Šta je novo?

Zimske gume

Testerasto trošenje? Tako se troše gume na nekim vozilima.

Ne trošenje, deformacija.. Mislim, nisu bile toliko prešle da se toliko "potroše" i još pozadi
Pričao sam sa nekoliko ozbiljnih vulkanizera i sa par stručnjaka, svi su mi rekli isto.

Poslednja izmena:

Valjda ce da radi review cistih zimskih pneumatika pa da vidim sta da uzmem. Dal Micheli Pilot Alpin ili Continetnal wintercontact 245/45 r18

Uuu, taman na vreme kad mi trebauju all season gume. Znaci da jurim GoodYear, ili Michelinka. Najs.

Meni je ovaj test uneo jos vecu konfuziju. Imam ove Continental iz testa mislio da kupim jos jedan par. Generalno bas sam zadovoljan njima. Sad gledam Hankook su tu kao negde, a jeftinija guma, Goodyear prve a nisu pobedile ni u jednoj kategoriji Pirelli u vecini kategorija prve ali bas lose po snegu. Sad ti izaberi gumu

Varira sve to od testa do testa, u zavisnosti od test vozila, uslova itd. Otkad su se pojavile, Conti AC2 su skoro uvek u top 3 i nema razloga da ih menjaš, posebno ako odgovaraju tvom automobili, stilu vožnje i lokalnoj klimi. Na kraju, sigurno u bar malo dužem periodu zadržavaju takve performanse od npr. Hankook ili nekih jeftinijih guma srednje klase.

Meni je ovaj test uneo jos vecu konfuziju. Imam ove Continental iz testa mislio da kupim jos jedan par. Generalno bas sam zadovoljan njima. Sad gledam Hankook su tu kao negde, a jeftinija guma, Goodyear prve a nisu pobedile ni u jednoj kategoriji Pirelli u vecini kategorija prve ali bas lose po snegu. Sad ti izaberi gumu
Uh... testovi ne sluze da ti "kazu" koje gume da kupis, vec da ti olaksaju izbor, a odluku donosis ti sam, prema tvojim potrebama, nacinu voznje, mestu u kojem zivis... Odlucivanje o kupovini na osnovu testa a ne uzimati u obzir ostale parametre koji su tebi licno vazni, je u najmanju ruku neozbiljno, da ne kazem nesto drugo.

Ne slazem se. Ne bih gledao all season gume da ne znam sta mi treba. Sve gume u ovom testu su neka srednja,visa srednja ili premium klasa tako da su razlike dosta male i cenovno i po kvalitetu.Upravo to i jeste poenta mog posta da mi ovaj video nista nije olaksao

Mene čeka kupovina sve četiri zimske u veoma nezahvalanoj dimenziji 185/55 R16... Koliko vidim minimum 80 EUR po komadu...

Nazad
Vrh Dno