Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Cex jeste goldi provalio.

Dva dana kopanja na coinotron.
Isplata 0,09.
Ništa od konja po pitanju ZECa.

Da bas je mala snaga a sad je i pobeglo pola njih.

Ispasce na kraju da si i bitcoin i majning ti izmislio.

Pa vidi, ja sam koristio CEx.io ti se i nisi bio ni registrovao na ovaj forum, ali sam cuo da si ti izmislio neki "fee rimjuver" da se izbjegne oni 3.5€ fee na cex-u pa ne znam koliko to kosta jel sta pojeftinilo 0.025BTC ili ispod?

Hihiihihiih morao sam jace je od mene :d :d :d

Nakon kog iznosa kreću ta propitivanja od strane CEX-a?

Nema pravila tako kazu iz supporta, kad ima postane sumnjiv tvoj account ili transakcije tipa 3-4 zaredom dana vuces po 2000e e onda ti posalju upitnik na email cini mi se 9 pitanja klasican AML/KYc odgovoris im na to posaljes sve sto tamo traze i miran si.

Hvala @goldi.
I hvala još jednom što si podijelio info oko Cex isplata.

Na provokacije samo ignore ;)

Pa vidi, ja sam koristio CEx.io ti se i nisi bio ni registrovao na ovaj forum, ali sam cuo da si ti izmislio neki "fee rimjuver" da se izbjegne oni 3.5€ fee na cex-u pa ne znam koliko to kosta jel sta pojeftinilo 0.025BTC ili ispod?

Hihiihihiih morao sam jace je od mene :d :d :d

A cek ti mislis onaj ko nije registrovan na ovaj forum ili nije od tebe cuo da taj zivi u mraku jel?
Nego, ako je tebi toliko smesno to sto nekima znaci onih 2.5% i 1%, a tebi ti mali % nisu bitni, zasto si se prebacio na ssl gde placas devfee manji za 0.5% ?

Prebacio na ssl? odkud znas da me nisi hakovo hahah, za tvoj info na eth-u sam no nebitno svakako bezveze ides po forumu i citiras me :)

Cim stavis ssl i port on ukljuci odma 2% to je clay uveo zbog tebe ahhahaha, samo je sramota sto otvaras multi accounte i nudis ljudima taj fee rimjuver i jos si reako da to neces prodavati na forumu da nemas obraza ccc

Vidis sto si smesan...pre par strana si napisao da kopas na coinmine preko ssl enabled porta, a sad to negiras, ko da te je sramota jer si to uradio da dobijes 0.5% vise, a mene ovamo tovaris sto sam napravio devfee remover i sto ga ne delim ga dzabe, i zato sam los covek.

A koliko accounta imam i sta sa njima radim mislim da se tebe uopste ne tice.
Ne znam sta te toliko boli, ali ocito imas neki problem sam sa sobom, pa se izivljavas na forumu.. :)

Nije istina nista ja ne negiram to sto sad kopam eth to je zbog razloga isplativosti prije 7 dana kopao zec i nijednim postom kao sto se vidi nisam nista negirao.

To koliko accounta imas samo govori o tebi, sluzit se duplim accountima nagovarati nove clanove da ti uplate 0.05btc ili vise za rimuver to je zabranjeno po svim pravilima foruma, bices vjerovatno sankcionisan dok moderatori skontaju jer su multiaccounti strogo zabranjeni pogotovo u svrhe u koje ti to koristis.

Ne boli mene nista kao sto se vidi ti si mene sinoc citirao nicim izazvan, ali ja znam zbog cega je to :) zao mi te realno

Nije istina nista ja ne negiram to sto sad kopam eth to je zbog razloga isplativosti prije 7 dana kopao zec i nijednim postom kao sto se vidi nisam nista negirao.

To koliko accounta imas samo govori o tebi, sluzit se duplim accountima nagovarati nove clanove da ti uplate 0.05btc ili vise za rimuver to je zabranjeno po svim pravilima foruma, bices vjerovatno sankcionisan dok moderatori skontaju jer su multiaccounti strogo zabranjeni pogotovo u svrhe u koje ti to koristis.

Ne boli mene nista kao sto se vidi ti si mene sinoc citirao nicim izazvan, ali ja znam zbog cega je to :) zao mi te realno

Haha pa nek se jave ovi koje sam nagovarao da mi uplate bilo sta, posto ja ne znam ni za jednog, ali ti sve znas najbolje, pa ocigledno i ovo.
Bas bi voleo da me sankcionisu jel? Malo radosti dusici tvojoj, posto sam ti toliko patnje naneo.... hhhaaha

A nije bas da nisi nicim izazvao moju reakciju... smeta mi taj tvoj stav "ja ja ja, najbolji najpametniji ja ja, ja sam prvi, vi niste nigde i nista bez mene".
Verovatno nisam jedini koji misli ovako, ali sam jedini koji je odreagovao javno :)

To je hash preko 1000sol/s?

Ja sam na dwarfu vec par dana i za 1000sol/s dobijam oko 0.12-0.15 zec/24h, tj uglavnom sam dobijao oko 0.15 konstantno, sad otkad traje ovaj btc pump, dobijam 0.12-0.13

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Hash je 1300, a za 60 sati sam dobio 0.09. Nešto ne štima na coinotron.

