Civil je napisao(la):Ljudi, ,molim vas, sta da radim, ocajan sam!
Da li bi neka druga pasta pomogla? Da li je mozda lose to sto je fabricka pasta na novom kuleru dimenzija 2x2cm sto prevazilazi granice samog jezgra (citao sam da to ne valja) ?
Prosto nije moguce da Spire WR IV hladi isto/losije od BOX-a. A garantujem zivotom da sam ga lepo postavio.
@Majstor Ne razumem, zasto ga ne bih ohladio? Pa ovaj Spire je za do 3400+ a moj Barton radi kao 2600+. Inace radi apsolutno stabilno na default naponu. Necu iz principa da ga vratim na default, zasto bih to radio ako radi stabilno. U BIOS-u nemam opciju za downclock, mada mislim da bi to mozda resilo problem.
Ozbiljno razmisljam da ocistim i vratim BOX a ovo ****** da prodam.
format c: je napisao(la):Kupi CM odradice ti posao.
Interesantno da se noki ovde pojavljuje i kao djcj.
Vrlo bezobrazno,po stoti put menja korisnicko ime i reklamira svoje proizvode,ne samo u ovom threadu nego i u drugim.Expert za sve vezano za hladjenje.
Cekaj, je'l si dodirnuo heatsink i uverio se (opekaoCivil je napisao(la):Mozda mi BIOS cita lose mada neverujem, na sajtu proizvodjaca ne pise za novije BIOS-e da ispravljaju ocitavanje temperature.
Ne verujem da me speedfan laze, na pocetku pokaze istu temp kao i bios, jedino ako posle povileni...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari