Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Ni sa 16.12.1 ne mogu preko 210

EDIT: Krene fino miner, kopa oko 210, onda se samo spusti na 196 i tako stoji :(

Poslednja izmena:
20170112148423025819658.png
[/IMG]

R9 280x sa hynix memorijom preko 270sol, ako je druga memorija onda malo manje.

Meni od 230 do 240, Klokovi 950, 1249. Koji su klokovi kod tebe?

Zahvaljujem. :)

clay 11. 280x 250 sol, 7950 220 sol...moze to jos gore 2 puta sve...cemo vidimo!

Ma dzabe on povecava snagu i potrosnju kad je miner dostupan svima pa na kraju svi ponovo isto zaradjuju bruto ali neto je manja zarada jer racun za struju raste...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Ma dzabe on povecava snagu i potrosnju kad je miner dostupan svima pa na kraju svi ponovo isto zaradjuju bruto ali neto je manja zarada jer racun za struju raste...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Garant je sklopio deal sa elektrodistribucijama sirom sveta :) Svi moraju na njegov miner kako bi drzali korak a u sustini sve je isto sem potrosnje koja raste...

Nije baš, nvidia nema ubrzanja, onda privatni mineri itd

mislite na decu koja ce da kupe kartu posle od vas,ako pre toga necrkne u rigu
default je sasvim dovoljan,jos na to undervolt,da se negreje mnogo

+1, da mislite na decu :D

Sto manje igraju igrice-vise ce se druziti ! :) [emoji14]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Sta kazu iskustva onih koji su coinotronu u PPS modu(koji sljasti u vrhu ko reklama za zenske gacice) i zasto bi iko izabrao tu opciju u odnosu na PPLNS ... nisam probao, al ako ima neka avanturisticka dusa da javi rezultate/razliku, naravno na intervalu od par dana probe

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1670733.0
v11.1:

- improved speed, about 365H/s on stock 390X, 385H/s on stock Nano, 260H/s on stock 280X, 260H/s on stock RX480.
- improved compatibility.
- some bug fixes and minor improvements.

NOTES:
1. It seems there is no way to get full speed on latest drivers for Fiji and Polaris cards, at least in Windows. So don't use latest drivers for Fury, use 15.12 or 16.3.2. Since old drivers don't support Polaris, there is no way to get full speed for these cards at all, at least in Windows.
2. Tonga - currently I cannot get enough speedup from assembler for this card so I did not include assembler kernel for this card.

Srecnici koji jos guraju na tahicanke i havajke se raduju ... novopeceni polarisovci zaglavljeni na 260H/s.
Zivotna nepravda :)

r200 karte su odavno otplacene u miningu sad im samo ostaje da zarade sto vise pre nego sto odu na oglase :)

Ozbiljni mineri ih nikad nece prodati, ostace do poslednjeg has-a

Srecnici koji jos guraju na tahicanke i havajke se raduju ... novopeceni polarisovci zaglavljeni na 260H/s.
Zivotna nepravda :)

pa trebalo je 4 godine izgurati sa ovim kartama :p

btw nije drasticno povecanje 280x 260 sol/s, 7950 230 sol/s

Poslednja izmena:
Niko ne prica o potrosnji...Ili imate malo GPU-ova pa vas to ne zanima, ili imate "jeftiniju" struju od ostalih, a to je vec nelojalna konkurencija...280X sada roka 1000W rig od 5 bez problema, isti takav sa 480 trosi ~700W, razlika u performansama je do 10% (Safiri 480 4GB kopaju 255-260 solova). Ja sam preostale tahitije pogasio dok se ne pojavi neki mega ultra isplativ na par dana, toliko mogu da podnesem pojacanje racuna.

Kako doci do podatka cene industrijske struje? Znam da racun, tj cena kw/h zavisi od potencije koju zahtevate od epsa ali ja tu tabelu i cene ne mogu naci nigde. Telefonom ne daju te informacije. A da idem i cekam na red 5 sati tamo, pa da me posle opet posalju na drugi salter gde ce me posle 2 sata opet poslati na neki treci salter - gde necu ni dobiti informacije-ne bih. Zna li neko ista o cenama industrijske ovde na forumu?

Kako doci do podatka cene industrijske struje? Znam da racun, tj cena kw/h zavisi od potencije koju zahtevate od epsa ali ja tu tabelu i cene ne mogu naci nigde. Telefonom ne daju te informacije. A da idem i cekam na red 5 sati tamo, pa da me posle opet posalju na drugi salter gde ce me posle 2 sata opet poslati na neki treci salter - gde necu ni dobiti informacije-ne bih. Zna li neko ista o cenama industrijske ovde na forumu?

Ne postoji industrijska struja. Postoji merna grupa. Kosta te 1000 din po KW flat, imas penale ako predjes ugovorenu snagu, a KWh kosta oko 8din u visoj tarifi i oko 2.5 din u nizoj sa svim troskovima i nametima. Imas jos od fiksnih pretplatu za javni servis i trosak dobavljaca. Posto je visa tarifa 16h a niza 8h, recimo da je prosek 6.2din. Moras otici do nekog dobavljaca struje i traziti tacnu kalkulaciju za pogon od 10KW, bez filozofije, da ti koze koliko mesecno para dajes za to. A ti gledaj da ti ne pikuje preko 10KW i toliko ces placati. Moras praviti ugovor na mininmum godinu dana, odnosno ne mozes se vratiti na staro ranije.

Nazad
Vrh Dno