hahha Ima ko cita i readme fajlove, bar ima manje crne hronike nego po novinama.cek cek, jedno je da on trazi da mu claymore da odstetu u novcu, a drugo da mu trazi da stavi samo tamo negde u readme malo teksta.
Mislim od toga on nema nista, razumeo bi ga da je trazio odstetu, ali sta mu znaci mali tekst...svakako to nikog ne interesuje i niko to ne cita
Inace i ja razvijam softver, ali mi nista ne bi znacilo da mi spomenu ime u tamo nekom readme...![]()
Samo pare pare![]()
Istu asocijaciju sam imao!dobro možda je malo kraducnuo, taj, baraba, velimir claymorilić :d
Moze li neki link za clay 1.1 jel ovi sto su aktuelni ne rade?
hahha Ima ko cita i readme fajlove, bar ima manje crne hronike nego po novinama.Poenta je da je covek postavio osnove za ZEC majner i svi se sluze njegovim delom. Eno Genoil je ispotpisivao sve zasluzne, kako i dolikuje.
Za nedelju-dve cu probati Ubuntu i silentarmy majner. Koliko sam gledajuci logove primetio (mozda gresim), cini mi se da i Clay podize dve instance po GPU, kao i SA. Nama sto kopamo a lopate se gadimonaravno da ide na ruku da izadje sto bolji miner, ali je 2.5% ipak veliki fee, pa cu rado investirati jos dan-dva nespavanja da probam Linguza i SA.
Osim ako se tiptop u medjuvremenu ne smiluje, i obraduje nas nekijem proxijem.
Istu asocijaciju sam imao!hahahha
Naravno da si u pravu, svi koriste silentarmy solver, svako ga modifikuje po svojoj potrebi (i znanju).
Clay isto pokrece 2 instance solvera po gpu, ali je covek uspeo dosta da smanji potrebu za vram-om i opterecenje na cpu, sto genoilu jos nije uspelo
Eto ima sad nerdralph je uspeo da jos malo optimizuje silentarmy solver i kaze da je dobio ubrzanje od 15% (kao primer navodi r9 380 da daje > 35 sol), ali je nazalost za sada linux only.
A mene jako mrzi da na svim masinama skidam windowse i instaliram sve jovo nanovo zbog malog ubrzanja. To cu da uradim tek kad dodju do 50-60 sol po r9 380 , a da ne postoji miner za windows![]()
ZecMiner64.exe -cvddc 1075 -cclock 1020 -mclock 1750 -zpool zec.suprnova.cc:2142 -zwal user.name -zpsw passw -allpools 1 -r 1
shutdown /r /t 0 /f
mrb> Claymore, you took and reused my blake.c code and didn't include the copyright notice as required by silentarmy's MIT license:
mrb> https://forum.z.cash/t/silentarmy-v3-now-a-full-miner-multi-gpu-stratum/3580/640
mrb> I request that you cease infringing by:
mrb> (1) either including the full "License" section of silentarmy's README.md along with your distribution of your zcash miner,
mrb> (2) or stop using my blake.c code.
Of course this is only ~100 lines of code, and we are all lazy programmers and I understand why you did itbut you ought to do the right thing.
Thanks,
-Marc Bevand
REPORT:
- Konačno sam postavio oba riga na noge valjane.
Prvo i osnovno "rekao" asm windowsu da se restartuje u slučaju bilo kakve greške/brljotine (a ne da blokira kao do sada) i time oslobodio svog sistem admina daljih muka.
Drugo, iz Claymore's 1.1 minera podesio sam sve što mi treba od voltaža i time ih "zakucao" sa vrednostima (vGPU, GPUclock, memClock a jedino mi kontrola broja obrtaja ventilatora ne radi i, isključivo, zarad toga podižem AB)
Treće, postavio sam na kraju miner reda parametar -r 1 što će rći da u slučaju bilo kakve GPU greške ili ispada pozivam reboot skriptu koja mi restartuje i miner i ceo komp (tako sam želeo i tako i namestio)-
Četvrto, start.bat skriptu minera sam postavio u StartUp folder i time omogućio da se miner automatski startuje nakon zakucavanja (restarta) kompa a isto to sam uradio i sa AB programom kako bih omogućio određen broj fanova koji sam ručno podesio...
Sada sve radi kao DOXA i moji rigovi su 24h vidljivi na Team-u a kopaju li kopaju.
Evo kako izgleda podešavanje moje skripte:Kao i sadržaj reboot.bat skripte:Kod:ZecMiner64.exe -cvddc 1075 -cclock 1020 -mclock 1750 -zpool zec.suprnova.cc:2142 -zwal user.name -zpsw passw -allpools 1 -r 1
Kod:shutdown /r /t 0 /f
Hvala svima na pomoći, a naročito članu @GoranM koji mi je savetima otvorio četvore oči!!!
SVADJA JE POCELA
Prifitabilnost na Zecu i ETCu je sad skoro ista..cenim za dan dva ce se izjednaci i sa ETHom
pošto me ignorišu dva dana iako sam se mucio 7 dana da svima pomognem svečano vas obavestavam da vam ne dam foru za clay bez 2.5% i za 30 % jaci sol na def podesavanjima i od sad samo pratim forum i ne odgovaram
Zavisi kojim kartama se kopa, za starije karte će ZEC biti duže isplativ...Prifitabilnost na Zecu i ETCu je sad skoro ista..cenim za dan dva ce se izjednaci i sa ETHom
pošto me ignorišu dva dana iako sam se mucio 7 dana da svima pomognem svečano vas obavestavam da vam ne dam foru za clay bez 2.5% i za 30 % jaci sol na def podesavanjima i od sad samo pratim forum i ne odgovaram
Eth za jedan dan 1,5 dolara,Zeka za jedan dan daje 2 dolara priblizili su se dosta ali niko ne prica ovde o tome da Zeka trosi 30 posto manje struje od Eth-a znaci i to treba racunati.
Tek kad Zeka padne na 1,2 dolara za dan a Eth bude 1,5 dolar onda cu se prebaciti na Eth sto je i najlogicnije ispravite me ako gresim jos sam pocetnik ;D.
Pa ja sa 270 karticama jedva mogu da kopam eth, dok ovog zeca razbija, tako da se sa starim karticama itekako vise isplati vatati zeceve
Pa ja sa 270 karticama jedva mogu da kopam eth, dok ovog zeca razbija, tako da se sa starim karticama itekako vise isplati vatati zeceve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari