Nisu. Tesla je REBRAND, a to je skroz drugo.Da li je Tesla telefon kopija nekog kineskog telefona?
Prvo moras da skupis ve cinjenice.
Da li ta firma to prodaje kao JBL ili ne? Odes tamo, pitas da li je to JBL i da li je mozda kopija. Ako tvrde da je original onda se radi o obmani. Ako otvoreno kazu da je kopija onda si dobio ono sto ljudi prodaju i mozes samo lepo da ih zamolis za povracaj.
Treba i da pogledas da li su sve njihove kutije takve.
Generalno, proizvod je kupljen u vidjenom stanju u prodavnici i kupac se nije dovoljno raspitao pre kupovine. Nemoj pogresno da me shvatis, ne pokusavam da smanjim prevaru prodavca ili da okrivim kupca, pricam sa objektivne strane kako bi zakon to video.
Zanima me da li mogu da zahtevam raskid ugovora sa mobilnim operaterom i kao razlog navedem da nisam zadovoljan uslugom?
Naime, desava se da me ljudi zovu i da sam im nedostupan, a ja dostupan i stize mi posle par minuta poruka da imam propustene pozive.
To mi se nikada nije desilo sa prethodnim operaterom tako da kontam da je do njih, a ne do mene ali da li je dovoljno za raskid?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari