Kada sam ja uzimao telefon u Telenoru, prodavacica mi je iznela jedan Grand X, stavila je u njega karticu (SIM karticu koja je stara par godina) i upalili. Nakon par minuta dok sam ga cackao u radnji, on je javio da nema sim karticu tj SIM card removed ako se dobro secam. Ona devojka otvori tel, namesti je opet, kad posle par minuta ono opet, i tada mi je rekla da noviji telefoni hoce da prave probleme sa starim karticama tj da koriste micro SIM kartice (njene reci od A do Z). E sada da me ne bi terala da zamenim karticu (mislim da je zamena 200 dinara), ona je donela drugi aparat i sa njim je sve bilo u redu, nikada mi nije zabagovao, ukocio se da moram da vadim bateriju ili izbacio ovo za SIM karticu. Stvarno ne znam da li ta SIM kartica moze da zeza, tj da zbog nje kasne poruke, mada sam procitao negde po net-u da su ljudi imali probleme sa android telefonima novije generacije i starim karticama. Imam onaj ruski rom i poruke ne kasne. doduse sad se cimam jer vecini kasne, mozda i ne stizu a ja i ne znam, ali kad god sam probao i poslao sebi poruku, ona je stigla odmah a i niko mi se nije zalio da mi je slao poruke a da ja ne odgovaram. Koje SIM kartice koristite?