Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Ahaa. Ok. Razumem i nije mi tesko :)

Sent from my 6045K using Tapatalk

nego sta vam je problem sa coinsforall pool-om ? Ja tamo kopam i isplacuje. Probao sam i na suprnovu i na nicehash, kontam da je sve isti vrag ?
Coinsforall sajt se vise ne gubi, kao u pocetku.. prosao hype.

Meni statistika na nicehash-u ne radi trenutno... Al sam sajt radi.

Da ne kraduckaju i oni? :)

Screen Shot 2016-10-31 at 3.16.48 PM.png

Poslednja izmena:
meni je coinsforall sve u satoshi isplatio za ovih par dana....sada cemo da vidimo ove frajere

Re: djoolle

Ista prica, meni vise onaj restart za genoil ne radi, do sada radio dva dana, danas ko da su ugasili samo mi izbacio 0 sol/s.Ovi iz nicehasha samo prekidaju, cas radi sajt cas ne...

@echo off
echo -------------------------------------------------------------------
echo Simple script to restart your miner software after a period of time
echo -------------------------------------------------------------------
echo:
set executable=genoil.exe
set commandline=-c equihash.usa.nicehash.com:3357 -u BTC ADRESA -p x -g 0 1 2
set runforseconds=1800
set restartinseconds=3
set /a counter=0
:start
start "Miner Window" %executable% %commandline%
echo:
echo The software will run for %runforseconds% seconds
timeout %runforseconds%
taskkill /f /im %executable%
echo:
echo Restarting the software in %restartinseconds% seconds (%counter%)
timeout %restartinseconds%
set /a counter+=1
echo:
echo:
goto start

Poslednja izmena:
Re: d.darko

Kradu oni druze sto vise mogu, jer onaj koji ima zeli jos vise i vise, veliki apetiti. Ali ne kradu samo oni krade i ovaj sto je napisao program genoil, ali sta ces....

Ne znam u čemu je fazon kod ove moje vapor 280x (u desku pored nje imam i 7950)....na ostalim mašinama/rigovima sve karte rade normalno..
prva slika su def klokovi (1070/1550) a druga OC na 1100/1600
2016-10-31_151503.png2016-10-31_153208.png

edit:
isto pokazuje i na silentarmy rudaru kao i na genoilu

Poslednja izmena:
Re: karanovicz

Tako i meni druze na nekim masinama, na jednoj mi gasi 470, ista prica... koji ti je windows i driver, da li je ugasen defender? I probaj da obrises .bin fajl u cache folderu...
---------------------
Jel neko probao komandu - k zec zec . tj. za sta mu je to, jel to daje dva procesa na gpu ili? Posto restart nece da mi radi vise?

Poslednja izmena:
na tri riga na svakom mi puca po jedna karta ostale rade perfektno ,na jednom imam 2x480ice na ova dva po 4 . Dok 380ice rade bez problema ... probao sam i sa -k ista prica :D

Suprnova ne radi. Ni majner im ne radi... bem ti život.

Meni je -k pomogla, kao što sam napisao par postova iznad. Da kucnem u drvo, stabilno radi već više od 3h

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: neogeo

Valjda ce vise clay da napravi miner kako treba, najavio je 100 h/s za 390

Niste me razumeli...kod mene ništa ne puca nego po pokretanju rudara (a tim tempom i nastavi) ako je karta na deff klokovima baca samo 4-6 S/s ako je kloknem baca 22-26 S/s..
W7x64 / 16.10.3 / silentarmy i genoil - isto se dešava

Re: karanovicz

Brate reci cu ti samo da ostavis ns 22-26 S/s tako kako jeste neka radi... znaci slusaj ovo na jednom rigu mi 390x msi jace rade na 30 sola, a na drugom 390x saphhire koje su slabije rade 40 sola... Znaci logike nema, onaj ko je pravio genoil miner se napio izgleda :) Ali meni mirise da sve ovo ima malo veze i sa plocom i sa cpu

Poslednja izmena:
cpu cpu, definitivno, majsti kopa jedna grafa na i5 mnogo jace nego na drugom rigu gde ima celerom. Ona AVX2 instrukcija je vezana za mining sa GPU i to genoil nije izbacio, a i ne treba.

Re: toogood

Sreca na jednom rigu imam i7 4790k, a na drugom 4690k, ostali su celeroni kod njih i vidim da radi malo sporije :) ugasili su avx2 na genoil 0.41

Poslednja izmena:
Za sad ovaj miner koristi vise CPU nego na ETH sa istim kartama, to je vrv zbog kripta koji kopamo, videcemo uskoro, definitivno vise koristi CPU iako teraju grafe

OFFTOPIC:
nisam postavio oglas za prodaju uzeta nego sam skrenuo paznju da ima da se kupi uze velike/dovoljne nosivosti sa besenje usled cene zCrap-a

ONTOPIC:
genojlo i flypool sljaka sve u "16" :type:

Koliko vam daje 280x? Meni samo 11-12 Sol/s

MSI Gaming 3GB

Edit: Iz 15og pokušaja proradio i daje izmedju 25-30

Poslednja izmena:
Sa kojim to minerom i koja podesavanja plus koji klokovi.

Yuuuupiiii-
Unapred se radujem :)

Stock moze biti i 1150/1550 1225mv

ja sam stock napravio u vbe7 950/1050....naravno da zavisi i od proizvodjaca i od biosa

Nicehash je prvo pucao oko 15:00 jedno pola sata, pa se nekako "vratio" (mislim na server -stratum), i imam sta da vidim 2 threda od 4 mi "pala" na CPU, kopa sa 50%, i normalno speed sa 44 na 33. Pisen maintenance, serveri rade. Restartujem miner i vrati se sve na 44sol/s. radilo to, vratio se frontend, bio 5 minuta, pukao, opet stoji maintenance i pocinje oko 18:10 opet da se gubi "stratum" - reconnecting. I sad ga samo gledam dokle ce i na koliko jezgara ce kopati. Koji su to slepci.

edit:

ko ima problem neka stavi u bat - l usa da se konektuje na usa server jer EU je pao.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno