Šta je novo?

Zna li ko?

• Začetnik teme Začetnik teme LuPuS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

LuPuS

Slavan
Učlanjen(a)
06.05.2006
Poena
319
kako da dovedem sve mp3 zapise koje imam na isti level?

Probaj programom Mp3 Gain. Mislim da i u Foobar-u ima ta opcija.

Nemoj to nikako. Time ćeš samo da s****š dinamiku u pesmama. Bolje probaj sa nekim od plugin-ova za Winamp ako njega koristiš. Iskreno, ja niti koristim Winamp a ni normalizaciju, moguće da već u njemu imaš integrisan ovaj plugin ili probaj da pročačkaš u podešvanjima Wave_Out plugina. Ako ne nađeš ništa, idi na njihov sajt i probaj da koristiš 'normalize' kao ključnu reč za pretragu. Sigurno ćeš naći nešto.

Poslednja izmena:
Probao sam mp3 gain i mp3 doctor, sva sreca da sam napravio probu na nekim fajlu od koga sam imao back-up.
Oba programa su donekle ispeglala peak-ove ali su zaista umrtviliu pesme.
Muziku inace pustam vec dugo iz winamp-a i nikako da nadjem nesto za njega.
Jedan od predloga je bio da se za svaku pesmu u sound forge-u ispegla level ali kada imate mnogo pesama mislim da je sizifov posao.
Dok ne nadjem neko prakticnije resenje ostaje mi samo da pazim na zvucike, od pesme do pesme.
Hvala

A koju zvucnu imas? Secam se da je SB Live imao efekat "normalize" u podesavanjima kojim je sve sto pusta na izlaz postavljao na odredjenu jacinu bez obzira na izvor zvuka. Mada mi se cini da su taj efekat izbacili u kasnijim verzijama drajvera i zvucnih karti. Nikad mi nije bilo jasno zasto, meni je bio mnogo korisniji od reverba, chorusa, echoa i ostalog...

Imam integrisanu zvucnu uz asus a7v8dl, zvuci korektno.
Pustam muziku sa kompa preko mixete i moram svaki cas da trcim da korigujem level jer su velike razlike u nivou snimka.

Ljudi mp3 je krs,on predstavlja osakaceni full studiski snimljen materijal...aj da ne truckam previse mislim da vecina kapira sta hocu reci.

Sto volim ovakve biserne "ne znam ni sam sta sam hteo da kazem, al' bitno je da sam rekao" odgovore 🙂

Saymon says...🙂....aj' sad svi da skocimo :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno