ljudi, da nadjem malo vremena, pa cu da napravim neki spoiler sa workaroundom u prvom postu.
Sad nazad na temu.

^^^Da, bogati, ljute se...a ima nekih budala (i ja medju njima) koji su izdvojili nesto vremena da potanko objasne sta-i-kako sa performansama i tweakovanjem, i posle vide da to niko ne cita...
A sve ostalo (pa i to sa autima, sto tebi smeta) je offtopic, iako se igra zove Grand Theft Auto? Izvini.
Znaci, modovi, pobrisite sve sto ima veze s igrom, ostavite samo info o valjanim krekovima i commandline.txt da svako imade na tacni...:D:D

:wall:

Jeste ali ljudi ne mogu ni da pocnu da voze taj auto dok ne udare zakrpe, txt fixove i ostalo.

PROCITAJ FAKIN TEMU!!!

***, sta je s ljudima danas...el mora bas sve na tacni.Cela tema ce da se pretvori u pokvarenu plocu.

A, sta je sa ljudima kao sto si ti, hvala ti ako si napisao sta i kako treba, ali covece 'ajd' stavi se na necije mesto ko je tek sada instalirao ili treba da instalira igru, mora da procita 46 stranica, pa to mora da se bude lud! Najgore je sto ima minimum tri verzije zakrpa, ko zna koliko fixova, sto ti kazes plus i krekova da bi igra radila bez DVD-a:) Odakle ja znam sta je od toga svega ispravno, da li vi mislite da ce iko da instalira igru od 15gb po 3-4 puta dok ne otkrije pravu zakrpu, ili ako je to neko vec radio ne moraju svi, zato smo valjda homo sapiensi, a ne majmuni.

^^Tako je, nama koji smo vec ucestvovali u temi i znamo sta-i-gde se nalazi, kao i drugim iskusnijim clanovima to ce da koristi.Uopste nisam protiv toga, podrzavam predlog, jer je voma korisna stvar ali opet ce da se ponavlja ovo sto se desava trenutno.

Poslednja izmena:
treba ti fedor lekic za ljuljanje...a mene zanima sto nemam teksture?Izludecu! Skino sam najnovije drajvere za grafu 180.84 beta, patchovo 1.0.1 i upotrebio fedorov lekic...jel sam pogresio negde

Probaj da smanjis neka podesavanja (pre svega teksture i view distance).Ako koristis Riva Tuner, instaliraj najnoviji...

jel moguce da sam ja na 60 posto igre obrnuo igricu?znaci nemam vise nikakvih misija,samo vozim po gradu kao budala...

To je odlican B.R-ov predlog, ali da se kladimo da nece resiti nista?Dodje newcommer ili neko koga jednostavno mrzi da cita temu i navikao da mu se servira odma' i sad i eto opet HITNO HITNO PIJANA MI KAMERA BUGOVI UZAS HEEELP ...:D

Ljudi, kad vas neka igra interesuje, a vec znamo za stvari sa lekovima i cudima, pratite temu od pocetka...ja sam igru nabavio kad su ljudi uveliko prelazili i bio sam u toku sta-i-kako.
A ne onaj fazon, ne zanima me to nista, hej sto ovo ne radi, ae odma na forum...a tamo tema od 40-i-kusur strana.Koj ce sad to da cita.
Iako je od toga 30% postova o lekovima,20% o performansama a ostatak je ono sto ljudima smeta:D

@Flight:
Eto ovo sto napisah je odgovor na tvoj post.Plus sto ovo nije forum gde se prvestveno trazi info o verzijama "lekova koji rade", vec zato postoje drugi forumi.I uprkos tome, ovde ima sasvim dovoljno informacija.

I opet da ponovim, kad vas neka igra interesuje, pratite temu od pocetka...a ne ovako.

onda mu kazes "idi na prvu stranicu" i nece da te smara vise.

Ma covece ovde je krek najmanji problem, patch je koliko ja znam zvanicna stvar.

Vrh Dno