Šta je novo?

Zadnja kap iz Tualatina

Misa®

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
20
Da samo možete videti kako radi u Photoshop-u...

Misa® je napisao(la):
Da samo možete videti kako radi u Photoshop-u...

Odlicno. :) Ne rece nam samo koja ploca i memorija.

Hmm, fenomenalan primerak Tualatina.
Zanima me da li si modifikovao napajanje, i da li si kratko spajao nozice da bi forsirao struju.
Inace, na 51MHz PCI ne radi nista, cak ni cuveni SB Live 4.1, dok modemi prestaju da rade vec na 42.5MHz.

laxduke je napisao(la):
Hmm, fenomenalan primerak Tualatina.
Zanima me da li si modifikovao napajanje, i da li si kratko spajao nozice da bi forsirao struju.
Inace, na 51MHz PCI ne radi nista, cak ni cuveni SB Live 4.1, dok modemi prestaju da rade vec na 42.5MHz.

Mašina je prazna, tj. test za CPU, čak na preko 205MHz, tj. oko 52MHz PCI ni miš nije hteo da radi.
Ploča je naravno TUSL2-C a memorija NCP PC133(nisam našao bolju) koja asinhrono radi na 151MHz.

Re: Re: Zadnja kap iz Tualatina

magick je napisao(la):
Ko, ti ili procesor? :D:D:D

Da sam ja u pitanju napisao bih "Da samo možete videti kako radim u Photoshop-u...".
Pošto sam video kako emancipuješ ljude i ispravljaš njihove greške (nemože - ne može...), trebao bi da znaš da u srpskom jeziku postoji nepostojano "a", a nepostojano "m" nikako. Što će reći da sam se pravilno izrazio.

Pa ko je to najpametan !!! Heh !#!

Ma pusti ga Shomi vidis da je magick-u veoma dosadno, verovatno zato sto niko ne obraca paznju na njega. Treba biti umeren i pre svega usmeren ali izgleda magick to ne zna pa zato gubi vreme na kavge !!!

Verovatno je ljubomoran na tvoj OC Tualatin-a !!!

Pozdrav !!!cheers

Re: Re: Re: Zadnja kap iz Tualatina

Misa® je napisao(la):
Da sam ja u pitanju napisao bih "Da samo možete videti kako radim u Photoshop-u...".
Pošto sam video kako emancipuješ ljude i ispravljaš njihove greške (nemože - ne može...), trebao bi da znaš da u srpskom jeziku postoji nepostojano "a", a nepostojano "m" nikako. Što će reći da sam se pravilno izrazio.
Uuu jeeee! Šta si sada ti istripov'o? Čemu takvo oficijalno izlaganje u ironičnom fazonu, podseti me kada sam ti nekoga opsovao? :) To je bilo u fazonu: "jel' to postigao CPU ili ti u Photoshopu?", kapiraš? Kada uzmeš u obzir sve one smajlije i to "big grin", mislio sam da će biti jasno da se šalim na račun neverovatno dobrog rezultata. Baš si ti nešto gadno istripovao. :(

Re: Pa ko je to najpametan !!! Heh !#!

J@mmer je napisao(la):
Ma pusti ga Shomi vidis da je magick-u veoma dosadno, verovatno zato sto niko ne obraca paznju na njega. Treba biti umeren i pre svega usmeren ali izgleda magick to ne zna pa zato gubi vreme na kavge !!!

Verovatno je ljubomoran na tvoj OC Tualatin-a !!!

Pozdrav !!!cheers
Ko si sada pa ti!?!?!?

magick je napisao(la):
Uuu jeeee! Šta si sada ti istripov'o? Čemu takvo oficijalno izlaganje u ironičnom fazonu, podseti me kada sam ti nekoga opsovao? :) To je bilo u fazonu: "jel' to postigao CPU ili ti u Photoshopu?", kapiraš? Kada uzmeš u obzir sve one smajlije i to "big grin", mislio sam da će biti jasno da se šalim na račun neverovatno dobrog rezultata. Baš si ti nešto gadno istripovao. :(

Nećemo o tome... Vratimo se na temu, da li je neko uspeo da reši problem PCI kloka jer je on očigledna granica OC na ovoj ploči? Žao mi je kada vidim da može još ali... BTW hladio sam ga Evercool ND12 qlerom koji ga je držao na oko 50 stepeni. Nisam imao pri ruci jaču karticu od GF4 MX440, tako da nisam hteo da cimam 3D Mark 2001, a i posle "afere editovanja" niko živ više u to ne veruje.

Je li jel si ti siguran da to stabilno radi:))
Kolika je temperatura tog chuda i koliki je kuler na njemu.
I ko shto neko reche shta si dodatno budzio?

De si bio kada sam imao PIII Coppermine :cool:

Baš sam juče video onaj thread o P4 na 4200 MHz i ajde manje više taj P4, ali pri dnu strane imate neke zanimljive rezultate sa Koperima. Npr. PIII-700 MHz na (ako se ne varam) 1400 MHz hrkk

Misa® je napisao(la):
Nećemo o tome... Vratimo se na temu, da li je neko uspeo da reši problem PCI kloka jer je on očigledna granica OC na ovoj ploči? Žao mi je kada vidim da može još ali... BTW hladio sam ga Evercool ND12 qlerom koji ga je držao na oko 50 stepeni. Nisam imao pri ruci jaču karticu od GF4 MX440, tako da nisam hteo da cimam 3D Mark 2001, a i posle "afere editovanja" niko živ više u to ne veruje.

Steta, ali to ne moze da se resi bez prelemljavanja cele ploce.
Treba ti drugi PLL, Super I/O, i jos jedan ASIC cip koji koristi Abit da napravi onu predivnu opciju "Fix PCI = 33MHz" sto je ja imam :)

BEDAK

Morao sam da ga utopim u konfiguraciju...:(

Re: BEDAK

Misa® je napisao(la):
Morao sam da ga utopim u konfiguraciju...:(

Steta :( Ja se tek sada setio tebe i tog cpu-a :( Ga 6OXT-a ide do 200mhz fsb i ima PLL chip koji omogucava rad pci/agp na 33/66 :( Stvarno steta sto je cpu otisao :(

Nazad
Vrh Dno