Mogao sam da se kladim da je ovo fotosop. Neverovatno kako dizajn podseća na danasnje trotinete, čak se i sklapa.
Mogao bi da padne jedan remaster 😄🙂Nije fotošop, slika je iz 1915.godine
Prvo su počeli sa električnim automobilima i ovakvim skuterima, pa su posle prešli na benzinske motore.Nije fotošop, slika je iz 1915.godine
Nisu ti trotineti nista revolucionarno, kao sto ni ovi sadasnji ebajkovi nisu nesto novoizmisljeno postojali su i ranije trotineti i bajkovi sa motorom,Mogao sam da se kladim da je ovo fotosop. Neverovatno kako dizajn podseća na danasnje trotinete, čak se i sklapa.
Pa ovo i jeste SUS motor, vidiš cilindar i izduvnu granu.Prvo su počeli sa električnim automobilima i ovakvim skuterima, pa su posle prešli na benzinske motore.
HahahahaMerilin Menson?
ovo je toliko bolje od ovih danasnjih gluposti da nije potrebno ni komentarisati. kao prvo motor moze da te izvuce uzbrdo, kao drugo tockovi su veci. voleo bih ovo da probam iako prezirem ove trotinete. ja imam elektricnu bicikluNisu ti trotineti nista revolucionarno, kao sto ni ovi sadasnji ebajkovi nisu nesto novoizmisljeno postojali su i ranije trotineti i bajkovi sa motorom,
novo je samo tip motora
Evo vise o trotinetima:
![]()
The Motorized Scooter Boom That Hit a Century Before Dockless Scooters
Launched in 1915, the Autoped had wide appeal, with everyone from suffragettes to postmen giving it a trywww.smithsonianmag.com
Jel bi mogao da objasnis kako su se napajali ti elektricni automobili i skuteri?Prvo su počeli sa električnim automobilima i ovakvim skuterima, pa su posle prešli na benzinske motore.
Jel bi mogao da objasnis kako su se napajali ti elektricni automobili i skuteri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari