Šta je novo?

Zanimljivo kuciste

Ketnet

Slavan
Učlanjen(a)
27.07.2007
Poena
310
Pozdrav svima;)
svidelo mi se ovo kuciste pa pre neki dan sam ga uzeo , da ga malo nasminkam ima lep dizajn

ali nije jos gotov ;)

Poslednja izmena:
prefarbao sam napred stranice koje se otvaraju ,briliant crna da bi doslo do vece svetlosti plave boje na frontu ,a crna je okolo mat ,ali nije jos zavrsen kako ce da ispadne ,???

kuciste je lepo na prvi pogled. ja baci na PM gde si ga pazario i za koju cifru...

hvala ti na brzom odgovoru. definitivno nisam ocekivao da je tako daleko! zivis tamo ili ...?
daj malo bolje fotke, na jacem svetlu.

ae baci i meni na pm gde si ga kupio i za koju kintu ;)

Pa ako je "tako daleko" kontam da onda može i ovde da kaže :)
Kućište deluje dosta kvalitetno. Kakav je lim i od čega je prednja maska?

Prednja strana je aluminijum i plastika ,prednji strana koja se otvara a posle je metalna mreza kao kod Antec Nine Hundred lepo moze da se sredi

Poslednja izmena:
Koliko kosta ovo cudo?

Koliko ja vidim oni imaju vratanca na goru Tt Armora,zar ne?

da imaju vratanca na obadve strane , bolje je mislim nego na jednu stranu da se otvara

a kosta 55e

Fino izgleda za tu sitnu lovu... Koji je proizvodjac/model?

A jer ima to da se kupi u beogradu?

Hvala. Ako neko slucajno sazna da li se ovo moze kupiti kod nas i gde, molim da mi posalje pm.

Stvarno je fino reseno :wave:
Podseca malo unutrasnjost na Nine Hundred, samo da mu se doda jedan fen na vrhu, za izbacivanje vruceg vazduha...

Ako se ne varam to je Frontier Wizard. Kuciste se pojavilo kod njih na sajtu pre vise od godinu dana, al nikako da ga usmekam u nekom domacem cenovniku. Ako neko zna gde ima nek javi.

E, "leglo" bi mi 'vako nesto!
Samo da ima da se kupi kod nas...

Ketnet, izgleda da bi se jedan kontigent finu utopio ovde u Ser. Organizuj ti neki kamion pa ovamo na rasprodaju...:D

Pa ovaj frontier mozda i moze da se nadje kod nas... Potrudicu se.. deluje kao isti case, ali kod ovog Frontiera mi nesto mnogo ima optional stvari....

Vrh Dno