Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

vi samo o claymore i greskama a sto je diff otiso u 240 nikom nista... isplativost do sutra u rangu sa eth. :)

Kako greska, pa zar nije genoil pucao kad dune malo jace vetar, zar nismo imali rusku skriptu, pa kinesku, pa vudu magije? :D

Cak je claymor rekao da je bio primoran da izbaci miner zbog velike kuknjave i da jos nije to to i da je neoptimizovan i da eto bice bolje. Ja verujem da ce za par dana biti nova vrzija koja ce umnogome doneti bolje rezultate.

Dzaba rezultati kad je diff otisao u beskraj.

Prilozi

• ww.PNG
    ww.PNG
    1.9 KB · Pregleda: 75
sad je vec isto biti tamo na eth ili vamo...dok nije bilo claymore uzeli smo odlicne pare

Izadnje na 9%fee ako to radi svakih 90minuta, da li je moguce da je tako?

ovo se dešava kad ne može da se spoji na devfee pool ili slično, ali realno ne majnune 10% za njega, skenirajte ceo log u takvim situacijama, videcete da li je devfee: share accepted.. ako toga nema onda je normalno ovakvo ponašanje (u pozadini majnuje za tebe)..kad imaš devfee share accepted, samo se to računa..tako da je moguće neslaganje vremensko

claymore više puta citirao sam sebe
In this log there is no dev fee mining at all. Devfee thread tries to connect to pool and fails again and again. Devfee thread tries to connect to pool and fails again and again. All this time miner mines for you. When devfee is working, you will see "DevFee: Share Found" string. In other words, all devfee shares are marked. If you don't see "Devfee" string when share is found - this is your share.
Also when miner starts devfee mining, it writes "DevFee: start mining". When it stops it writes "DevFee: stop mining and disconnect".

Izadnje na 9%fee ako to radi svakih 90minuta, da li je moguce da je tako?
Ovo je 8 minuta... 8/60*100=13% :)
Nije svaki put, u sledećem satu je bilo standardnih minut i po. Ali jako često ide preko. Fora je što puca konekcija ka poolovima na kojima on kopa devfee (fly i nanopool) a on ne završava devfee dok ne uhvati minut i po u komadu za sebe.

Ovo je 8 minuta... 8/60*100=13% :)
Nije svaki put, u sledećem satu je bilo standardnih minut i po. Ali jako često ide preko. Fora je što puca konekcija ka poolovima na kojima on kopa devfee (fly i nanopool) a on ne završava devfee dok ne uhvati minut i po u komadu za sebe.

Tacno kopa on i prihvaca share za njega minutu i pukne i krene opet i accept share za njega, tako to sto on prica da to nisu njegovi shareovi macku o rep nisam ja glup da to ne mogu skontat, samo jos da skontam kako cu to zaobici, pravi nas realno ******ma...

Tacno kopa on i prihvaca share za njega minutu i pukne i krene opet i accept share za njega, tako to sto on prica da to nisu njegovi shareovi macku o rep nisam ja glup da to ne mogu skontat, samo jos da skontam kako cu to zaobici, pravi nas realno ******ma...

tiptop je imao neki proxy kad smo monero kopali Claymorom, jel može sad nešto slično da se napravi ?

jedino ako ima bug, tj ako pukne na minut, pa se uhvati u loop devfeea i kopa dok ne namajnuje devfee "iz komada" 90 secs..

stvarno mislim da jedan programer (za ovakve stvari ti treba ozb znanje c-a, lowlevel programiranja, asemblera..a ne ovaj novopečeni itakademija treš, znači onaj hardkor tip :type:) :D, pored svih svojih majnera i keša koje je uzeo, nema za cilj da krade, tj kaže da uzima 2.5% a da zapravo uzima 10%..?

mislim da ga je zaštitio pa da ne može, ali teoretski ako neko zna asembler može da raspakuje fajl i da promeni gde/za koga majnuje..to su uradili sa sp_-ovim kupljenim majnerom za lbc..promenili na svoju adresu i delili masi :)

Poslednja izmena:
Ovaj koin je bukvalno kao zec, sve se promeni po sto puta u jako malom vremenskom periodu :D
Nisu lose ni ove mrvice sto skupljamo kada se racuna odnos zarade i potrosnje struje.
Bas sam se lepo ismejao kada sam prebacio na claymore i video da mi 280x rig kopa kao r9 390...

