Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Ja nisam dobio poruku :) Ja sam mlad i neiskusan ali ne kradem :)

E dobro onda, dogovorili smo se.
Ako imas jos nesto, rekao sam, slobodno na PM salji.

Čekajte, na kraju, radi li taj rimjuver? I ako ga ja kupim (mogu otvoriti i novi nalog u te svrhe) mogu li ga onda besplatno podijeliti ovdje sa ostatkom foruma?

Rimjuver ( naravno da sam i ja dobio ponudu da ga kupim ) i ako radi totalno je ekonomski neisplativ a narocito ljudima koji imaju manji broj kartica.Ne svidja mi se ova gore prepirka u vezi toga a narocito ne prema goldi-ju koji je mnogima pomogao.

Eh dobra stara vremena, ali iskreno da sad otkrijem cointelect 2 ne bi podjelio javno sa drugima zbog ovakvi likova, zbog pojedinaca 99% dobri ljudi ispasta uvijek je tako bilo ***.

A sto ne delite sa ljudima programe izmedju sebe? Jel poenta da svi zarade (za to postoji forum kao zajednica) ili da se jedni na drugima obogacujemo?

... srpska posla sa jedne strane. Sa druge strane Svabo, ovo je posao, i u poslu nema nista dzabe. Forum sa poslom ima mali broj dodirnih tacaka. I ja sam placao clanovima foruma kad sam procenio da mi treba. Nisam nikada prodavao nista slicno, ali kapiram da i oni sto prodaju su platili istu stvar dosta vise. Niko te ne sprecava da kupujes i obrnuto. Ali ocekivati nesto dzabe sto si platio, malo je vise po srpski, a opet ne ide :) Jos jednom nikome ne drzim svecu, ali sto napisah je tako.

Isto ono sto ti niko ovde nece napisati, a opet vezano je direktno za serovanje, je i to da nikome nije u interesu da se svaki dan pojavljuje sve veci broj novopecenih majnera, a svi znaju zasto je tako... jos jednom niko nema m... da to napise, ali je tako.

Sa druge strane serovanje podesavsnja i ostalih javnih stvari je uvek bilo ok, te ovaj forum moze sa tim da se i dici. Ali opet sve sto ima komercialnu pozadinu ne mogu niti cu ikada ocekivati da mi da neko dzabe.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mare, upravu si ti da ne treba da podeli ako je platio, ali ne mora da prodaje i da zaradjuje, neka kaze ja sam platio 1btc ajde svi se skupite za 1BTC da vam podelim, a ne da se zaradjuje na tudjem radu.

Krivo postavljas stvari. Covek je napravio skriptu,i naplacuje je kroz 2% provizije. To sto neko prodaje I/ILI deli taj remover jeste upravo to-zaradjivanje na tudjem radu.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Kada se susretnu covek sa znanjem i covek sa novcem, i dodje do razmene dobara, prvi daje novac za znanje, i odlazi sa znanjem i bez novca. Dok drugi daje znanje za novac, i odlazi sa novcem i znanjem.

Pozdrav ljudi, koristim claymore 9.2 beta na windows 7 64bit, probao sam na coinotronu i suprnovi pokazuje realan hashrate ali nikako da dobijem unconfirmed i confirmed rewards, vec je proslo 15 sati i nista. Zna li neko u cemu je fora. Hvala unpred

Pozdrav ljudi, koristim claymore 9.2 beta na windows 7 64bit, probao sam na coinotronu i suprnovi pokazuje realan hashrate ali nikako da dobijem unconfirmed i confirmed rewards, vec je proslo 15 sati i nista. Zna li neko u cemu je fora. Hvala unpred

Ako koristis ovaj fee rimjuver mozda ti je darko redirektovo zaradu na njegovu adresu :happy:

Skinuo sam ga sa zvanicnog posta na bitcointalk-u, nisam skidao od darka? i dalje na coinotron nista ne pokazuje od rewards-a? A na suprnovi isi fazon pokaze prvi rewards i onda zabode i nista, hashrate i dalje extra al rewards samo da u prvih 1 sat i onda nista.

Poslednja izmena:
Skinuo sam ga sa zvanicnog posta na bitcointalk-u, nisam skidao od darka? i dalje na coinotron nista ne pokazuje od rewards-a? A na suprnovi isi fazon pokaze prvi rewards i onda zabode i nista, hashrate i dalje extra al rewards samo da u prvih 1 sat i onda nista.

E nista onda mislio sam da koristis od darka on te nove clanove navlaci, pa reko mozda je i tebe upecao :d

Podrska mi je odgovorila, kazu da im je mali hashrate na coinotron, pa se ceka dugo za blok

Ko vam je kriv, pa slusate Goldija i idete na Coinotron, nekoliko puta ga je preporucio :).

Ajmo ga razapeti jer ne znamo racunati ;)

@Picasso
Aj ti ja preporucim da sam pucas sebi u nogu da bi brze trcao a ti to i uradi...
Pod hitno treba napraviti zatvorenu temu i izolovati se od svih ostalih sto mnogo "znaju" nek se sami snalaze citiraju medjusobno i napadaju...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ko vam je kriv, pa slusate Goldija i idete na Coinotron, nekoliko puta ga je preporucio :).

Ako nadjes post taj ja kopam za tebe do nove godine, zamijenio si me sa nekim, nikad nisam preporucio cointron, ali nikad! niti sam probao niti znam kakav je, tako da nadji post ili se izvini!

Pa jel vidite smajli na kraju recenice? Naravno da nisam mislio ozbiljno, malo ste se unervozili svi zbog cene...

Pa jel vidite smajli na kraju recenice? Naravno da nisam mislio ozbiljno, malo ste se unervozili svi zbog cene...

hahah @micairvas tek sam skonto da je ovo tvoj drugi profil :wave:
Propustio si sansu da kopam za tebe ccc i to sa fee rimjuverom sve bi islo na tvoj account :d

Poslednja izmena:
Vrh Dno