Šta je novo?

ZTE Grand X

Samo jedno pitanjce.
Da li mSD mora da bude obrisana od onih šupačkih foldera koje Android kreira ili se samo, prosto i jednostavno, na mSD iskopira apdejt fajl i pokrene se onaj ugrađeni padejter sa telefona koji odradi ostatak posla???

thx

Pa brisanjem tih foldera mozes samo da izgubis ono sto si ti ubacivao, downloadovao ili slikao/snimao. Ne verujem da se u njima nalazi nesto sto je krucijalno za pokretanje sistema, tako da ih mozes i ostaviti, koliko ja znam.

Evo stavih i ja ovaj ruski B05 posle odlicnog V3 sa modaca.Ko se dvoumi evo par stvari, lockscreen je kao kod onog prvog isto ruskog roma ,znaci nije stock i moze da se konfigurisu precice i ne laguje kao u prvom B02 .Nema dolby nego soundFX ,cini mi se da dolby daje bolji zvuk i nema srpski jezik kome je to bitno.Rutuje se istim alatom.
To je onako na brzinu, evo par slika
Screenshot_2012-11-15-15-51-18.pngScreenshot_2012-11-15-15-53-08.pngScreenshot_2012-11-15-15-52-38.pngScreenshot_2012-11-15-15-52-12.png

Prilozi

• Screenshot_2012-11-15-15-46-33.png
    Screenshot_2012-11-15-15-46-33.png
    72.8 KB · Pregleda: 135
Poslednja izmena:
Ajd javi kakva je baterija, tj. dal je bolja od V3.

Samo jedno pitanjce.
Da li mSD mora da bude obrisana od onih šupačkih foldera koje Android kreira ili se samo, prosto i jednostavno, na mSD iskopira apdejt fajl i pokrene se onaj ugrađeni padejter sa telefona koji odradi ostatak posla???

thx

Ma jok, samo update fajl prekopiras i telefon ce ga sam pronaci i instalirati. Takodje settings i aplikaciju ostaju istalirane.

Ma jok, samo update fajl prekopiras i telefon ce ga sam pronaci i instalirati. Takodje settings i aplikaciju ostaju istalirane.

All done.
Jedino mi je ostao CWMR (ostali samo dugmići :d).
Odnah sam spitšio CPU Spy da vidim kako se ponaša kernel što se DSa tiče.

thx

Ja iskreno imam neki osecaj da je ovaj ROM ono sto smo cekali :) Sad cemo videti kroz praksu da li zakucava i ostalo.
BTW, bas mi se dopada ovaj louncher!! :happy::happy:

Ja iskreno imam neki osecaj da je ovaj ROM ono sto smo cekali :) Sad cemo videti kroz praksu da li zakucava i ostalo.
BTW, bas mi se dopada ovaj louncher!! :happy::happy:

Instalirao si ovaj Ruski ? Ajde istestirajte ga dobro , okačite i neki screen da vidimo bateriju.

Kako se instalira, može preko onog recovery sto se instalira uk rom ?

Probao sam samo da iskopiram taj update pa preko softver card update ali ne može da ga nađe.

Instalirao sam, nije odmah našao. Sada samo da ga malo maltretiram :)

Poslednja izmena:
Gps radi ocajno tj. ne radi nikako.Na V3 sam imao fix od 3-10 sekundi ,na ovom 15 minuta 1 ili 2 satelita.

Ovaj Rossia ROM fercera besprekorno. Od jutros od kada je skinut fon sa punjača skinuo je samo 1% baterije od par razgovora i par smsa. Najveći deo vremena fon provodi u DSu što je extra poželjno. GPS nisam probao jer me ne intersuje (bar za sada, ali ću probati pa javljam utiske). Ostalo radi super.

+1 za Rossia ROM ;)

Ovaj Rossia ROM fercera besprekorno. Od jutros od kada je skinut fon sa punjača skinuo je samo 1% baterije od par razgovora i par smsa. Najveći deo vremena fon provodi u DSu što je extra poželjno. GPS nisam probao jer me ne intersuje (bar za sada, ali ću probati pa javljam utiske). Ostalo radi super.

+1 za Rossia ROM ;)

A koliko je bolji u odnosu na V3, tj da li se bas toliko isplati prelaziti na njega?

A koliko je bolji u odnosu na V3, tj da li se bas toliko isplati prelaziti na njega?

To ti zaista ne mogu reći.
Meni je naj bitniji Deep Sleep koji perfektno funkcioniše kao i processor states koji prate sve to (sve to se odražava na trajanje baterije).
U ostalom, "nas i Rusa 300M" :d...

GPS na ruskom romu RADI! Upravo testirao u Nike + Running, GPS signal strong. U Gmaps je posle 10 sekundi accuracy bio 8m. Toliko.

Gps radi ocajno tj. ne radi nikako.Na V3 sam imao fix od 3-10 sekundi ,na ovom 15 minuta 1 ili 2 satelita.

Ej, ti, čarapan :d nemoj da širiš dezinformacije.
Možda u tvom delu Kruševca ne fata lepo satelite bre :d:d:d.

šala mala ;)

Poslednja izmena:
To ti zaista ne mogu reći.
Meni je naj bitniji Deep Sleep koji perfektno funkcioniše kao i processor states koji prate sve to (sve to se odražava na trajanje baterije).
U ostalom, "nas i Rusa 300M" :d...

pa meni na v3 funkcionise ds...ako ne izadje do kraja nedelje update b03 za v3, odradicu ga sledeci vikend jer necu imati vremena ovaj sad a radnim danim nemam snage i za to

ljudi pomagajte telefon mi se tako ugasi sam od sebe i nece da se upali dok ne izvadim bateriju pa je vratim ,sta da radim?

Jedno laičko pitanje da li ovaj ruski update mogu da pustim na Vip-ov rom?Telefon mi nije rutovan.

Je li ruski ROM vec ima u sebi B05 posto nigde ne vidim poseban link za update, a posle svih ovih pohvala, sve mi se nesto cini da ce da padne vec sutra

Cek, stani, pazi, vidi, gledaj...Kako mislis ostaju vec instalirane aplikacije... Zar ne bih flashovanje trebalo da ih prebrise?

Ako radis iz system updates sve aplikacije i podesavanja ti ostaju, znam sigurno jer sam probao V3 update na ovaj ruski.

Ako radis iz system updates sve aplikacije i podesavanja ti ostaju, znam sigurno jer sam probao V3 update na ovaj ruski.

Znaci ako ne idem preko CWMR vec preko system update, ostaju mi svi kontakti, slike i ostala podesavanja? Da li ti se izgubio onaj telenorov pozdravni ekran?

Poslednja izmena:
Evo drugi put mi se zakucao mob prilikom poziva u slucaju slabe baterije...Prelazak na ruski je neminovan...

Nazad
Vrh Dno