Rhisonicus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.02.2014
- Poena
- 225
Cex jeste goldi provalio.
Sa koliko mašina si kopao kad si dobio 0.045 po danu?Dva dana kopanja na coinotron.
Isplata 0,09.
Ništa od konja po pitanju ZECa.
Ispasce na kraju da si i bitcoin i majning ti izmislio.
???Sa koliko mašina si kopao kad si dobio 0.045 po danu?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Nakon kog iznosa kreću ta propitivanja od strane CEX-a?
Pa vidi, ja sam koristio CEx.io ti se i nisi bio ni registrovao na ovaj forum, ali sam cuo da si ti izmislio neki "fee rimjuver" da se izbjegne oni 3.5€ fee na cex-u pa ne znam koliko to kosta jel sta pojeftinilo 0.025BTC ili ispod?
Hihiihihiih morao sam jace je od mene :d :d :d
To je hash preko 1000sol/s????
6x470
Nije istina nista ja ne negiram to sto sad kopam eth to je zbog razloga isplativosti prije 7 dana kopao zec i nijednim postom kao sto se vidi nisam nista negirao.
To koliko accounta imas samo govori o tebi, sluzit se duplim accountima nagovarati nove clanove da ti uplate 0.05btc ili vise za rimuver to je zabranjeno po svim pravilima foruma, bices vjerovatno sankcionisan dok moderatori skontaju jer su multiaccounti strogo zabranjeni pogotovo u svrhe u koje ti to koristis.
Ne boli mene nista kao sto se vidi ti si mene sinoc citirao nicim izazvan, ali ja znam zbog cega je tozao mi te realno
Hash je 1300, a za 60 sati sam dobio 0.09. Nešto ne štima na coinotron.To je hash preko 1000sol/s?
Ja sam na dwarfu vec par dana i za 1000sol/s dobijam oko 0.12-0.15 zec/24h, tj uglavnom sam dobijao oko 0.15 konstantno, sad otkad traje ovaj btc pump, dobijam 0.12-0.13
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pa zato sam te i pitao, jer je to bas malo...Hash je 1300, a za 60 sati sam dobio 0.09. Nešto ne štima na coinotron.
Haha pa nek se jave ovi koje sam nagovarao da mi uplate bilo sta, posto ja ne znam ni za jednog, ali ti sve znas najbolje, pa ocigledno i ovo.
Bas bi voleo da me sankcionisu jel? Malo radosti dusici tvojoj, posto sam ti toliko patnje naneo.... hhhaaha
A nije bas da nisi nicim izazvao moju reakciju... smeta mi taj tvoj stav "ja ja ja, najbolji najpametniji ja ja, ja sam prvi, vi niste nigde i nista bez mene".
Verovatno nisam jedini koji misli ovako, ali sam jedini koji je odreagovao javno![]()
...sankcija sigurno ide za multiaccounte samo dok te namirise neko od modova :d
A sad za moj stav to sto ti mene dozivljavas kao najpametnijeg prija mi :d samo znam da bar ovi 50-ak ljud koji su mi slali poruke vezane za Cex da su mi zahvalni a oni koji su zavidni mogu samo da ih zalim...
Kad ti budes doprinjeo nesto forumu to cu podrzat, ali kad ti forum sluzi da sa laznim accountima nudis ljudima neki fee rimuver i to ljudima koji imaju 2-3 karte i to po cijeni od 50$ to svakako osudjujem.
I u onoj grupi u kojoj su te ljudi ismijali i gdje se i dalje sprdaju sa tvojim nikom dosao si samo da prodas taj rimuver kad si vidio da te ljudi zaje-baju podvio si rep i otisao. I tamo si govorio da ti ne pada na pamet da prodajes to na benchu, pa vidi malo si promjenio plocu napravio lazne accounte pa slao ljudima poruke sramota!!! Dvolicnost!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari