Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A potrebna dozvola kao za traktor :d

Ako se ne varam,to je slikano na aerodromu kod Siriga

Cenejski aerodrom

RRu9WYixQ7NEA.gif

2XflxzDTUtH7VxyfoT6.gif

4NiwVMhUqHQM8.gif

^
jerkyturkeyending.png

CPA6d6Ml.jpg

Poslednja izmena:
Alistere bi mi verovao na rec da ovo sto uradi azijat mogu i ja, i verovatno vise od toga .. ? :)

Poslednja izmena:
Što da ti verujemo, snimi pa pokaži. :p :p

Da ,ali je maltene do glave liku koji skace.. Valjda se to gleda ?

Poslednja izmena:
ovaj sto skace je ocigledno patuljast rastom, lightweight, automatski mu je lakse da dostigne odredjenu visinu u referenci sa sopstvenom visinom. Ja imam 182cm/95kg (jeste imam overweight problem trenutno) i verovatno da mogu da skocim na istu visinu koja je po mojoj proceni oko 140 cm, a sigurno i vise od toga. Sobzirom da sam na svojim treninzima radio slicnu stvar i uvek prednjacio u takvim stvarima. Uz front-side flip (slicno Struddle technique koji se koristio za skok u vis pre Fosbury flop-a koji se danas koristi) mogu da preskocim zivog coveka. Okacicu klip cim budem u sali igrao kosarke, samo dajte zajednicku procenu visine.

Ako ima neko na forumu da ga zanima parkour, free climbing, i drugi redje spominjani ekstremni sportovi, rad sam da organizujemo neki event. Imam nekoliko drugara akrobata koji uglavnom vezbaju B dance akrobacije u salama, moze i da se gleda. Ne bi ste verovali koliko je wall flip laka stvar i koju moze da uradi pola vas a da niste ni svesni :)

Ja sam zbog snega i praznika (ždranja) više u ovom fazonu:

147KbBw7VGP3KE.gif

mora se gledati procentualno. to sto je neko hobit pa mu je lakse da skace nije nas problem. dakle, skok na visinu do vrata se ocekuje od tebe

Ne može to tako da se procenjuje, mnogo parametara se tu gleda :)
Neka Džekson skoči 1.4m, biće to sasvim dovoljno. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno