Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
captivating_animated_photography_04.gif

Video je totalno retardiran, po njemu je resenje da svi vozimo na 50cm od onog ispred. Niko ne vozi na istoj distanci na kojoj stoji na semaforu.
Video uopste nije retardiran, takav sistem koordinacije bi sa ekoloskog aspekta doneo 30X vise nego bilo kakvi start stop sistemi na semaforima i slicno, gledao sam simulacije. To je naravno skoro pa nemoguce sa ljudskim vozacima pa se tebi cini "retardirano" ali u tom odustvu koordinacije lezi veliki deo problema saobracaja.

to moze sada sa adaptivnim tempomatima i samovozecim automobilima.

E vala baš !!! Prvo me je pljačkao (ali bukvalno) PTT/MTS pa posle Telenor. Pre 15ak godina mi je nestalo 3x po 300Din. iz prepaid-a u jednom danu, u par sati. Telenor je izbacio postpaid paket usred ugovora i prebacio na duplo skuplji. VIP/A1,još najmanje,

Kako Telenor zahvaljuje na ukazanom poverenju :ROFLMAO:

viber_image_2021-11-10_11-02-41-160.jpg

Koliko često svedočite ovakvom ponašnju kamiondžija ?

IMG-01d672a18f9f80c1ccc9a104a3111e22-V.jpg

Video uopste nije retardiran, takav sistem koordinacije bi sa ekoloskog aspekta doneo 30X vise nego bilo kakvi start stop sistemi na semaforima i slicno, gledao sam simulacije. To je naravno skoro pa nemoguce sa ljudskim vozacima pa se tebi cini "retardirano" ali u tom odustvu koordinacije lezi veliki deo problema saobracaja.
Cak i da robotizujes automobile, moraces da imas sve identicne automobile, sa istim karakteristikama pa ni to nije sigurno jer se same karakteristike automobila menjaju sa vremenom eksploatacije. Zaustavljanje nikad nece sinhronizovati.

ova druga slika je vancouver od pre 10ak god, a gif ne znam gde je

A kako si povezao ove dve osobe kad se prvoj ne vidi lik?

Offtopic:

Osoba A, predstavite se.
A: ja sam @emaremare, čuveni boxing talents scout
Osoba B, predstavite se.
B: ja sam @emaremare i imam mogućnost da poredim 2D slike i 3D snimke koristeći tehnologije na kojima mi zavide google i adobe
Osoba C, predstavite se.
C: ja sam @emaremare poznati kao @Vladarko, zgubidan i forum squatter

😉

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno