Da li neko moze BESPLATNO da mi pomogne i napravi jednu PHP skritu ?!
Naime, pravio sam neki svoj programcic i resio da ga makar malo zastitim. Tj. ja sam radio dizajn programa,
ikonice, sadrzaj itd, a jedan ortak mi je sve to spakovao u program.
Zastita je banalnog tipa. ((Sifra1 xor Sifra2) xor 10239392) = Sifra3. Nasa ideja je da "Sifru1" i "Sifru2" korisnik
dobije pri instalaciji programceta, a da na Webu ostavi svoje podatke i sifre koje je dobio ("Sifru1" i "Sifru2") u zamenu za "Sifru3" (Koja otkljucava program). Mislim nije neka zastita, ali
bar i na neki nacin mogu da pratim gde je isti program zavrsio.
Problem je dakle u skripti koja bi zavrsila taj posao.
REZIME:
Znaci podatke iz forme bi trebala (skripta) da ostavi u nekom *.txt fajlu na mojoj prezentaciji i meni posalje email sa istim.
Da li neko ima znanja i vremena da mi odsljaka ovakvu skripticu ?
Unapred zahvalan.
Naime, pravio sam neki svoj programcic i resio da ga makar malo zastitim. Tj. ja sam radio dizajn programa,
ikonice, sadrzaj itd, a jedan ortak mi je sve to spakovao u program.
Zastita je banalnog tipa. ((Sifra1 xor Sifra2) xor 10239392) = Sifra3. Nasa ideja je da "Sifru1" i "Sifru2" korisnik
dobije pri instalaciji programceta, a da na Webu ostavi svoje podatke i sifre koje je dobio ("Sifru1" i "Sifru2") u zamenu za "Sifru3" (Koja otkljucava program). Mislim nije neka zastita, ali
bar i na neki nacin mogu da pratim gde je isti program zavrsio.
Problem je dakle u skripti koja bi zavrsila taj posao.
REZIME:
Znaci podatke iz forme bi trebala (skripta) da ostavi u nekom *.txt fajlu na mojoj prezentaciji i meni posalje email sa istim.
Da li neko ima znanja i vremena da mi odsljaka ovakvu skripticu ?
Unapred zahvalan.