Kako greska, pa zar nije genoil pucao kad dune malo jace vetar, zar nismo imali rusku skriptu, pa kinesku, pa vudu magije?
Cak je claymor rekao da je bio primoran da izbaci miner zbog velike kuknjave i da jos nije to to i da je neoptimizovan i da eto bice bolje. Ja verujem da ce za par dana biti nova vrzija koja ce umnogome doneti bolje rezultate.
13:49:31:492 ab8 DevFee: ZEC: Stratum - connecting to 'eu1-zcash.flypool.org' <94.23.60.113> port 3333
13:57:45:982 ab8 DevFee: stop mining and disconnect
Izadnje na 9%fee ako to radi svakih 90minuta, da li je moguce da je tako?
In this log there is no dev fee mining at all. Devfee thread tries to connect to pool and fails again and again. Devfee thread tries to connect to pool and fails again and again. All this time miner mines for you. When devfee is working, you will see "DevFee: Share Found" string. In other words, all devfee shares are marked. If you don't see "Devfee" string when share is found - this is your share.
Also when miner starts devfee mining, it writes "DevFee: start mining". When it stops it writes "DevFee: stop mining and disconnect".
Ovo je 8 minuta... 8/60*100=13%Izadnje na 9%fee ako to radi svakih 90minuta, da li je moguce da je tako?
Ovo je 8 minuta... 8/60*100=13%![]()
Nije svaki put, u sledećem satu je bilo standardnih minut i po. Ali jako često ide preko. Fora je što puca konekcija ka poolovima na kojima on kopa devfee (fly i nanopool) a on ne završava devfee dok ne uhvati minut i po u komadu za sebe.
Tacno kopa on i prihvaca share za njega minutu i pukne i krene opet i accept share za njega, tako to sto on prica da to nisu njegovi shareovi macku o rep nisam ja glup da to ne mogu skontat, samo jos da skontam kako cu to zaobici, pravi nas realno ******ma...
tiptop je imao neki proxy kad smo monero kopali Claymorom, jel može sad nešto slično da se napravi ?
Ako si mene pitao, moze proxy pri konekciji na stratum da zameni klejmorovu devfee adresu sa tvojom,
ali ja sad nemam vremena time da se bavim. Ako moze neko nek napravi, mada ne znam da li se vredi cimati za 2.5%...
Koje drajvere koristite za hd 7950? meni su 14.09 ali mi pukne posle nekoga vremena?
Ako si mene pitao, moze proxy pri konekciji na stratum da zameni klejmorovu devfee adresu sa tvojom,
ali ja sad nemam vremena time da se bavim. Ako moze neko nek napravi, mada ne znam da li se vredi cimati za 2.5%...
Meni ne smeta niti imam amd nego sam fasciniran da toliko dnevno dobija a pravio je minera možda 4 dana. Svaka mu čast.
ko zna koliko clay kopa pre toga svojim minerom,bas da ga uradi za 4 dana a da je do tad sedeo na dupe ,cisto sumnjam
Usput izasao v 1.1 i za Linux verziju..
pa nemoj da mu placas
mene je iznervirao i stavio sam sve na jednog workera
a onda sam ukljucio clay na kompu koji sluzi za pustanje filmova u dnevnoj sobi a tek onda rigove tako das defee mi je na
kompjuteru koji ima hd6870 i 1.02h/s i nek uzme sve
sem nasih politicara niko ne sme da nas krade![]()
Haj malo ovo detaljnije objasni casticu te moze i na PM![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari