Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2015

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
SREĆAN USKRS ,HRISTOS VOSKRESE!!!

Zombie_Jesus_Poster_large.jpg

3oo1e1.jpg

Добро је, брате, схватили смо да си атеиста, нема потребе да качиш такве слике данас.

Pa mozda je i musliman, ili ne daj boze Jevrejin, pa vredja nasa tanana hriscanska osecanja? Vidis da se nadovezuje na prethodni post.

Ko baš insistira na upražnjavanju rituala i čestitanju Uskrsa na stranom jeziku, taj treba da zna kako se kaže.

Ili kažeš Христос васкрсе (i odgovaraš Ваистину васкрсе), ili kažeš Христос воскресе (i odgovaraš Воистину воскресе). Prvo je srpskoslovenska varijanta, sa ва i slogotvornim р , a drugo je ruskoslovenska varijanta, sa вo i ре . Da li ćeš govoriti jedno ili drugo, tvoja je stvar (SPC koristi prvu varijantu), samo nemoj mešati.

Znači, kad kažeš Ваистину воскресе, to jedino znači da nemaš pojma šta si izgovorio. Kao ni, recimo, ovaj što je pravio ovu sliku:

vaskrs.jpg

Poslednja izmena:
Butthurt much? :d Ima i ovijeh vijernika koji volu da se sprdavaju na svoj racun, a i nas ateista koji povracamo na uskrs... od previse jaja, kolaca, cokoladnih zerrrrcova... :d

U to ime, jedan combo!

7b6a67b18576d39121d702b216f3407b.jpg

d2b5688114b56beffd7e95eaded737b5.jpg

33b881409a2626185dfc7e41fc2ff927.jpg

9e0a9286e9fae5f98057d331dce087e5.jpg

Poslednja izmena:
Jos samo da brdo vas koji ste vernici (do mojega) shvatite da apsolutno nijedan aspekt Isusovog zivota nije ni najmanje bitan, OSIM njegovih REČI tad ce sve da bude lepo. Ja koji sam, bar po po poznavanju materije veci hriscanin od vecine koji se busaju tim nazivom, a smatram da je Isus bio Boziji Sin, smatram da uopste nije nuzno da je uskrso, borio se sa djavolima, lecio bolesne, i pretvarao stuff u stuff. Interpretacija jevandjelja od reci do reci, pa cak i za uskrsnuce, je smer misli kojim se vode ziloti, a i u svojoj verziji religije radikalni muslimani. Isti oni koji stoje i iza ISIS-a.

Ovaj svet je sazdan na zakonitostima i ako zaista jesi vernik, i zaista verujes da postoji Bog, cak ni njegov sin-covek ne moze da prkosi zakonitostima jer je rodjen kao COVEK, sto je i POENTA isusa, da je Sveti sin, a covek, i ziveo kao covek a ne kao Supermen ili Priest iz warcraft-a sa mass-heal spelovima.

Cak, ubedjen sam da sva tri dela Boga, Sin, Otac, i Duh, imaju fenomenalan smisao za humor. U cast tome najbolji post sa 4chan-a ikada:

265953778554578595021278.jpg

Stilizacija nagrada za najbolji film različitih zemalja...

f3aNeg8.png

... i najgori film.

8oc9LMnvmLBja.gif

Mislim da su moji postovi bili 100% on topic. Nekom sigurno zanimljivo (ne svima), a tajming pravi. Zao mi je da se neki vredjaju, ali uvek postoji nesto sto nekoga vredja. Meni licno u domenu religije ne postoji nista sveto, zato sto one koje veruju u Hrista (zombija ili licha svejedno) podjednako gledam kao one koji veruju u vudu ili alaha ili vanzemaljce koji su nas stavili na zemlju itd. Slobodno mozete mene da zezate koliko hocete o tome da sam ateista, to je vase pravo. Cak su neke opaske i smesne. Ja mogu da imam postovanja prema tudjem verovanju, ali isto tako bilo bi licemerno sa moje strane da se ne posalim sa necim sto je po meni blesavo (moji roditelji su religiozni pravoslavci, pa se i oni nasmeju na neke moje fore.)

im-not-just-an-atheist-im-a-skeptic-gnu-new-funny-lol-positive-strong-agnosticism-theism-religion.jpg

Evo mogu i sam sebe da zezam:

OcaqQHMRJQleU.gif

Poslednja izmena:
ovo sto ti radis kung foo monkey, je zaista text-book primer aktuelnog neo-ateizma, cija definicija sledi:

covek je postigao mnogo, i na osnovu svojih dostignuca, stvara oko sebe prividan osecaj moci, koji mu nalaze da je njegov zivot iskljucivo njegov, i sam sebi je bog.

U takvoj situaciji, mnogo vas smatra da upravo na osnovu nauke imate pravo da izjavite da je "bog bajka za malu decu" a da pritom ne razumete NITI nauku univerzuma, a najtuznije ni nauku koja vas omedjuje i pretvara u sopstvene bogove. Uzimas sve oko sebe zdravo za gotovo, struju, mobilne telefone, ekrane, automobile, avione, masine, a sto kaze Joe Rogan: "Ako te posaljem na osrtvo, u sumu, samo sa sekirom, koliko ce ti trebati da mi odgovoris na email" ... ?

Upravo na osnovu toga, samo jednu misao ti ostavljam: znas li da preko 50% naucnika, teorijskih fizicara, kosmologa, filozofa, i ljudi sa preko 3 doktorata i velikim dostignucima u modernoj nauci, zapravo veruje u boga i smatra da nauka i vera (ne religija, vec VERA) nisu usprotstavljeni, vec imaju zajednicko poreklo .. ? Cak i Roger Penrose, koji je bio najblizi saradnik Stephen-a Hawking-a prilikom vrhunca obeju njihovih karijera, je odlucio da javno pogazi poslednje dve Hokingove knjige, nazove ih senzacionlaisticke i okarakterise hokingovu izjavu "da bog nije potreban zbog M-teorije" kao cistu glupost, a Hokingove stavove nazove "forsiranim ateizmom bez pokrica".

Ako ti smatras da si pametniji od ovakve jedne skupine, gorepomenute, i da na osnovu toga mozes da tvrdis da je "bog - bajka" onda ili znas nesto sto mi ne znamo, ili si jednostavno arogantan.

ovo sto ti radis kung foo monkey, je zaista text-book primer aktuelnog neo-ateizma, cija definicija sledi:

covek je postigao mnogo, i na osnovu svojih dostignuca, stvara oko sebe prividan osecaj moci, koji mu nalaze da je njegov zivot iskljucivo njegov, i sam sebi je bog.

U takvoj situaciji, mnogo vas smatra da upravo na osnovu nauke imate pravo da izjavite da je "bog bajka za malu decu" a da pritom ne razumete NITI nauku univerzuma, a najtuznije ni nauku koja vas omedjuje i pretvara u sopstvene bogove. Uzimas sve oko sebe zdravo za gotovo, struju, mobilne telefone, ekrane, automobile, avione, masine, a sto kaze Joe Rogan: "Ako te posaljem na osrtvo, u sumu, samo sa sekirom, koliko ce ti trebati da mi odgovoris na email" ... ?

Upravo na osnovu toga, samo jednu misao ti ostavljam: znas li da preko 50% naucnika, teorijskih fizicara, kosmologa, filozofa, i ljudi sa preko 3 doktorata i velikim dostignucima u modernoj nauci, zapravo veruje u boga i smatra da nauka i vera (ne religija, vec VERA) nisu usprotstavljeni, vec imaju zajednicko poreklo .. ? Cak i Roger Penrose, koji je bio najblizi saradnik Stephen-a Hawking-a prilikom vrhunca obeju njihovih karijera, je odlucio da javno pogazi poslednje dve Hokingove knjige, nazove ih senzacionlaisticke i okarakterise hokingovu izjavu "da bog nije potreban zbog M-teorije" kao cistu glupost, a Hokingove stavove nazove "forsiranim ateizmom bez pokrica".

Ako ti smatras da si pametniji od ovakve jedne skupine, gorepomenute, i da na osnovu toga mozes da tvrdis da je "bog - bajka" onda ili znas nesto sto mi ne znamo, ili si jednostavno arogantan.

QZ5CgjoP0VrtS.gif

Sledeci ce ban da dobije.

:d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno