Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Koje klokove drzite za koje karte. 280x, 270 ? I koje rezultate dobijate?

neka pokupe ne uzimaju se pare preko noci (mislim na nas sitne ribe :p)

sta mu ja mogu...neka mu ako mu treba...nek crkne...ja cu kopati sada do kraja, a gledam sebe od sutra cu kopati na drugom poolu ako ovaj ne isplati

moje 270 su na 900/1500 i bacaju po 14... ali koristim instances1 na silent army i daju vise od 7950 posto kod mene iste nece da rade na silent army nikako vec moram na standard i tamo daju 12-14...

moje 270 su na 900/1500 i bacaju po 14... ali koristim instances1 na silent army i daju vise od 7950 posto kod mene iste nece da rade na silent army nikako vec moram na standard i tamo daju 12-14...

7950 daju od 17-19 na defu 925/1250, mogu one i preko 20 napucane.

@Bojan koliko imas rama na tim masinama? Ja imam 4GB ali mi puca silent. Doduse puca mi i na rigu sa 8GB i 380 kartama 16.9.2 drajver. Koristim onaj zadnji 0.2.2 miner

Koliko sam shvatio silent puca na win10. Da li ima neko da mu ne radi na win7?

Sto li ne radi jedna karta ? Imam taj problem na 2 riga, ovde su 4 karte?
Ima li neko ideju?
88e942872732a4e8b72419d24983ac17.jpg

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

I to je neki random problem, meni srecimo rig sa 380 uvek rade sve karte, ovaj sa 270-icama je tek iz nekog 10-tog puta uspeo da pokrene jednu kartu a evo rig sa 7950-icama jos uvek ne uspevam da nateram da potera sve karte, miner je ocajan...

I to je neki random problem, meni srecimo rig sa 380 uvek rade sve karte, ovaj sa 270-icama je tek iz nekog 10-tog puta uspeo da pokrene jednu kartu a evo rig sa 7950-icama jos uvek ne uspevam da nateram da potera sve karte, miner je ocajan...
Koji gremlini.

Majsta gde radis ta podesavanja?

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Pa nemam pojma, ono sto sam primjetio jeste da je ova Gigabyte 280X a ostale Saphire ne mogu preko 19, ali mozda nije ni do toga, vec dva sata pokusavam da skontam sta sam uradio i ne ide. Cak ni promjena clock-a ne pomaze. Jednostavno na racunaru gdje imam jednu karticu radi, na rigovima nece.

Koji miner koja podesavanja,sta si pisao u conf file ili bat sta vec imas?

Pa u tome i jest caka sve je isto s tim da u ovom masini gdje sve radi brze imam 8 giga rama al opet ni to ne bi trebalo da je razlog. Da znam sta sam uradio nastimao bi prvo sebi. Cak ni generisanje bin fajlova na ovoj masini gdje je sve brze i prebacivanje na ovu gdje je sporo ne pomaze. A i ne znam koja je poenta pa bolje mi kopa CPU nego 280x.

ma daj to ovamo da vidimo ...

Razlog je clock, mem i jedna kartica, ja imam rig sa tri 7950 i brze kopaju nego tamo gde su 4 na istim klokovima.

25.9 280x ne znam kako sam ovo dobio nije htjelo sa 15.12 driverima stavio sam 16.1.0 i proradilo ne smijem ih vise barnut, nece mi sad RX 480 a radile su extra, ovo je nevidjeni smor, duga noc :D

Ma ce isplati :d

Poslednja izmena:
Ode ja da umrem opet sam skupo kupio, a jeftino cu prodati izgleda.
Nije zvaka za seljaka.

ja se ne brinem, nistam nisam ulozio u ovo , nista necu ni izgubiti. stekao sam novo znanje, probao,ako uspe super ako ne idemo dalje.
Pomogao sam vama koliko sam mogao. Sve u svemu sam zadovoljan :)

Vrh Dno