Auuuuu, cega sam se sve nacitao u zadnje 3 strane... Znaci ne verujem... Od pelikanke pa sve do lika koji je za**** Clay-a za fee... :)

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

I da je clay slab programer....e drugari drugari...samo da znate koliki je to posao

Znači neverovatno da clay klepa po 1800$ na dan a verovatno će se to i povećavati dok se još mašina prikopča. To je pravi biznis a ne samo kopanje :)

Jos za vreme zlatne groznice su vise zaradili prodavci lopata od kopaca zlata...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

tiptop je imao neki proxy kad smo monero kopali Claymorom, jel može sad nešto slično da se napravi ?

Ako si mene pitao, moze proxy pri konekciji na stratum da zameni klejmorovu devfee adresu sa tvojom,
ali ja sad nemam vremena time da se bavim. Ako moze neko nek napravi, mada ne znam da li se vredi cimati za 2.5%...

Koje drajvere koristite za hd 7950? meni su 14.09 ali mi pukne posle nekoga vremena?

Ako si mene pitao, moze proxy pri konekciji na stratum da zameni klejmorovu devfee adresu sa tvojom,
ali ja sad nemam vremena time da se bavim. Ako moze neko nek napravi, mada ne znam da li se vredi cimati za 2.5%...

Ma jok nego su spominjali da ih ovaj dere za fee pa reko bilo je nekad nešto da se taj fee zaobiđe, ne znam jel se to još može rešiti na sličan način al što kažeš za 2,5% nije vredno truda...

Ako te ne mrzi objasni mi samo na PP sta treba otprilike da se uradi pa cu probati da se iscimam ako budem umeo

Meni ne smeta niti imam amd nego sam fasciniran da toliko dnevno dobija a pravio je minera možda 4 dana. Svaka mu čast.

Meni ne smeta niti imam amd nego sam fasciniran da toliko dnevno dobija a pravio je minera možda 4 dana. Svaka mu čast.

ko zna koliko clay kopa pre toga svojim minerom,bas da ga uradi za 4 dana a da je do tad sedeo na dupe ,cisto sumnjam :)

Usput izasao v 1.1 i za Linux verziju..

Poslednja izmena:
Ne verujem da niko ne čita šta sam napisao u vezi devfee

Послато са PMT3057_3G уз помоћ Тапатока

meni hd 7950 daju oko 45 sa 14.9 driverima ali pukne posle mozda 11 12 sati rada

Meni rade 24 casa bez prekida promeni drajvere ako ti puca posle 11,12 sati rada ne bi smelo da puca na Claymore nikad.

pa nemoj da mu placas

mene je iznervirao i stavio sam sve na jednog workera
a onda sam ukljucio clay na kompu koji sluzi za pustanje filmova u dnevnoj sobi a tek onda rigove tako das defee mi je na
kompjuteru koji ima hd6870 i 1.02h/s i nek uzme sve:mad:

sem nasih politicara niko ne sme da nas krade:D

Haj malo ovo detaljnije objasni casticu te moze i na PM :D

ljudi to je prosto ako vam se ne svidja devfee koristite drugi miner :) a i covek je sam napiosao ako se ne slazete sa uslovima od 2.5% devfee nemojte koristiti ovaj miner....

Bojan.zex : Jos za vreme zlatne groznice su vise zaradili prodavci lopata od kopaca zlata... respekt za ovo ;)

Nazad
Vrh Dno