Ma slavim dan kad sam ga kupio i ubacio ruski rom, odlican telefon za ove parenisu mi zakasnele poruke ima vise od mesec dana
![]()
Aman, zapeli ste sa tim kasnjenjem poruka kao da je do telefona, a ja cu odmah da vam kazem da sam siguran da nije.
Imao sam HTC Sensation 4G vise od godinu dana i uzeo sam ga u USA. Probleme sa kasnjenjem poruka sam imao na njemu i to je jedno vreme postalo nepodnosljivo! Prilikom kupovine ZTE Grand X, u pocetku je sve bilo ok, dok nisam stavio jedan antivirus program koji radi super, ali sam primetio da od dana kad je instaliran, meni poruke kasne ili ne stizu. Obrisao sam ga nakon par dana i iz momenta mi je stiglo jedno 10 sms-a. A, da, isti taj antivirus sam imao i na HTC (LOOKOUT ANTIVIRUS i bio je legalan proizvod, nije neki blackmarket editon). Sve u svemu, nema potrebe da toliko pljujete ovaj telefon, jer evo, ja cu vam reci da ja imam telenorov rom koji je update-ovan na poslednji ovaj update od pre nedelju dana i da mi radi super. Mislim da mu je i rad baterije optimizovan, te drzi nesto duze. Nema da mi se gasi, da baguje, poruke mi najnormalnije stizu. Jedino mu je kamera po mraku diskutabilna. Ostalo je sve ok. Za te pare, mislim da nema mesta losim komentarima. Stvarno ne planiram da ga prodajem, da bih dodavao po 100-200 evra za maltene isto. To je bacanje para. Realno, skroz dobar telefon sa apsolutno razumnom cenom. Pa, ko voli, nek' izvoli. Meni radi odlicno i nemam razloga da ubacujem ruske romove. Zao mi je sto ostali imaju problema, ali evo, ni brat, ni ja, nemamo. Imamo Grand X obojica.
E neka si nam rekao... A šta ćemo sa nama koji nemamo instaliran taj program? E pa ja tvrdim da jeste do telefona. Ista sim kartica u drugom Android telefonu radi bez ikakvih problema, a sms poruke su mi kasnile i na fabrički resetovanom telefonu.
Telefon je u teoriji odličan, ali su očigledno pojedini primerci jako bagoviti. Ma odličan je telefon kojem moram posle svakog trećeg poziva da čupam bateriju... idila... I šta ste se vezali za njega, kao majku da vam psujemo kad ga kritikujemo? Telefon kô telefon, nekom je dobar, nekom nije. Meni nije. Dve osnovne funkcije (sms i pozivi) mu ne rade kako treba, šta dalje da pričam...
Niko ovde ne krivi telefon za kasnjenje poruka, vec ROM u kom s enajverovatnije nalazi taj bug. A sto se tice tog programa koji pominjes, izgleda da ga jedini ti imas instaliranog
Nadamo se da ce neki novi ROM da to ispravi jer zakucavanje posle poziva i kasnjenje poruka vec poci jer vec pocinje da iritira...
Ja sam nosio telefon na servis jer mi se gasio sam od sebe,i oni su kao reintalirali nesto al kad su mi vratili opet mi se isto desavalo,tako da sam im ja opet poslo na servis i sad su mi zamenili maticnu plocu i sada leti.Vec nedelju dana se nije ugasio i sve radi kao treba.Tako da bi vam preporuciju da ga vracate u servis sve dok ga ne poprave![]()
Probaj ovu aplikaciju:
AirPush Detector
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari