Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2022

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
a dubok naklon šalteru :)

Taj ko gura nije čuo ništa jer se stvarno ne čuju ništa. Ja uvek okrenem glavu u stranu i spustim se do onog proreza gde ti daju papire da bi bar nešto čuo

Danas čujem da je koleginaca iz Poreske u jednoj radnji ukrala flašu Votke, i bila uhvaćena.

Da se nadovežem na post. Danas čujem da joj je zabranjeno da koristi tu radnju. Ona na to preti tužbom "za klevetu" i inspekcijom. Koja drskost. Ako izuzmeno moju pretpostavku o poslednjim danama, milsim da velikog uticija ima taj revolt u narudu. Nije bitno šta ćeš da uradiš i ko će - ni kriv, ni dužan da strada (plati). Bitno je da se istera neko Ludilo, Šizenje. Možda je sve to zbog sunca i ove vrele klime. Ljudi se menjaju na gore. Ade u zdravlje

Vodkta.jpg

svestan, nista slomio, u F2 isto bio tezak sudar, da nije bilo halo-a covek bi ostao bez glave

Meni samo nije jasno kako taj halo nisu uveli mnogo ranije... inace, lik je bas leteo po stazi... ne mogu bas da procenim, ali mislim da se jedno 100m vukao po asfaltu/pesku pre nego sto se zabio izmedju ograde i ovog zastitnog dela.

289551985_562027022247014_2247301109626820541_n.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno