Moze objašnjenje?
Koje neiskustvo.Najveća greška koju sam napravio je upravo rezervacija tog mesta.. nema naslon u sredini, em neprijatno da ti jedna ruka visi ceo film em gubiš jedno mesto za sok/kokice. Šoferska je tuga pregolema
Konkretan trademark se ne odnosi na pica, ako nema motiva iz igrice kapiram da nema ni problema.Došao mi je juče drug i doneo je pivo Cyber PUNK. Proizvodi se i puni kod nas, PR Print Beograd. Da li naši plaćaju licencu na naziv, ili to ide nekako drugačije stvatno ne znam. Samo mi je bila interesantna ideja da mi imamo domaće pivo Cyber PUNK![]()
Konkretan trademark se ne odnosi na pica, ako nema motiva iz igrice kapiram da nema ni problema.
Nemoj me reći da je ono tvoj dektop na ekranu .Došao mi je juče drug i doneo je pivo Cyber PUNK. Proizvodi se i puni kod nas, PR Print Beograd. Da li naši plaćaju licencu na naziv, ili to ide nekako drugačije stvatno ne znam. Samo mi je bila interesantna ideja da mi imamo domaće pivo Cyber PUNK![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari