cacanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2006
- Poena
- 440
nije do ram, ja imam 4gb u rigu 4x270 i daje mi ~71 sol/s
Koji pool druze?
Jel probao neko na coinmine.pl ?
nije do ram, ja imam 4gb u rigu 4x270 i daje mi ~71 sol/s
Samo sa CPU i slabom Nvidiom, ali poljak odlucio da malo zavuce ruku u dzep majnerima. Da malo covek obrne koju turu..Jel probao neko na coinmine.pl ?
ito mi pucaju svi rigovi kad pokrenem silent army, sa onim obicnim sve radi kako treba??????????????????????? I to puca dok pravi binove????
Takođe radi samo obican miner...Moze li neko da iskopira sve iz configa, ja pokusao da samo stavim adresu iz poloneza al kresuje
Nije ni do rama sad sam probao na 6x 380 sa 12gb rama i isto se ponasa
NI mene nece da silentarmu..odmaj pukne a na onaj regularni radi..al i onako te coine da vidim necu..bolje na nicehash..bar cu da ih vidim jednog dana
Ta tzv isplacena je fake i postovao je on sam a ne miner..nema workera a kao preko 1 zec..pricam ti pricu ..uostalom majnuj ...tvoj problem..14500 gpu i jos nikom isplatajel imas lose iskustvo?
isplatio je jednu adresu prati se druga
http://coinsforall.io/#!/coin/ZCASH/wallet/t1Q8Vrt836KXNJzseXZ9W6EwtTiJfuYgkMU
Ta tzv isplacena je fake i postovao je on sam a ne miner..nema workera a kao preko 1 zec..pricam ti pricu ..uostalom majnuj ...tvoj problem..14500 gpu i jos nikom isplata
Pa pravi i meni 3 puta manje ali bar znas da prave a ovako ti pravis njemujesam ja kopao direkt sa nicehashom i pravi 3 puta manje na nicehash mineru
pa ja ne znam sta ocekujete kad je tek krenulo pre par sati. svi placu da je fejk, prevara, puca, nece , zasto nece!???!
strpljenje.. tek se gradi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari