Flash nema veze sa chipsetom, već verzijom Androida. Flash nije zvanično podržan od Android verzije 4.1. Mada se može ručno instalirati i koristiti u stock (AOSP) browseru na Android 4.1, 4.2 i 4.3.
Tačno, ali to je retkost i taj "problem" je postojao samo kod prvih slabijih Androida. Danas je situacija značajno drugačija, danas ukidaju podršku, bez obzira na telefon.![]()
Stariji čipsetovi kao što je Qualcomm MSM7227 (ARMv6) ne podržava flash nezavisno od verzije androida. A blade 3 koristi MSM7227A pa zato pitam.
A ovaj telefon koristi unapređenu verziju čipseta koji nije podržavao flash, ergo moje pitanje.
Velika je razlika između MSM7227 i MSM7227A. Jedino što im je zajedničko je GPU - Adreno 200. A moguće je da ni on ne radi na istom taktu. Radi Flash na njemu bez problema.![]()
Haha pa mislio sam da se podrazumeva kada sam rekao da se može ručno instalirati.![]()
u polje NAME treba ukucati mts internet
u polje APN treba ukucati gprsinternet
polja PROXY, PORT ostavite prazna,
u polje USERNAME treba ukucati mts
u polje PASSWORD treba ukucati 064
u polja SERVER, MMSC, MMS PROXY, MMS PORT ne upisujete nista
u polju MCC treba da stoji 220
u polju MNC treba da stoji 03
polje AUTHENTICATION TYPE ostaje prazno,
u zavisnosti od uređaja polje APN TYPE ostavite prazno ili izaberite/upišite internet
Nasao sam neko resenje na Forumu za cyanogenmod (KonstaT)zvuk zavisi od ROM-a/root-a. kad vec G300 i Blade 3 dolaze u obzir odma da ti kazem da sam imao oba, i uzasno je tih. Na G300 koliko sam upucen jos niko nije uspeo da aktivira DSP Manager kao standalone aplikaciju ili kao deo ROM-a a to je jedina aplikacija koja uspeva da pojaca zvuk dok na Blade3 radi kroz CM10 i znatno menja kvalitet i jacinu zvuka. pojacavanje zvuka ekvilajzerom na G300 nije resenje jer se javlja krchanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari