Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Potrebno je samo otvoriti port 3333 na modemu i preko imati fiksnu IP adresu ili koristiti neki od ddns servera.

Ok. Ipak "treba nešto" a ne samo fik i gotovo... Probaću ovo jer je teamviewer ograničenog trajanja i poprilično "invazivan".
Tnx

Sent from my 6045K using Tapatalk

Hahaha, gde ces vise, meni cepa 150 na 6.0 verziji, mada bice ih jos sve su ovo beta verzije

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Zeko ode ispod 100-ke,da li neko zna koja je sad isplativost?

Koji je najbolji pool za zeca? ja sam na flypoolu al cini mi se da claymore 6.0 ne prihvata svaki share
http://prnt.sc/d89cum

Tu pise da je prihvatio ali zasto ne ispise sa koliko solsa? Jel i vama izgleda ovako pa na svaki 10, 15 share izbaci sa koliko je solsa

Inace imam 5x 470

Hajd' još da pomognete. Štaću kada sam priglup pa se u mreže baš i ne razumem...
Evo slike sa Telkom modema: telekom.png i šta tu treba da unesem da bih kod sebe kući video minere?
Kod sebe kući imam SBB, a evo slika sa SBBa pa ne znam gde treba šta uneti: sbb1.png ili sbb2.png

Na Telekom modemu jedan rig ima adresu 192.168.1.2 a drugi 192.168.1.3 i to je to... Telekom ima opseg od 2-255 a SBB od 10-128

Pomoć?!

Poslednja izmena:
Jel ima neko od vas da koristi coinmine.pl ? Jel moze da mi kopira njegov config fajl. Konstantno kada upise pool sa portom i wallet kao korisnicko ime i ime racunara (dodato u workers) sa passwordom nece da mi se konektuje.

-zpool zec.coinmine.pl:7007 -zwal markosvaba.markosvaba -zpsw "mypassword"

sta treba da upisem? Nije mi jasno

-zpool zec.coinmine.pl:7007 -zwal neogeo.neogeo2 -zpsw "neogeo2 passw kreiran na coinmine za workera"

ZecMiner64.exe -zpool stratum+tcp://zec-eu.coinmine.pl:7007 -zwal username.worker -zpsw x

imaš napravljenog workera u "my workers" koji se zove markosvaba na coinmine.pl? (tamo podešavaš i password) koji ćeš upisati nakon -zpsw

Dobar ti je connect file kao i registracija workera...
Izbaci bre ove ku..e/palce. Samo zec.coinmine.pl:7007 ili zec-eu.coinmine.pl:7007

Poslednja izmena:
Kako ni da čuje.
Pa vidiš da ti radi...
Da bi se worker pojavio na pool-u treba otprilike 10tak minuta...
Daj ceo start.bat fajl (textualni deo naravno)

Očigledno si negde pogrešio jer svima radi kako treba.....Jesi li siguran da si u -zwal upisao sve kako treba.....postavi sliku sa sajta od "my workers" podešavanja....

Karanovicz imas na prethodnoj strani u mom postu, moderatori mi brisu post posto se ponavlja.
Djolle probao sam i sa tim posle passworda ali isto nece

Uspeo sam da se konektujem na pool tako sto sam u txt fajl epools dodao :

POOL: zec.coinmine.pl:7007, WALLET:

Ali sad imam problem, sto nece da mi prepozna wallet. Nece da se konektuje sa njim

EDIT:
U programu pise da ne moze da se poveze sa njim ali ga je na sajtu povezao. Hvala vam svima

Poslednja izmena:
Izvini prevideo sam linkove na prethodnoj strani....nego ne razumem baš ovo iz prethodnog posta....rudar neće da se konektuje na pool ali ti tamo pokazuje hash kao da kopaš? :trust:

To je od flypoola sto je kopao, konektovao mi se na pool tek kad sam u epool.txt dodao ovaj pool

Ima izgleda. Meni sa coinmine stižu info o debit_ap na svaka 2h ali jutros od 8h ih nema (kad malo bolje razmislim)!

Sent from my 6045K using Tapatalk

Poslednja izmena:
conf. Sta se desava sa zecom pre 3 sata mi je bio 0.0005 iskopano i tako stoji, majner radi na poolu sve ok. Na poloniexu imam 0/24 2x po 0.01 za prebacivanje

U .bat fajlu možeš da pišeš parametre vodoravno....ZecMiner64.exe -zpool stratum+tcp://zec-eu.coinmine.pl:7007 -zwal username.worker -zpsw x....u .conf fajlu to neće da može, tamo ide horizontalno tj. svaki parametar novi red....

edit:
meni je lakše da otvorim novi text document (notepad) i ubacim parametre (kojih ima na svakom ćošku), sačuvam i umesto .txt ekstenzije stavim .bat...klikneš na taj fajl i sve fercera.:)

Poslednja izmena:
Vrh Dno