Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
hit&runner: level 1K
Vr88n8H.gif

kite.gif

Pisao sam na srpskom a Eddy se na srpskom cita bas tako....
EDI

My Samsung S6 sent this

Poslednja izmena:
Најгора комбинација је када прелазим а неко стане да ме пропусти ... увек се нађе @ који би да обиђе овог који је стао јер таман посла да га неко успори. Баш као на овом примеру. Мада има и других ситуација, неки дан прелазим улицу и видим типа (отприлике клинац) који на ~30м од прелаза (на коме сам већ на средини и прелазим на његову половину) додаје гас да би ипак прошао пре мене. Да нисам стао, било би слично као на снимку, овако сам искусно застао и показао му неке атрибуте док је он био сав срећан што је успео да прође. Мада ми се некако чини да није знао шта да ради, деловао ми је као гуштер возач. Скоро сам сигуран да он пар пута дневно прође кроз црвено јер не уме да процени.

Takvih ****** ima sve više. I što je najgore pretiču kolonu od 4-5 automobila. Tri puta sam umalo osetio to na svojoj koži. Stvarno moram da nabacim kameru na bajs...

Situacije od pre 10-ak minuta. Stajem na pesackom da devojka sa psom predje ulicu... Lik na motoru me obilazi sa leve strane i umalo da je udari.
Некад је боље не пропустити пешака (и по цену казне) него нагло закочити и навући га под ауто у суседној траци (после је небитно ко је крив). Ја не стајем уколико не могу да станем бар 5 метара пре пешачког. Говорим о ситуацији две или више трака истог смера и вероватно рад кад пролетим попијем покоју псовку ал *** то је за њихово добро.

^^Pesak koji zakoracava na crveno a ne obraca paznju na dinamiku saobracaja oko sebe mozda i treba da fasuje malo retrovizorom po guzi

^^Pesak koji zakoracava na crveno ili na zeleno a ne obraca paznju na dinamiku saobracaja oko sebe mozda i treba da fasuje malo retrovizorom po guzi

Fixed.

Oba puta kad je za dlaku falilo da me pokupi auto na pešačkom bilo je dok sam prelazio na moje zeleno svetlo.
Inače, kad je donet ZOBS, na sav glas su trubili kako pešak ima apsolutnu prednost na pešačkom prelazu, što verujem da je dovelo do toga da pešaci kreću na pešački a da pri tome uopšte ne gledaju da li je bezbedno ili ne. Ne znam kako je u aktuelnom zakonu, ali nekada je lepo pisalo da je pešak pre stupanja na pešački prelaz dužan da se uveri da može bezbedno preći ulicu.

Pre nekoliko godina je isto ovo ali na majci (napisano na hrvatskom) imao jedan novinar koji je dosao na konferenciju za stampu vlade R. Hrvatske.

Некад је боље не пропустити пешака (и по цену казне) него нагло закочити и навући га под ауто у суседној траци (после је небитно ко је крив). Ја не стајем уколико не могу да станем бар 5 метара пре пешачког. Говорим о ситуацији две или више трака истог смера и вероватно рад кад пролетим попијем покоју псовку ал *** то је за њихово добро.
Dvosmerna ulica, dve trake ukupno i lagano sam stao. Vozač motora je dileja.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Hhahaha, legenda si Pablo :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno