Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Ako stavim -i 2 na 270 karticama ode sve u K.. blokira sve i restartuje se racunar. i 1 radi lepo

Hmmm. Meni 1.1 radi kao doxa 24/7 ali nisam ni gledao cpu zauzeće :(
Danas kada dođem kući pogledaću pa ću se prebaciti na 2.1 pa javljam ishode...

Sent from my 6045Y using Tapatalk

"Ima li kakvo poboljsanje u hesu 2.1 clay u odnosu na 2.0 mislim na 380x?
Novi miner opet poboljšanje u hashu, primetih i da su temp karti skocile za po 2-3 stepena."

Kada sam pitao ima li kakvo poboljsalje u odnosu na proslu verziju mislio sam na kartice 380x koje se ne spomilju u "dva posta iznad" u tom postu se spominje 2-3 stepena temperature na karticama i poboljsanje hesa.Poboljsanje hesa moze da varira od kartice do kartice ili da ni ne varira.Posto nisu bile navedene x380 postavio sam post jel mi je bezveze da menjam miner ako nema efekta.Sto se tice citanja,da citam i predhodne postove,ali ako od obaveza ne mogu da udjem svaki dan nagomila se stranica i samo preletim preko njih.Nije mi bio cilj da pitam pitanja cisto da pitam,nego da bih dobio odgovor od ljudi koji su vec godinama u ovoj prici i imaju mnogo vece iskustvo od mene.Eto toliko :d

Poslednja izmena:
Red je da se pomaze svima al takvima kojima je tesko da procitaju par strana unazad ili cak 2 posta iznad svog sto je jos gore nije vredno!!!
A da i na par strana unazad se ne spominje verzija 2.1,nego se spominje na toj strani na kojoj sam postavio post i nije ni stiglo da se prica o 380x. Toliko

Poslednja izmena:
@phoenix jel kod tebe drajver 15.12 ja nicehash ni sad ne mogu da pokrenem ostalo mi je jos samo da pobrisem ovaj 16.10.3 mada mi je do prekjuce sve radilo

;)
v2.1
---------------------------------------------------------------------

- added "-i" option for adjusting mining intensity and CPU usage.
- improved speed for high intensity mode ("-i 2"), about 60H/s on stock 390X.
- since nicehash cannot upgrade their ddos protection, now "-allpools 1" is required for this pool.

Evo, skinuo i probam sada v2.1
CPU zauzeće na 1.1 je bilo 6+-1% dok je sada na 2.1 (sa -i 2 parametrom) 87+-1% ali nisam primetio da mi se poboljšao heš rejting osim što se CPU svojski zauzeo?!?!?
Mislim da ću izbaciti -i parametar jer mi je beskoristan osim što mi se Celeronče muči k'o Isus :(
Izbacio sam -allpool 1 komandu i stavio -i 1 ('ajd da se ne kaže da sam ...ka) i sada je CPU zauzeće oko 77+-1%...
'Bem li ga.

Poslednja izmena:
Mhmm.
Ok. Nisam to znao (***, totalni sam početnik u ovome).
Negoo, sa ovim 2.1 minerom primeto sam veliki broj nekih rekonekcija prilikom pozivanja suprnove, kao i Shere rejected, a koje su u cmd-u označene crvenom bojom (oće kaki, neće kaki...)
Ajd onda da stavim -i na 2ku pa nek rikne Celeronče :D (i onako je kilavo :D )

Evo linka sličke cmd fajla sa failovima pa neka neko pogleda ako može: http://prntscr.com/d4reln

Poslednja izmena:
Preporuka?

Ja prešao na coinmine pool...

Nije još ali ima tendenciju raspada. Mada, ako zadrži korak sa eth biće ok.

Pa što bi se vraćao na eth ako su izjednačeni a zec troši manje struje? Kontradiktoran si... Ili, misliš, da se vratiš ako zec nastavi sunovrat?!

Pa što bi se vraćao na eth ako su izjednačeni a zec troši manje struje? Kontradiktoran si... Ili, misliš, da se vratiš ako zec nastavi sunovrat?!

Mislim, mislim :) Znam sta sam mislio, ali sada kada procitam vidim da ne zvuci tako. Zec ide nizbrdo :( Nema veze, pojavice se za par meseci opet neki "zec"...

Ja cu svakako ostati jos neko vrijeme na zeki pa cak i ako bude isplativiji eth. Cisto da ga ustekam, a ocekujem da ce zeko jos koji put izletiti iz rupe :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nikada nisam imao hrabrosti da rizikujem - oduvek sam na nicehash>btc

Cekajte nisam bas skapirao ovo kopanje, :D jel na svakom poolu drugaciji diff ili gresim..?

Nazad
Vrh Dno