Pa zavisi sa koliko kartica ko kopajoj dokle cete ganjati te dnevne isplativosti ufff pa jel nakopate ista u tom silnom menjanju sa coina na coin?
Batali prijatelju xapo, papo, epay, skrill i ostale kartice. Provizija za transakcie/transfere je manje-više ista kod svih. Ali, da bi to izbegao registruj se na cex.io i registruj Telenor karticu i kraj. Svaki transfer BTCa koji odradiš (od 1-2000€ je orezan sa 3.5€ provizije i to je to). Preneseš npr. 1999€ na Telenor karticu i platiš samo jednom 3.5€ a ne na svako cimanje kartice...
Telenor osnovna kartica radi poso pa ubija.
PAL MAL-mislite o tome![]()
Rezime problema koji sam imao i ovde zatražio pomoć:
- Jedan rig mi sadrži 5 kartica sa ASICom od 76% pa do 94% a drugi rig 5 kartica sa ASICom od 59%-75%...
Evo rešenja. Oba riga, sada, rade sa sledećim setovanjima gpu/mem 1242/1650 i -cvddc 1200 - powlim 20. Rig sa višim ASICom radi sa -i 8, a rig sa nižim ASICom sa -i 6 i jedino tako hoće da rade pod 9.2 Claymore.
Niakko neće da rade sa setovanjima pod kojima je radio 9.1 Clay ali je bitno da sam našao vrednosti koje, mi odogovraju tj. rigovima, za 9.2.
Ljudi jel se vama desava na dwarfpoolu da nece da nadje blok po 2 i vise sata? kako resavate problem?
Zato bar pošteno isplaćuju...nista cekas dok ne nadje, ali polovi su losi na dwarfu cesto pucaju tako da i nije najsretnije rijesenje trenutno za zec-a![]()
Na koju foru uopste mislis da pojedinac moze da utice na nalazenje bloka, i otkud ti da je to usamljen problem? Ako ti ne odgovara pool,predji na drugiLjudi jel se vama desava na dwarfpoolu da nece da nadje blok po 2 i vise sata? kako resavate problem?
Lepo si mu rekao iako to nije tema vec ZEC.Batali prijatelju xapo, papo, epay, skrill i ostale kartice. Provizija za transakcie/transfere je manje-više ista kod svih. Ali, da bi to izbegao registruj se na cex.io i registruj Telenor karticu i kraj. Svaki transfer BTCa koji odradiš (od 1-2000€ je orezan sa 3.5€ provizije i to je to). Preneseš npr. 1999€ na Telenor karticu i platiš samo jednom 3.5€ a ne na svako cimanje kartice...
Telenor osnovna kartica radi poso pa ubija.
PAL MAL-mislite o tome![]()
mala ispravka neogeo
ako se shalje sa cexa na telenor (ili neku drugu mastercard) ide pored 3.5e i 1.2% na sumu.
3.5e je ako se shalje na neku VISA-u karticu.
mala ispravka neogeo
ako se shalje sa cexa na telenor (ili neku drugu mastercard) ide pored 3.5e i 1.2% na sumu.
3.5e je ako se shalje na neku VISA-u karticu.
Nije to bas istina imam ja najvise od svih vas iskustva sa cex-om prvi sam poceo i od mene ste culi za Cex. Nakon odredjenog iznosa traze ljudi AML/kyc ali trazi to i Bitstamp nista sto vec nije vidjeno, naravno traze i neke podatke kao da skeniras ugovor sa bankom ili pasos, ali to je sve normalno brz support dogovoris se sve sa njima. Koga smara tu su uvjek sverceri 5% od iznosa i ne razmisljas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari