pecavuk
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.03.2008
- Poena
- 435
Spremam se za selidbu pa je vreme za rasprodaju raznoraznih "igrački" koje ne dobijaju dovoljno pažnje. 😁
AYANEO Pocket Micro — 200
Najjača verzija sa 8GB RAM-a i 256GB memorije. Komplet pakovanje sa svom papirologijom i originalnim punjačem, perfektno stanje. Dolazi i uz kožnu futrolu koja je bila deo pre-order pakovanja.
Kupljen u decembru u Nemačkoj preko CaseKing. Komplet pakovanje sa svim propratnim materijalima. Generalno u perfektnom stanju, jedino par tragova sa zadnje strane na plastici, jedva vidljivo, fotografisao sam. Ekran perfektan, bez i najmanje tačke, kao i sve kontrole.
Jedino bih naveo da trekpedi jedva da rade. Ne znam da li je do softvera ali nisam uspeo da osposobim da radi bolje. Ja bih, da sam kupac, tretirao kao da ne postoje sem za povremenu navigaciju. Ostale kontrole naravno besprekorne.
Dolazi uz originalan punjač kao i originalnu Zotac Zone futrolu koja je zasebno kupljena. Tu je i garancija mada ne znam koliko je izvodljivo aktivirati je odavde. Svakako postoji, 2 godine od momenta kupovine.
Savršeno očuvan, u kompletnom pakovanju, originalnim punjačem, kao i futrolom i zaštitnim staklom koje je već nalepljeno.
Zotac Zone — 550
Kupljen u decembru u Nemačkoj preko CaseKing. Komplet pakovanje sa svim propratnim materijalima. Generalno u perfektnom stanju, jedino par tragova sa zadnje strane na plastici, jedva vidljivo, fotografisao sam. Ekran perfektan, bez i najmanje tačke, kao i sve kontrole.
Jedino bih naveo da trekpedi jedva da rade. Ne znam da li je do softvera ali nisam uspeo da osposobim da radi bolje. Ja bih, da sam kupac, tretirao kao da ne postoje sem za povremenu navigaciju. Ostale kontrole naravno besprekorne.
Dolazi uz originalan punjač kao i originalnu Zotac Zone futrolu koja je zasebno kupljena. Tu je i garancija mada ne znam koliko je izvodljivo aktivirati je odavde. Svakako postoji, 2 godine od momenta kupovine.
IMG_1905.jpg180.4 KB · Pregleda: 154
-
IMG_1906.jpg228.9 KB · Pregleda: 157
-
IMG_1908.jpg160.7 KB · Pregleda: 143
-
IMG_1909.jpg149.4 KB · Pregleda: 136
-
IMG_1910.jpg142.3 KB · Pregleda: 136
-
IMG_1912.jpg221.4 KB · Pregleda: 144
-