Kao sto napisah na nekoj od prethodnih stranica, i meni su kasnile dok sam imao SetCPU i juicedefender, cim sam ga izbrisao, odmah su pocele da stizu poruke i od tada vise ne kasne. Od pre dva dana sam ukljucio ono da koristi samo 2G mrezu i baterija kao da nije moja. Nakon par poziva(dvadesetak minuta), dvadesetak sms poruka, dvadesetak mejlova i malo cackanja po fejsu, nakon 24h, baterija je na 70%, znaci ne verujem sta vidim. Videcu jos neko punjenje pa cu vam postaviti screenshot kada bude pri kraju koliko je izdrzala. Inace slao sam e-mail telenoru zbog poruka kada sam imao problem i ovo dobio kao odgovor od njih: Postovani gospodine Veljkovicu,
Posto navodite da Vam prijem poruka kasni, predlazemo da proverite validnost poruke u podesavanjima i ukoliko je podesena na maximum promenite na 24 h. Takodje mozete izbrisati poruke iz memorije i iskljuciti i ukljuciti telefon.
Ako i nakon toga budete imali poteskoca sa telefonom predlazemo da ga u nasoj prodavnici predate na servis sa garantnim listom i fiskalnim racunom kako bi bio posalt na popravku. Tom prilikom dobijate zamenaski telefon dok se Vas ne vrati sa popravke.
Stojimo na raspolaganju za dodatne informacije.