Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

Obratite paznju na donji levi ugao kad se stave sva podesavanja na maks
Resource Usage 1419/1013 :)

Warning: Your graphics settings are near, or exceed the suggested resource limits for you system. It is recommended that you reduce your graphics settings in order to run game optimally.

E ako s ovom mojom masinom ne mogu da igram na high 'ebe mi se za GTA pa cu ga igrati na x360, mislim vec ga igram al sam pauzirao i mislio da nastavim na PCu zbog grafike.

Poslednja izmena:
Jeste , ali COD je samo idi pravo nema levo-desno i sve skripta , ovde je totalna suprotnost , premda cekam da i sam zaigram i da ocenim odnosu zahtevnost/kvalitet mislim da je ipak neopravdano zahtevno.

Ali opet nisu morali da preteruju sa time, GTA se nikada nije oslanjao na grafiku nego na GP, OK napravili su možda najrealniju fiziku, ali ne može niko da me ubedi da malo drk*nja oko optimizacije nije moglo da reši stvar, za GTA, preterane zahtevnosti.:wave:

Slazem se,koj moj smo cekali ovoliko dugo port ako raspali xbox360 moze savrseno da ga fura,dok se pc napreze pod njime....ne vidim poentu,kapiram da ako igra ima sve te prednosti po pitanju grafe i fizike pa da kazemo da je potrebna dobra konfiguracija da sve to izdrzi,ali ovo je cisto preterivanje....

cista politika...ne moze niko da me ubedi da je soni ps3 bolja masina od nekog kompa tipa cpu neki qx9xxx grafa 4870 ili ti neka nvidia ekvivalent ovoj....i td...sta sad jel treba komp od par hiljada evra da bi igrao GTA 4?pa kome ce oni da prodaju tu igru?ako je sve to tacno bice ova verzija za pc cist promasaj:mad:

Mislim da ce razlika u texturama i efektima biti veoma mala izmedju medium i highest, a da ce view distance i gustina saobracaja najvise uticati kako na vizuelni aspekt, tako i na performanse.

Kakva je ovo navala na igru, preko 100,000 ljudi trenutno skida piratsku verziju igre.

Javi nam utiske, kakve su boje ikonice imidza, na kojoj ti je particiji, da li si sortirao imidze po imenu, ili po velicini, ili mozda po datumu? :D

Koju poruku izbaci kada pokrenes i u koliko FPS-a :D.

Mislim da igra za 2 meseca nece biti pokopana vec ce tada bas da i zazivi i sto se dalje budemo odmicali od datuma izlaska bit ce sve popularnija , jer ce izlaziti dodaci moderske zajednice (auta,mods,maps itd...) a i vremenom ce nam racunala postati jaca pa cemo je igrati sa uzivancijom , uostalom car GTA nije preci jednom glavnu pricu i Uninstal , vec tek kad se zavrsi igra ona ustvari pravo pocinje.

P.S. E kad se setim kako sam igrao San Andreas na Duronu 750 (overklokanom na 825)
256 Ram-a i legendom zvanom GeForce 2.Cak sam i zvuk bio iskljucio da bi mi bio koliko-toliko igriv :type:.

@goran
citas mi misli men, to je za sada jedini nacin da se igram sa igrom:d Vidim ove nashe srbende zahebavaju amere za lek. A onda jedan pita drugog na naski : Ma reci mi *** el to lek il nije. A napravili citavu pobunu lol

Na Radeonu 4850 igra radi u 600fps-a! :D

[YOUTUBE]YlQivsN8XbI[/YOUTUBE]

^Ovo nesto opasno baguje...senke cini mi se?Ili fale teksture? :D Al creepy izgleda:p

Poslednja izmena:
Auuu, senke su *ebe kevu... :)
Koja je to reza 640*480?

cista politika...ne moze niko da me ubedi da je soni ps3 bolja masina od nekog kompa tipa cpu neki qx9xxx grafa 4870 ili ti neka nvidia ekvivalent ovoj....i td...sta sad jel treba komp od par hiljada evra da bi igrao GTA 4?pa kome ce oni da prodaju tu igru?ako je sve to tacno bice ova verzija za pc cist promasaj:mad:

Stim nemoj da zaboraviš da ovo PS3 nije mogao da izvuče ni u 720p (1280x720), već su radili upscale sa 640p, i da je igra zakucana na 30fps. A neki očekuju da igra radi u 1680x1050, sa gotovo troduplo većim traffic density-jem, većim view distance-om, većim detaljima i da radi u 60fps. Zaključite logički sami...

Poslednja izmena:
hahaha:D Verovatno ce ga hotfixovati za koji mesec, not to worry:D

Dobro, poceli smo.
Dok stigne, uzevsi u obzir velicinu, bice valjda gotov i medikament.

Pa cujem da se igra moze pokrenuti na Low-Medium i sa slabijim masinama , recimo iskljucivanje sjena (koliko god to bolno bilo) daje dobar skok Freamrate-u.

Novi gameplay:

[YOUTUBE]QEonoW15jbc[/YOUTUBE]

FPS gained (1280x1024, everything on MAX):
12-25 FPS. Somewhere in the video the FPS dropped to 12 FPS!

Some of you asked about the traffic ingame, as it was disabled in my previous videos. Here you can see how the MAX traffic looks like and why I had it on minimum earlier.

PC specs:
Windows XP SP3
Core 2 Duo 8400 @ 3.0GHz
3.25GB RAM
Radeon HD4870 1GB
Creative X-Fi XtremeGamer
2 x WD500GB disks in raid0

Hmh ... Mislim da ovom liku fali quad proc. da pristojan frejmrejtprseknd.

Poslednja izmena:
Cudno, mnogi imaju prob. posle instala Social Club-a,kad treba da krene install igre prijavi gresku, iako su kupili od istog 'utovarivaca'. Na srecu, ja nisam imao problem sa instalom...

A taman sam mislio da tapnem ovog mog quada. Sad ga ne dam ni za brdo karamela:d

kamera je sje*ana isto ko na soniju, ne mogu vjerovati, moram uvek malo zarotirati mishem da bi video kuda skrecem... e bem im mamu...

ako se ne varam kamera je ista kao i u svim do sada gta naslovima....realno meni nikada nije pravila problem :)

Kamera je standardna ne znam zasto bi nekome pravila probleme ako nije u proslim delovima

Nazad
Vrh Dno