Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2023

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
daily_gifdump_4274_27.gif

1674978853519.jpg

Moze objašnjenje?

Moze objašnjenje?

Došao mi je juče drug i doneo je pivo Cyber PUNK. Proizvodi se i puni kod nas, PR Print Beograd. Da li naši plaćaju licencu na naziv, ili to ide nekako drugačije stvatno ne znam. Samo mi je bila interesantna ideja da mi imamo domaće pivo Cyber PUNK :D

Najveća greška koju sam napravio je upravo rezervacija tog mesta.. nema naslon u sredini, em neprijatno da ti jedna ruka visi ceo film em gubiš jedno mesto za sok/kokice. Šoferska je tuga pregolema
Koje neiskustvo.
Naslon u sredini je njena noga.
Mesto za sok je levo i desno. To je predvidjeno. A kokice...kao i na obicnom mestu.

Došao mi je juče drug i doneo je pivo Cyber PUNK. Proizvodi se i puni kod nas, PR Print Beograd. Da li naši plaćaju licencu na naziv, ili to ide nekako drugačije stvatno ne znam. Samo mi je bila interesantna ideja da mi imamo domaće pivo Cyber PUNK :D
Konkretan trademark se ne odnosi na pica, ako nema motiva iz igrice kapiram da nema ni problema.

Mogu da stave sta hoce od Cyber Punk (kao kulturnu distopijsku viziju buducnosti) jer nije CyberPunk 2077.
Jeftin trik koji koristi savremene trendove.
Isto kao i Vladat1, slikao pola sobe gde treba da skontamo limenku... :D

Konkretan trademark se ne odnosi na pica, ako nema motiva iz igrice kapiram da nema ni problema.

Meni to deluje onda kao više kao exploit, ili glitch. Jasno se vidi da su motivi fantastika. Nisu iz igre ali to je isto kao kada neko kopira Nike, a napiše Nikea, ili NikO e

Pa to je kao Plazma i Jaffa zaštićeni brendovi a u sustini naziv kategorije keska, zato preko mogu da sanjaju o zastiti prava. Cyber Punk je nesto ato postoji mnogo pre igre čak i pre tabletop igre. To je kao da neko zastiti izraz Apokalipsa.

NIti je exploit niti glitch. Ne mogu imati trademark na genericku reč.
Sasvim je normlano da se pivo zove cyberpunk ili Perfect Dark ili Red Alert.
Zato vecina ljudi i nisu znali sta predstavlja tvoja slika, jer naziv piva nije nista neuobičajno.

djokovic-australian-open-2023-big-titles-kings-graphic.jpg
ЈАРАЦ 😁 (КОЗА не може да буде никако, јер је мушко ;))

IMG-a71b8f244a1ec4713f5ce70c0c52cb2d-V_1.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno