Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Za Zeca bacaju po 560 sol-a svaka znaci oko 3200 sol-a to ti je dnevno 32 do 34 dolara dnevno ceo rig.

Na kojim klokovima 1070 treba da baca ~480 sol/s?

A koliko ti sada baca out of the box?Koja karta je u pitanju ne moze svaka bas da baca 480 sol-a....

Hocu da kazem da sto bolje hladjenje ima karta i sto vise struje bacace ti vise sol-a....

Poslednja izmena:
FE na vodi. Na 2100/9400 baca 480-485 sola, 165W 43 stepeni temp.

Pa to ti je ekstra sto toliko baca ok je i potrosnja i ostalo....Ne znam sto onda pitas na kojim klokovima daje 480 sol-a kad si vec sve ekstra namestio?

Zato što ništa ne znam o tome. Namestio max OC u AB i pustio da kopa i toliko sola daje. Pitao sam se da li je to ok u odnosu na klok.

Po meni je odlicno ne bi nista dirao ali sacekaj misljenje jos nekog clana foruma.

ok je to. niza potrosnja za tu ciifru ne moze. vidi isplativost drugih coina ima koji su trenutno isplativiji od zeca.

Moze li neko da mi kaze sta tacno ovo znaci i koju adresu da ubacim na flypool-u "Because of performance issues with the Zcash client we are unable to send payout transactions to z addresses! Therefore DO NOT use z addresses to mine on the pool." ? Hvala unapred

Pa razumem sta pise ali koju drugu adressu da ubacim ako ne moze od Zcash, nov sam u ovome?

piše z address ne zcash adresa. ubaci adresu sa poola i piči.

Z adrese su one koje počinju sa slovom Z....na menjačnicama/berzama su (za sada) sve T adrese tako da nemaš tih problema osim ako koristiš svoj/lični wallet pa obrati pažnju na to....

Sredio sam, glupost, bag u AMD drajverima ako su prikacena dva monitora iako je jedan od njih iskljucen nece da dize klokove preko 150mhz za none full screen aplikacije.
Sada ide 190 h/s

Pitanje br1, da li je to ok?

Sta je bitinije za Equihash, memory ili core clock? Core sam nasvirao do maximuma (1080) Memoriju do 1500 nju moju jos malo.
Poz

Koliko ti daje 270x? Meni je posle jedno sat vremena na 50-60 H/s dosao na ~188 H/s i tu sad stoji sigurno sat vremena pa se nadam da je to to. I kakvi su ti klokovi i ostala podesavanja graficke? Meni je ili prilicno nestabilno bilo ili nikakvu razliku nisam primecivao kada diram klokove. Voltazu nisam menjao kao ni BIOS graficke jos uvek jer se plasim da ne pokvarim.

TO je to, ako nije previse nagurana 270x mi daje oko 190 sol u proseku.

Ok, hvala. :)

Da li imate neki savet za wallet posto sam taman krenuo na jaxx walletu i sad vidim da je pre 2 dana hakovan i da su pare pokradene? Mada i ne verujem da ce neko mene dirati ovako malog... :D

Ok, hvala. :)

Da li imate neki savet za wallet posto sam taman krenuo na jaxx walletu i sad vidim da je pre 2 dana hakovan i da su pare pokradene? Mada i ne verujem da ce neko mene dirati ovako malog... :D
Ja koristim bittrex

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Pozdrav, nov sam u ovome. pokusavam da majnujem zcash ali nikako ne mogu da pokrenem program. Graficka je GTX 650 ti boost 2GB. Znam da ne mogu da profitiram sa njom ali bitno mi je da vidim kako to ide. Zamolio bih ako moze neko korak po korak da mi objasni sta da instaliram i kako da podesim sve to da radi. Hvala unapred

Idi na flypool sajt i isprati tacku br 2 za nvidia graficke. Pre toga napravi wallet negde, imas predloge na ovoj stranici. Probaj i na youtube da nadjes neko objasnjenje, siguran sam da ima kao i za amd.

Hvala ti na brzom odgovoru. Skinuo i pustio da radi, za sad je ok. Na poloniex sa napravio wallet. Vrednosti koje mi pokazuje 36-37 Sol/s, temp. graf 68-69. Koliko vidim opetrecuje i procesor nesto preko 50%, da li je to normalno? Ako imate jos neke linkove i upustva da pratim kako napreduje molim vas posaljite, ustedecete mi mnogo vremena. Hvala jos jednom

Koje grafe imas, to je malo solova ****mu

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Moguce da trebas resetovati miner par puta, ja vec dve novi krenem sa 50-60 H/s i onda posle 1 ili 2 sata i par restarta minera skoci na ~185 i tako onda bude stalno.

Je l' se tako desava i ostalima, treba mu neko vreme da se zaleti ili to mene zeza nesto?

Takodje, probaj da dodas ovo u .bat fajl, ovo dize H/s za graficke do 2GB ali nemam pojma da li je samo za AMD ili i za Nvidia, ti probaj dok ne dodje nego da kaze sta je i kako je.

HTML:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

Poslednja izmena:
napisah gore, graficka je 650 ti boost 2gb. Stara je i slaba za miner ali bitno mi je da provalim sta je gde pa cu videti posle da ulozim neke novce. ubacio sam ove kodove ali opet isto 35-38 sol/s, pise da krene sa nekih 46 pa spusti na 35-38.

Vrh Dno