Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

prc=****** non stop izbacuje rekonekciju i to mi radi na svim masinama

Poslednja izmena:
Takodje i meni druze poludeh, jel znas kako da resimo to?
devfee: Job timeout, disconect , retry 20 sec

Poslednja izmena:
Ne znam ,poludeo sam, probao sam i sa drajverima da nije, ali isto, i sa novom adresom, da nije neko provalio al opet isto. Stvarno ne znam nikad do sad nisam naleteo na ovako nesto, sto je najgore to mi radi i ETH znaci neko sistemsko srj ali koje bem ga. Mnogi su vikali gremlini al ja ih dosad nisam video a kopam godinama.Meni umesto devfee izbaci ZEC

Poslednja izmena:
ja kopao sinoc Zclassic na coinmine.pl i lik mi ukrade od jutros transakcije, sinoc isplacivao sada nista :) na sve strane pljackaju otkada je zeka dosao :)

Devfee i kod mene neće jer to je developer fee i baš me zabole. Adrese je definisao developer. Moja adresa kopa. Obratite malo pažnju...

Sent from my 6045Y using Tapatalk

gaca
prc=****** non stop izbacuje rekonekciju i to mi radi na svim masinama

Meni je isto izbacivalo i samo stalo,kontam da nema veze sa rifom nego nesto na pool-u

@neogeo nista nisam dirao samo je odjednom sve prestalo da radi , ne pucaju kartice jednostavno ne moze da ostvari konekciju i ponavlam to mi radi i na zec i na eth

I taman kad sve radi da valja i ne zeza nista pobeze zec u rupu :) iduce godine u ovo doba bicemo milioneri :)

Pa da, ali ovo traje vec ceo dan, a na njhovom sajtu cute

ja normalno kopam na nicehash i zec i eth, znaci nije do sajta

Ma neka blokada postoji e sad koja

Jedno je sigurno, ovo sr je pocelo kad sam instalirao clay. Posto je covek priznao da je maznuo kod ko zna sta je sve smuckao

ako kopate na coinmine vise ne treba da koristite comandu allpools i to je sve
na pr:ZecMiner64.exe -zpool zec.coinmine.pl:7007 -zwal YourLogin.YourWorkerName -zpsw YourWorkerPassword

To im je i Clay već napisao.

Ja je koristim na v2.0 i ne nista ne smeta.

Takodje :)

Evo resenja momci pored config.txt obavezno napravite i start.bat sa istim parametrima i radi zasto bem ga dosad je moglo samo sa jednim al vise ne

Opaaa, otišo ETH na goreee...

Mislis Diff otisao gore :) sa 51 na 60 nije to opasno :) pre 2 nedelje je bio na preko 100 diff....

Vratilo se oko 1000 ljudi na dwarfu da kopa Eth ali to nije mnogo na Dwarfu je pre pojave Zec-a kopalo 25000 ljudi sada je ostalo samo 12000.

Brze pada i od sirotog Maxcoina u svoje vreme. Mislim da ce oko 0.1 da se malo povampiri.

Opet isto sr sa nicehashom

Jel moze da se podesi Claymore miner da pretvara odmah zeceve u btc? Nisam se zezao oko toga a dobro bi mi doslo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma moze al nicehash zeza bar kod mene i jos nekih

Nazad
Vrh Dno