Šta je novo?

Zalman mod

Pitanje iz hemije; Kako vratiti Zalmanu, lepu fabricku bakarnu boju, kako skinuti patinirani sloj ?

a kako potamniti bakar da bude crn (ili tamno siv)?

Mozda da oshmirglash dobro i nanesesh boju za auspuhe, najjachi stage koji nadjesh. Ja sam to probao na boxu.To metal moze da odrzi obojenim. Mada ako planirash da farbash kuler to moze da pokvari njegove termalne mogucnosti.

smirglati nema sanse sve one bakarne listice :D (zalman cnps7700cu)
i ja sam mislio sa tom farbom za auspuhe onako izdaleka da se nanese jako tanak sloj, mozda se i ne bi odrazilo na temperaturu.

Pa dobro onda ne mozesh da shmirglash to stoji, mnogo je zeznuto.
Ja mislim da je jedna boca bila oko 1000 dinara, malo manje. Valjda najslabija trpi do 300C tako da ti je i to dovoljno.

lep fino i funkcionalno

ali ako nekad budes prodavao prasinu posalji mi PM, imam lika :p
de malo sredi to, graficka se ne vidi

Cuti i ti kolega nisi nista bolji:D.Bolje bi ti bilo da spakujes lemilicu i put pod noge pa pravac kod mene da bacimo onaj mod za G92!P.S.Imate slicne masine pa cak i prasinu..he-he:smash:Da niste neki rod?,)

kad gledam ove vase modove smorim se jer nemam nista konkretno da radim sa mojim kucistem kad mi dosadno... jel ima neko staro kuciste da se igram? :)

@ tex707
Cilit radi, zalman 7700cu se prilicno "povratio" u pogledu boje, nije bas kao nov, ali cilit pomaze. Nastavljamo experimente i dalje...

znaci koristi se xilence :D a realno , dosta su tihi, ali cini mi se da protok nije bas najsrecniji... imam ih par kom i fino rade....

Nazad
Vrh Dno