Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nemoj to nikako. Time ćeš samo da s****š dinamiku u pesmama. Bolje probaj sa nekim od plugin-ova za Winamp ako njega koristiš. Iskreno, ja niti koristim Winamp a ni normalizaciju, moguće da već u njemu imaš integrisan ovaj plugin ili probaj da pročačkaš u podešvanjima Wave_Out plugina. Ako ne nađeš ništa, idi na njihov sajt i probaj da koristiš 'normalize' kao ključnu reč za pretragu. Sigurno ćeš naći nešto.
Probao sam mp3 gain i mp3 doctor, sva sreca da sam napravio probu na nekim fajlu od koga sam imao back-up.
Oba programa su donekle ispeglala peak-ove ali su zaista umrtviliu pesme.
Muziku inace pustam vec dugo iz winamp-a i nikako da nadjem nesto za njega.
Jedan od predloga je bio da se za svaku pesmu u sound forge-u ispegla level ali kada imate mnogo pesama mislim da je sizifov posao.
Dok ne nadjem neko prakticnije resenje ostaje mi samo da pazim na zvucike, od pesme do pesme.
Hvala
A koju zvucnu imas? Secam se da je SB Live imao efekat "normalize" u podesavanjima kojim je sve sto pusta na izlaz postavljao na odredjenu jacinu bez obzira na izvor zvuka. Mada mi se cini da su taj efekat izbacili u kasnijim verzijama drajvera i zvucnih karti. Nikad mi nije bilo jasno zasto, meni je bio mnogo korisniji od reverba, chorusa, echoa i ostalog...
Imam integrisanu zvucnu uz asus a7v8dl, zvuci korektno.
Pustam muziku sa kompa preko mixete i moram svaki cas da trcim da korigujem level jer su velike razlike u nivou snimka.