Koji su to trenutno coini isplativiji od zec i eth za rudarenje s gtx1070?ok je to. niza potrosnja za tu ciifru ne moze. vidi isplativost drugih coina ima koji su trenutno isplativiji od zeca.
piše z address ne zcash adresa. ubaci adresu sa poola i piči.
Z adrese su one koje počinju sa slovom Z....na menjačnicama/berzama su (za sada) sve T adrese tako da nemaš tih problema osim ako koristiš svoj/lični wallet pa obrati pažnju na to....
Sredio sam, glupost, bag u AMD drajverima ako su prikacena dva monitora iako je jedan od njih iskljucen nece da dize klokove preko 150mhz za none full screen aplikacije.
Sada ide 190 h/s
Pitanje br1, da li je to ok?
Sta je bitinije za Equihash, memory ili core clock? Core sam nasvirao do maximuma (1080) Memoriju do 1500 nju moju jos malo.
Poz
Ja koristim bittrexOk, hvala.
Da li imate neki savet za wallet posto sam taman krenuo na jaxx walletu i sad vidim da je pre 2 dana hakovan i da su pare pokradene? Mada i ne verujem da ce neko mene dirati ovako malog...![]()
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
Drustvo jos jedno pitanje... https://www.msi.com/Motherboard/H110M-PRO-VD.html#hero-overview ovo je moja maticna. Da li mogu na nju da povezem jos 1 graficku preko pci-e x1 slota, tj da majnuju 2 katrice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari