Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

kod nas traje bar jos 2 meseca kopanje kad postane neisplativo u relativno normalnim zemljama,kod mene rig na zecu cepa 20dana u sobi gde je tolko hladno ovih dana da ventovi se ni nepale :)

Moji cepaju odavno na vanjskoj temperaturi... Trenutno rade na - 21 xD Hahaha

Dugo ce tako...

Do prve kondenzacije

nema kondenzacije , treba hladno telo da dodje u kontakt sa vrucim vazduhom da bi napravio kondenzat, a vruce telo sa hladnim vazduhom ne kondenzuje...

Na -20c ne mogu da nabijem +20c temperaturu prostorije definitivno moram se pojacat, cekam VEGU :d

Nafrljo sam RX 480 na 1400/2050 baca oko 300sol, proba da ih zagrijem :p

Ljeto će biti zanimljivo. Ako do tada ostanemo bez ETH trebaće nakopati za klima uređaje :)

ma kad smo pregurali ljetos na LBC-u preguracemo valjda i ovo ljeto nadam se na nekom memorijskom coinu :)

Kopam Zec-a 2 sata ali i dalje je balance na nuli ima li neko sličan problem?

Jel modovao neko strix 480 sa 8G

Evo ja prije 5 minuta :D
ovo je obicno model, koji radi na 1266/2000

Modovao i ja Strixa.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Neko da okaci Bat file za Coinmine.pl sa ssl portom za Clay 10
hvala

Na kojim klokovima držiš trenutno i koliko ti bacaju 480 8GB? Potrošnja?

Trenutno sam na eth-u isplativiji mi eth na Rx 480 nego zec.

a nicehash pustio source svog majnera za nvidie (biće uskoro i iskompajlirana win verzija), nije vezan za pool

a nicehash pustio source svog majnera za nvidie (biće uskoro i iskompajlirana win verzija), nije vezan za pool

Ima vec Ocminer uradio, naravno ista brzina kao sa nicehash samo sad je moguce na bilo kom polu kopat, mada ima i EWBF miner i sa njim se moze kopat na bilo kom poolu.

Claymore je poceo raditi sa asemblerom bice sigurno znacajniji ubrzanja, problem ce biti miksani rigovi, tamo gdje budu iste karte na rigu uz odgovarajuce drivere bice ubrzanja.

Claymore 11, poboljsanje za grafike 7970 ne i za 480x! 7970 MSI Lightning daje 245 hesa

Vrh Dno