Video uopste nije retardiran, takav sistem koordinacije bi sa ekoloskog aspekta doneo 30X vise nego bilo kakvi start stop sistemi na semaforima i slicno, gledao sam simulacije. To je naravno skoro pa nemoguce sa ljudskim vozacima pa se tebi cini "retardirano" ali u tom odustvu koordinacije lezi veliki deo problema saobracaja.Video je totalno retardiran, po njemu je resenje da svi vozimo na 50cm od onog ispred. Niko ne vozi na istoj distanci na kojoj stoji na semaforu.
Cak i da robotizujes automobile, moraces da imas sve identicne automobile, sa istim karakteristikama pa ni to nije sigurno jer se same karakteristike automobila menjaju sa vremenom eksploatacije. Zaustavljanje nikad nece sinhronizovati.Video uopste nije retardiran, takav sistem koordinacije bi sa ekoloskog aspekta doneo 30X vise nego bilo kakvi start stop sistemi na semaforima i slicno, gledao sam simulacije. To je naravno skoro pa nemoguce sa ljudskim vozacima pa se tebi cini "retardirano" ali u tom odustvu koordinacije lezi veliki deo problema saobracaja.
Kakav blast from the past
vidim poznat mi lik
Nisam u toku...vidim poznat mi lik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari