Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

ne moguce meni je statistika proradila iste sekunde kako sam pustio minere i refresovo stranu

Da li mozes tvoj txt fajl da posaljes pojma nemam sta je ovo. Taman kad sam je napravio da daje 31 sol-a (rx470)

Kad bih jos bio neki kalkulator na netu :D ja sad da poverim statistiku kad kaze account not found, wtf?

Poslednja izmena:
Ima al kosta 0.05 btc-a :smoke:

Skrt si na recima pa nmz dobiti konkretan odgovor al pokusacu. Ako si na Nicehash pogledaj tamo kad ce da bude isplata ...

:) Neka neko proveri statistiku, meni nema accounta :(

Skrt si na recima pa nmz dobiti konkretan odgovor al pokusacu. Ako si na Nicehash pogledaj tamo kad ce da bude isplata ...

Pojma nemma kako to da proverim. Gde idem. Šta da ukucam?
Ja sam samo u config fajlu dao adresu sa poloneix-a, podesio da ide Nvidia GPU, dao imena rigovima i nista više. Grešim negde ili?

Poslednja izmena:
Ja samo da javim da sam dobio isplate na polo i sa suprnove u sa coinforall, na coinforall je važni da koristite t adresu

Jel ima neko resenje kada nece da startuje , puca zcashgpuclient sa porukom da compile nece 32-bitna applikacija na 64 sistemu....

Space, nicehash ima dva exe u mineru, sa nheqminer Kopas direktno u btc a ako hoćeš u zex onda pokrene nheqminerz_cash

Ljudi ko spominje nicehash? Ne radi sa nvidiom i jacim kartama, puca... Ja rudarim na nvidiji preko zcashclient-0.2.2 miera! U config fajlu sam ubacio poloneix ZEC wallet adresu. Ne vidim koliko sam iskopao! Gde to da proverim?

zcashclient-0.2.2 sa njim kopam sa adresom sa poloniex :)

Opasno se nesto tripuje ovaj majner, cas zabode, cas baca 2s znaci kantastrofa

Vrh Dno