Najbolje je to što je on uredno kopao i bacao share

Haha pa nek se jave ovi koje sam nagovarao da mi uplate bilo sta, posto ja ne znam ni za jednog, ali ti sve znas najbolje, pa ocigledno i ovo.
Bas bi voleo da me sankcionisu jel? Malo radosti dusici tvojoj, posto sam ti toliko patnje naneo.... hhhaaha

A nije bas da nisi nicim izazvao moju reakciju... smeta mi taj tvoj stav "ja ja ja, najbolji najpametniji ja ja, ja sam prvi, vi niste nigde i nista bez mene".
Verovatno nisam jedini koji misli ovako, ali sam jedini koji je odreagovao javno :)

...sankcija sigurno ide za multiaccounte samo dok te namirise neko od modova :d
A sad za moj stav to sto ti mene dozivljavas kao najpametnijeg prija mi :d samo znam da bar ovi 50-ak ljud koji su mi slali poruke vezane za Cex da su mi zahvalni a oni koji su zavidni mogu samo da ih zalim ;)...

Kad ti budes doprinjeo nesto forumu to cu podrzat, ali kad ti forum sluzi da sa laznim accountima nudis ljudima neki fee rimuver i to ljudima koji imaju 2-3 karte i to po cijeni od 50$ to svakako osudjujem.
I u onoj grupi u kojoj su te ljudi ismijali i gdje se i dalje sprdaju sa tvojim nikom dosao si samo da prodas taj rimuver kad si vidio da te ljudi zaje-baju podvio si rep i otisao. I tamo si govorio da ti ne pada na pamet da prodajes to na benchu, pa vidi malo si promjenio plocu napravio lazne accounte pa slao ljudima poruke sramota!!! Dvolicnost!!!

Poslednja izmena:
...sankcija sigurno ide za multiaccounte samo dok te namirise neko od modova :d
A sad za moj stav to sto ti mene dozivljavas kao najpametnijeg prija mi :d samo znam da bar ovi 50-ak ljud koji su mi slali poruke vezane za Cex da su mi zahvalni a oni koji su zavidni mogu samo da ih zalim ;)...

Kad ti budes doprinjeo nesto forumu to cu podrzat, ali kad ti forum sluzi da sa laznim accountima nudis ljudima neki fee rimuver i to ljudima koji imaju 2-3 karte i to po cijeni od 50$ to svakako osudjujem.
I u onoj grupi u kojoj su te ljudi ismijali i gdje se i dalje sprdaju sa tvojim nikom dosao si samo da prodas taj rimuver kad si vidio da te ljudi zaje-baju podvio si rep i otisao. I tamo si govorio da ti ne pada na pamet da prodajes to na benchu, pa vidi malo si promjenio plocu napravio lazne accounte pa slao ljudima poruke sramota!!! Dvolicnost!!!

:)

Ne dozivljavam te ja kao najpametnijeg, nego ti samog sebe takvog dozivljavas :))
A u "onoj grupi" si ti bio jedini koji je hteo da me zaebava, ostali su se kulturno ponasali i normalno smo komunicirali.
Iz grupe sam izasao jer sam shvatio da se tamo ne prica o nicemu sto bi meni bilo interesantno. A ti misli sta hoces :)
Rekao sam da ne vredi po forumima prodavati programe ovog tipa, nisam rekao da necu nikom ponuditi.
I nemam fejk accounte buraz,ali tebe to svakako ne interesuje :)

Imas jos nesto ?

Zelim da se izvinim ostalim normalnim clanovima foruma sto moraju da citaju ove gluposti.
Goldi ako imas jos nesto salji mi na PM, druge ljude svakako ne interesuju tvoje frustracije i teorije :)

Nemam ja nista tebi dodat samo ti nemoj mene bezveze citirati i neke glupe komentare pisati, a to za multi accounte gotovo ti je uhvacen si :d
Nauci koristiti forum da ne pises duple postove ;)

20161226148276755563984.png
[/IMG]

To toliko o multiaccountima :p account sa 0 postova na forumu koji salje privatne poruke tipa sa slike.

Poslednja izmena:
Nisi sam :) vecinom i jeste fatao nove clanove vjerovatno se vodeci logikom neiskusni su nasjesce paltice, takvi mi je ljudi i zao nije bas malo 60$ nekom pocetniku koji uzme nekoliko kartica da krene, nije on to slao iskusnim clanovima zna da ce ga oni ismijavati, dosao je on bio na slack u grupi prvi post prodaje fee rimuver hahah da vidis samo koje su to zaje-bancije bile na njegov racun i dan danas cirkuza se i zbijaju razne sale...

:D
Kao sto sam rekao, nemam lazne accounte.

Lose si odradio detektivski posao gokdi. :D

I napisi jos jednom kako mi se svi smeju jer nisu jos svi procitali :D

au majko.. :D davno sam se ovako lepo ismejao.

Jok eto ja prodajem fee rimjuver :p
Ja sam ti rekao da si uhvacen mission completed :)

Dobar ti ovaj lazni nick "chown" ili clovn hahah
clown.jpg

Da, ti si rekao svoje, ja sam rekao svoje.
Sta cemo sad ?
Nadji neku novu temu da se prepiremo jos malo.

svi mi se smeju, a ja takav smesan jedini ovde imam 100% od klejmora... ;)

Nazad
Vrh Dno