Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

ito mi pucaju svi rigovi kad pokrenem silent army, sa onim obicnim sve radi kako treba??????????????????????? I to puca dok pravi binove????

Poslednja izmena:
mozete da placete, ja sa 270 karticom pravim ko vi sa 480 8gb nitro hahhahaa

Moze li neko da iskopira sve iz configa, ja pokusao da samo stavim adresu iz poloneza al kresuje

Neko dampovo 20 zeca sad na poliniex..mora da je ovaj sa coinsfarall

Ode cena u tri lepe.....

Kukuuu gasite minere :d

Ja sam imao 0.01 zeca al dzabe kad stoji na tim menjacnicama i neko ih drugi promenio za mene u 5 BTCa i naravno to nece da mi da ..tek ce mi puste kad ne budu vredele nista..tako da lepo su ovo smisli da kopamo rano za njih..ni oni na nicecashu ne pisu koliko im je minima payout..tamo sam imao zeca za 2 btca a sad to vredi 0.2 btca

Poslednja izmena:
Lepo ja kažem da smrdi taj coonsforall

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ljudi ne zanosite se oni to i hoce da svi navalimo da kopamo za njih strpite se par dana bice druga prica tada :)...
Inace i meni genoil miner ne radi samo bljesne i to je to xD

server = "coinsforall.io";
port = "6668";

# Your ZCASH payout address
address = "t1YyR3HjysNK5uAKuknu6kYzvz9PAzEeGm6";

# You can give this machine a custom name
# Computer name is used as default
# name = "worker_3";

# Platform:
# "amd": AMD GCN cards
# "nvidia": NVidia Maxwell cards
platform = "amd";

# GPU crash handling (properly untested feature):
# 0 - do nothing
# 1 - close miner application
# 2 - reboot system (need superuser rights)
onCrash = "0";

# Instances for silentarmy kernel
instances = "2";

# - The following settings have one entry per GPU
# - If you have more than 4 just add more entries or leave it as is to use defaults
# - All entries must be separated by commas and set between double quotes

# 0 = don't use device
# 1 = use device
devices = ["1", "1", "1", "1", "1", "1"];

# work sizes
worksizes = ["256", "256", "256", "256", "256", "256"];

# threads
threads = ["8192", "8192", "8192", "8192", "8192", "8192"];

# -1 means don't change
corefreq = ["-1", "-1", "-1", "-1", "-1", "-1"];
memfreq = ["-1", "-1", "-1", "-1", "-1", "-1"];
powertune = ["-1", "-1", "-1", "-1", "-1", "-1"];
fanspeed = ["-1", "-1", "-1", "-1", "-1", "-1"];

I NECE DA RADI KAD STARTUJEM SILENTARMY, SA ONIM REGULARNIM KOJI DAJE DOSTA MANJE RADI SVE KAKO TREBA???

NI mene nece da silentarmu..odmaj pukne a na onaj regularni radi..al i onako te coine da vidim necu..bolje na nicehash..bar cu da ih vidim jednog dana

pa o cemu do sada pricamo
silentarmy

gde je 20 zeca, nema sanse, max volume je 2 zeca i to sa buy i sellom....poslace on nama 0.1 i to je sve :)

Isto I kod mene sa obicnim radi sa sajlenti puca. Imam rig sa 5x480 referntih I daje 17 sola po kartu. Ali ovaj coinsforall pool je toliko amaterski da ne znam dali cemo dobiti zeca. Jel neko moze da vidi stanje dokle mu je na pool?

ma nemojte se nervirati preterano, lik radi na majneru ko lud, za par dana ce i vama kojima puca biti ok. Eto pre ove nove verzije je i meni sa army pucalo na 270 karticama, sada radi.
Na drugim rigovima koje imam 380ke nisam jos probao, posto mi nisu tu pri ruci, mozda i ne rade..
Ako vam nesto znaci imam crimson 16.10 drajvere

meni radi na 15.12 drajverima a imam i jedan rig sa 16.10. i radi i tu...sve je default

Meni na NiceHashu pise da je sljedeca isplata 29.10. U 00:05 sati. Ali to se vidi samo na desktop verziji stranice, mobilna ne prikazuje.

Prilozi

• IMG-20161028-WA0008.jpg
    IMG-20161028-WA0008.jpg
    919.3 KB · Pregleda: 75
pa i kod mene su crimson 16.10 drajveri a na 270 kartama radi ali samo na instances 1 kad ukljucim 2 puca miner i na istances 1 baca R9 270 14 soila ali na rigu gde imam 6 kartica vidi svih 6 ali samo 5 kopaju!!! nesto je do minera lose...

I meni silentarmy puca dok obican sljaka, rx 470 baca 18.4 sol

koliko rama imate na rigovima, jede ovo ram, ja imam 8 na svim.

pa i ja imam po 8
mozda je do toga, sad cu da probam da dodam negde pa ce da vidimo...

pa i kod mene su crimson 16.10 drajveri a na 270 kartama radi ali samo na instances 1 kad ukljucim 2 puca miner i na istances 1 baca R9 270 14 soila ali na rigu gde imam 6 kartica vidi svih 6 ali samo 5 kopaju!!! nesto je do minera lose...

tako je , na instances 2 puca. i nisu soili nego sol/s. i da, miner je jako bugovit jos ali je najbolji za amd koji je trenutno nama dostupan.

Nazad
Vrh Dno