Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
5PLPnVI.jpeg

@a c a vrlo brzo će mo i mi da postanemo zemlja nakaza. Dok use se boli u lice, usne, jagodince ličili su na buda_le. Sada se bodu u du_pe i grudi. Vrlo brzo će sve one da liče na Miki Rurkija. Valjda će da napecaju nekig soma dotle

1.PNG2.PNG

Aco brate, batali više ove gifove gde se ljudi žestoko povređuju, aj života ti 🤷

Koji gif sam propustio? 😂

Još malo humora sa socijanih mreža i to sa ćirilicom. Znam da neki baš to najviše vole

Pogledajte prilog 327850
https://www.instagram.com/p/CXbLyaOjIiK/?utm_medium=copy_link
i ovaj

265591424_3192714907625090_6277131604726325968_n.jpg

Idemo opet za iste pare, samo iz Rusije. Bojim se da mi KGB radi o glavi. Ako mi se nešto desi želim da znate "SVE VAS VOLIM!!!"

"ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРИВАТНОСТИ: Ова е-порука и сви документи приложени уз њу садрже поверљиве информације. Овим вас обавештавамо да је, уколико ова порука није намењена вама, коришћење, копирање, дистрибуција информација садржаних у овој поруци, као и предузимање било каквих радњи на основу ових информација, строго забрањено. Ако грешком примите ову поруку, обавестите пошиљаоца е-поштом и избришите ову поруку. ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОВЕРЉИВОСТИ: Ова е-порука и све датотеке приложене уз њу су поверљиве. Ако нисте жељени прималац, бићете обавештени да је коришћење, копирање, дистрибуција или предузимање било каквих радњи у зависности од садржаја ових информација строго забрањено. Ако сте ову е-пошту примили грешком, обавестите пошиљаоца и избришите ову е-пошту."

Capture1.JPGCapture2.JPG

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno