Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Znam da ima neka varijanta gde odmah leze kao ZEC, nisam mislio da clay pretvara, pa ako neko ima volje samo da pomogne, ako ne, nema veze

Zeka i dalje pada, 30% u odnosu na juče. Pošto omogućava više anonimnosti u transakcijama, zar nije za očekivati da ga muljatori velikog kalibra pre ili kasnije prisvoje i traže kao malo vode na dlanu?

@gpumanijak jesi uspeo nesto

Znam da ima neka varijanta gde odmah leze kao ZEC, nisam mislio da clay pretvara, pa ako neko ima volje samo da pomogne, ako ne, nema veze

Skini claymore zec miner 2.1 i u config.txt ubaci :

-zpool equihash.eu.nicehash.com:3357
-zwal TVOJBTCWALLET
-zpsw xxx
-wd 1
-dbg -1
-allpools 1
-mport 0

I kopace ti odma u btc na wallet koji si zadao.

Jel moze da se podesi Claymore miner da pretvara odmah zeceve u btc? Nisam se zezao oko toga a dobro bi mi doslo

Sent from my iPhone using Tapatalk

ZecMiner64.exe -allpools 1 -zpool equihash.eu.nicehash.com:3357 -zwal tvojaBTCadresa.radnik1 -zpsw x

Isto i kod mene jedino sredjen cpu usage. Sve u svemu odlican miner e sad sto je pala cjena ***-a to je druga prica da clay izbaci duplo brzi miner duplo bi pala cjena i opet nista jednostavno nije nikome u interesu da ga jos pumpa dok blok reward raste nece biti neke isplativosti.
Sve ce se to vrtiti na nivou isplativosti ETH/ETC EXP

Novi miner opet poboljšanje u hashu, primetih i da su temp karti skocile za po 2-3 stepena.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

@phoenix jel kod tebe drajver 15.12 ja nicehash ni sad ne mogu da pokrenem ostalo mi je jos samo da pobrisem ovaj 16.10.3 mada mi je do prekjuce sve radilo

Ima li kakvo poboljsanje u hesu 2.1 clay u odnosu na 2.0 mislim na 380x?

2 posta iznad tebe ti pise a ti :trust:

Ljudi su, možda, lenji ali kako vas ne mrzi da im se bzvz obraćate a da im ne pružite odgovor? Kada već kucaš poruku, barem mu daj i odgovor a ne packe kao u vrtiću... Forum zato i služi. Da se pomažemo kako god!

Sent from my 6045Y using Tapatalk

Vidim ti si mu dao odgovor kao i svima nama ;)

Nisam jer ne znam, ali mu nisam ni pametovao. Trebalo bi da se na pitanje dobije direktan odgovor (pozitivan ili negativan) a ne diplomatska demagogija. Treba biti dugo na forumu da bi se znala pravila ponašanja i ispratili maniri!
Kako god. Nisam mu pomogao ali mu nisam ni odmogao ;)
Odosmo u off (ja) :(
Izvinjenje.

Odgovor mu je dat u 2 posta iznad ;)

Ljudi su, možda, lenji ali kako vas ne mrzi da im se bzvz obraćate a da im ne pružite odgovor? Kada već kucaš poruku, barem mu daj i odgovor a ne packe kao u vrtiću... Forum zato i služi. Da se pomažemo kako god!

Da se pomazemo, jeste, ali kada trebas istu stvar da objasnis deseti put, onda se malo vec unervozis :D

Ja sam ovaj problem sa sobom rascistio, samo predjem preko posta, kad je neko osrednji smarac ja ga stavim na ignore...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Ja pomazem svima :p
Konkretno za 380x nema nikakvog poboljsanja izmedju clay 2.1 i clay 2.0 jedino sto je cpu usage sredjen pa mislim da iz tog razloga treba preci na 2.1 verziju.

Red je da se pomaze svima al takvima kojima je tesko da procitaju par strana unazad ili cak 2 posta iznad svog sto je jos gore nije vredno!!!

2.1 miner daje vise ali bar na mojim starijim karticama 2 i 3 serija puca posle pola sata

nista ne puca kod mene full stabilno, spusti taktove memorije ako si dizao, sto prolazi na ethu, na zecu puca, ili dodaj napona gpu

Nisu dizani taktovi..samo malo napon spusten ali sa tim radi stabilno na ETH i ZEC 1.1 ..ostajem na 1.1 na starijim karticama jer vidim da nije resen CPU usage..na 85% je sa novim majnerom ..sa 1.1 samo 10% ali ostavicu 2.1 na ovim 470 i 480 karticama..daju 5% vise a za sad nisu pucale

Vrh Dno