Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

na coinmine

10:02 We are investingating issues in the backend. Your shares and hashrate are safe and we will fix things ASAP.Payouts disabled, you will not receive any coins to your offline wallet for the time being

ma nema gde da se kopa sve prevaranti, velika lova je u pitanju zasto bi je dali nekom

ma sta se cimate toliko, kopajte par dana do minimum isplate pa ako vam legne super, ako ne, izgubili ste par dana :)

Kako na coinsforall da se kopa sa CPU?

Nije ni do rama sad sam probao na 6x 380 sa 12gb rama i isto se ponasa

Ja sam nov u ovome pa ne znam, jel ovako biva uvek kad izadje novi novcic?

3x 380 i 1x 270x nece da pokrene ..4gb rama izvadio sam 270x i opet se isto ponasa dok 480ice rade neko vreme pa jedna karta kresuje

ode zec u rupu od 3300 na 20 :) koje pare su neki veceras uzeli padao je na 170 pa isao do 3200 :/

15 000 GPY trenutno majnuje za ovog prevaranta a nikom nista jos isplatio nije

A je l' probao neko direktno zeke da kopa sa nicehash minerom ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja na 280x dobijem 15 a na 270 9 kako vi uspijevate toliko da dobijete. Silent mi ne radi pukne odmah.

jesam ja kopao direkt sa nicehashom i pravi 3 puta manje na nicehash mineru

Ta tzv isplacena je fake i postovao je on sam a ne miner..nema workera a kao preko 1 zec..pricam ti pricu ..uostalom majnuj ...tvoj problem..14500 gpu i jos nikom isplata

videcemo da, ne kazem da nije prevarant...kopacu i videcu brzo stanje, do sutra ujutro cu znati sve

kazem ti videcu sve...nije mi se problem sutra presaltati, i ovako kontam ovo long da kopam ako bude pametno

evo i suprnova pukla isto kao stao sa isplatama...sve je to isto u ovim momentima

Poslednja izmena:
pa ja ne znam sta ocekujete kad je tek krenulo pre par sati. svi placu da je fejk, prevara, puca, nece , zasto nece!???!
strpljenje.. tek se gradi

Zcash (Equihash)

Biće isplativ sigurno, al kajmak moraju da pokupe glavne baje.

Toogood: problem je što svi tako razmišljaju, do ujutru će mu se nakopati brdo koina

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno