Šta je novo?

ZTE Grand X

Ja odgovorno tvrdim da je ovaj telefon najgore smeće koje je ikad ušlo na naše tržište telefona... a bilo je svega i svačega.

Ja sam u Tlenoru preko 3 godine i nikad nisam inao slicnih problema.. dok nisam uzeo Grand X,
nisam imao zivaca odmah sam ga prodao, uzeo polovan Sensation i sljakao super, prodao i njega jer mi iskrsla super prilika da uzmem polovan Nexus iz telenora pod garancijom,
i ni jednom nije zakasnila poruka ni jednom.

Ista sim kartica u svim telefonima, samo mi je u ZTE-u kasnila usluga prijema sms poruka.

Znaci da prodajemo ovo, jel ima ovci jos?
za kolko si ga dao ? :p
edit] ma zaboravi ustvari, mene moj super sluzi :p

Poslednja izmena:
120 eura cini mi se.

Al sam realno rekao sto prodajem i sta ne valja, nadam se da je taj lik imao srece i nije imao puno problema.

Prvi put mi se desilo da sam dobio poruku sms a da mi nije signalizirao tj nemam notifikaciju :( u gornjem levom uglu. Primetio sam obzirom da koristim i viber da mi je sms notifikacija bila povezana sa viberom tako da sam odvojio viber od sms tako da ću dalje pratiti da možda nije problem bio u konfliktu sms vibr.

Poslednja izmena:
nisi izasao iz poruka, desava se redovno kad ne izadjes iz poruka a zakljucas ga, meni je to normalna stvar vec postala :D

nisi izasao iz poruka, desava se redovno kad ne izadjes iz poruka a zakljucas ga, meni je to normalna stvar vec postala :D

Izašao sam ja iz poruka nisam bio na viberu niti sam pisao sms. Jednostavno nisam dobio notifikaciju o novoj poruci. Ona je bila uredno smeštena u inbox i da nisam proverio inbox ne bih ni znao da mi je stigla sms poruka što je bzvz, ne znam da li je to do telefona ili do ICS-a.

A koji rom koristis?
Ja koristim onaj ruski tako da kad hocu da proverim samo ga prevucem prstom na gore onaj lok skrin i ako mi kaze 1 u porukama onda je dosla *** :D

A koji rom koristis?
Ja koristim onaj ruski tako da kad hocu da proverim samo ga prevucem prstom na gore onaj lok skrin i ako mi kaze 1 u porukama onda je dosla *** :D

Koristim telenorov rom pa verovatno da je do toga problem ali i zadnjeg downgrejda ICS-a na b04. Jer do sada nisam primetio ovaj problem

Hmm sta je grandx-ova u oglasima na benchu.. i svi kao rade odlicno a niko da stavi okvirnu cenu. Realno ko da vise od 50eur za polovan grandx nije cist.

Ko nije nabavio svoj primerak ovog fantasticnog uredjaja, evo puni oglasi.Pozurite da se ne razgrabi :D
Inace moj radi odlicno ali stvarno ,mada ima nedelju dana kako mu je menjana ploca u servisu tako da ima vremena da pokaze svoje bubice.

Hmm sta je grandx-ova u oglasima na benchu.. i svi kao rade odlicno a niko da stavi okvirnu cenu. Realno ko da vise od 50eur za polovan grandx nije cist.

ti bi da kupiš za 50 E :) ili nudiš nije mi jasno sad? Još ćeš me ubediti da ti poklonim telefon za dž čisto da se ne mučim više :D

Poslednja izmena:
Upravo su me zvali iz servisa, odobrena mi je zamena telefona. :)

E sad, dobra stvar je što ga više nema u Telenoru, zvao sam ih da pitam, oni sad čekaju odluku nekog glavonje koji će telefon nuditi u zamenu.

Trazi HTC Desire X :) Po papiru slicnih specifikacija, ne daj da ti uvale nista "slabije" po specifikacijama :)

Ou jes, don't worry ;-).

Osećam da će ponuditi OT995.

Ou jes, don't worry ;-).

Osećam da će ponuditi OT995.

Opet kinez sa francuskim potpisom i ja sam mišljenja htc desire x je odlična zamena bilo bi dobro da svima zamene telefone zbog problema ali mislim da se to neće desiti. Da sam bio pametniji uzeo bih taj Htc telefon mada kažu ljudi da se čuje neko krčanje u zvučniku tako da nisam pametan šta uzeti. Ti si nvukelicu reklamrao tel i čekao u servisu 45 dana da ti daju potvrdu?

Poslednja izmena:
Ti si nvukelicu reklamrao tel i čekao u servisu 45 dana da ti daju potvrdu?

Čekao sam sveukupno 15-ak dana, a samo par dana nakon što sam odbio da ga preuzmem popravljenog. Taj rok od 45 dana više ne postoji u zakonu, sada se govori o razumnom roku.

Izvor?

izvor je zdrav razum. Fiat Stilo i BMW1 su slicnih gabarita i specifikacija pa bi ja evo prvi licno dao ovu moju kantu od Stila, i jos 3 takva za serie1.

Kako onda ide dalje otplata na rate ?

Mora novi ugovor da se potpiše ili neki aneks :)

Ma iskreno, neka mi daju bilo šta pristojno, od Grand X ne može biti gore. Ionako za sve zahtevnije stvari imam tablet, a bez krštenog telefona sam već 3 meseca... Pretpostavljam da će biti OT995, Blade 3 ili G300. Šta biste vi uzeli od toga?

Evo posle nekih 2 meseca besprekornog rada riknuo i moj Grand X. Radio je normalno i od jednom vise nece da se upali. Probao sam vaditi bateriju, uci u recovery, stavljati ga na punjac ali ne reaguje, cak ni lampica ne sija. Predpostavljam da je skroz mrtav ali mozda se varam, jel ima neka caka za ozivljavanje koju ne znam?

Inace bio je jedan od retkih koji nije imao problema sa kasnjenjem poruka, gubitkom signala i slicno.

To je to, isto se i meni desilo. Nosi u servis i odmah traži da ga ne popravljaju već zamenu.

Tako sam i mislio, ali ne znam kako ce ici to za zamenu jer nisam potpisnik ugovora vec sam kupio telefon od nekog decka iz Lazarevca.

E pa to je realno problem... Onda ga popravljaj.

Vrh Dno