E tu si se zeznuo. Trebao si samo u kav-u da destikliras "Disable protection against network attacks" i ne bi ti pravilo probleme.gorio83 je napisao(la):Meni se recimo desilo to da kad sam instalirao novi ZA kompjuter se automatski gasio kad probam da se konektujem na net. Brzo sam shvatio da je do ZA i izbriso ga iz korenja. Sada koristim "Kaspersky anti-hacker"
PozZ
Nije takav, ne znas da podesis.Baraba je napisao(la):ma zone alarm kao sto je reko gore Corey mnogo nejasnoca. Meni recimo ne moze da se updatuje kaspersky kada mi je ukljucen ovaj novi zone alarm.
Ne vredi, probao sam sve. Jednostavno je takav.
E ovo je istina. Koristim ga godinu dana, i ne pravi mi neke probleme.skydiver021 je napisao(la):Zone alram je odličan FW program ali nije za početnike i treba ga znati podesiti. Na žalost teško je odavde reći šta kod tebe ne radi.
Jel ti zaista zivish u zabludi da ljudi u ovoj zemlji koriste legalne programe?Look'n'stop firewall je komercijalni 39$ za razliku od ZA koji dolazi u više komercijalnih verzija ali i u jednoj koja je potpuno besplatna za lično korišćenje.
Mozda i nije losa ideja jer, sad bas citamskydiver021 je napisao(la):Look'n'stop firewall je komercijalni 39$ za razliku od ZA koji dolazi u više komercijalnih verzija ali i u jednoj koja je potpuno besplatna za lično korišćenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari