Šta je novo?

Zna li neko PHP ? Treba mi POMOC !

IGGSySD

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
609
Da li neko moze BESPLATNO da mi pomogne i napravi jednu PHP skritu ?!

Naime, pravio sam neki svoj programcic i resio da ga makar malo zastitim. Tj. ja sam radio dizajn programa,
ikonice, sadrzaj itd, a jedan ortak mi je sve to spakovao u program.

Zastita je banalnog tipa. ((Sifra1 xor Sifra2) xor 10239392) = Sifra3. Nasa ideja je da "Sifru1" i "Sifru2" korisnik
dobije pri instalaciji programceta, a da na Webu ostavi svoje podatke i sifre koje je dobio ("Sifru1" i "Sifru2") u zamenu za "Sifru3" (Koja otkljucava program). Mislim nije neka zastita, ali
bar i na neki nacin mogu da pratim gde je isti program zavrsio.

Problem je dakle u skripti koja bi zavrsila taj posao.

REZIME:
Znaci podatke iz forme bi trebala (skripta) da ostavi u nekom *.txt fajlu na mojoj prezentaciji i meni posalje email sa istim.

Da li neko ima znanja i vremena da mi odsljaka ovakvu skripticu ?
Unapred zahvalan.

Moze to lako...samo mi nije neshto jasno...hocesh i da ti se upisuje u TXT fajl i da ti se salje na mail.
...shta forma treba da sadrzi?
RC Forever type;

Hvala na pomoci....

Hvala jer se zaista nisam nadao da cu naci nekoga ko moze da mi pomogne.

Trebalo bi da izgleda ovako.

******************Naslovni ekran************************

Please, fill the form to get unlock code.

Name:___________________________
Surname:_________________________
Address:__________________________
City:______________________________
State:_____________________________
Zip code:__________________________
Email:_____________________________
Contact phone:_______________________

Code 1:____________
Code 2:____________

U koliko se desi da neko od polja nije popunjeno onda ga skripta vraca nazad i trazi da se polje popuni. Ako je sve ok onda skripta na ekran izdaje (po sistemu ((Sifra1 xor Sifra2) xor 10239392) = Sifra3.) na sledeci nacin.

Thanks, your unlock code is: xxxxxxxxxxx

Onda podatke posalje na moj email ([email protected]). I ubaci ih u neki *.txt fajl (recimo podaci.txt) i u tom fajlu jedan za drugim pise sve koji su formu popunili tako sto ih recimo razdvaja zvezdicama.

Dakle, skripta je na engleskom.

HVALA PUNO !!!!
P.S. Posalji mi fiksni.

U koliko se desi da neko od polja nije popunjeno onda ga skripta vraca nazad i trazi da se polje popuni.
==============

to se radi u javascriptu, nema potrebe da submitujes form pa da php skripta provera unos. sve moze da se odradi na clijentu.

Onda podatke posalje na moj email ([email protected]). I ubaci ih u neki *.txt fajl (recimo podaci.txt) i u tom fajlu jedan za drugim pise sve koji su formu popunili tako sto ih recimo razdvaja zvezdicama.
==============

ajde razjasni ovo. sta zelis, da prvo, ubacis podatke iz forma u txt fajl i onda da taj txt fajl posaljes mejlom kao atacment? ako to hoces, to je malo komplikovanije. ako podaci mogu biti sadrzani u bodiju poruke onda je stvar poprilicno jednostavna.

Kad smo vec kod php-a,zeleo bih da pitam da li postoji neka knjiga(stampana ili za skidanje sa net-a) o php-u i HTML-u uopste.Pocetnik sam u ovoj oblasti,a zeleo bih da naucim kako osnovne stvari tako i nesto malo vise.Unapred hvala

Eoba ocegledno cesh mi ti pomoci jer je ...

Eoba ocegledno cesh mi ti pomoci jer cegevara sprma ispite a meni je stvarcica vrlo hitna....

Da trebalo bi da podaci budu sadrzani u bodiju poruke.

Da li mozesh da mi napravish tu skriptu plz???

Posalji mi molim te fiksni i mobilni na [email protected]

Ja sam Igor.

Hvala, Hvala, Hvala....
Pozdrav !!!

PA DOBRO....

PA DOBRO....HOCE LI NEKO DA MI POMOGNE ILI NECE ?!?!

iGGSy

Welcome to capitalism !

:D :D :D

Nije brate...

Ti si mi jedina nada....
Pozdrav !!!

OCU SAMO DA KAZEM >>>>>

DA JE CHEGEVARA ZMAJ !!!!

Posao uradjen !!! :)))

Hvala!

Nazad
Vrh Dno