Misa® je napisao(la):Da samo možete videti kako radi u Photoshop-u...
Ko, ti ili procesor?Misa® je napisao(la):Da samo možete videti kako radi u Photoshop-u...
laxduke je napisao(la):Hmm, fenomenalan primerak Tualatina.
Zanima me da li si modifikovao napajanje, i da li si kratko spajao nozice da bi forsirao struju.
Inace, na 51MHz PCI ne radi nista, cak ni cuveni SB Live 4.1, dok modemi prestaju da rade vec na 42.5MHz.
magick je napisao(la):Ko, ti ili procesor?![]()
Uuu jeeee! Šta si sada ti istripov'o? Čemu takvo oficijalno izlaganje u ironičnom fazonu, podseti me kada sam ti nekoga opsovao?Misa® je napisao(la):Da sam ja u pitanju napisao bih "Da samo možete videti kako radim u Photoshop-u...".
Pošto sam video kako emancipuješ ljude i ispravljaš njihove greške (nemože - ne može...), trebao bi da znaš da u srpskom jeziku postoji nepostojano "a", a nepostojano "m" nikako. Što će reći da sam se pravilno izrazio.
Ko si sada pa ti!?!?!?J@mmer je napisao(la):Ma pusti ga Shomi vidis da je magick-u veoma dosadno, verovatno zato sto niko ne obraca paznju na njega. Treba biti umeren i pre svega usmeren ali izgleda magick to ne zna pa zato gubi vreme na kavge !!!
Verovatno je ljubomoran na tvoj OC Tualatin-a !!!
Pozdrav !!!cheers
magick je napisao(la):Uuu jeeee! Šta si sada ti istripov'o? Čemu takvo oficijalno izlaganje u ironičnom fazonu, podseti me kada sam ti nekoga opsovao?To je bilo u fazonu: "jel' to postigao CPU ili ti u Photoshopu?", kapiraš? Kada uzmeš u obzir sve one smajlije i to "big grin", mislio sam da će biti jasno da se šalim na račun neverovatno dobrog rezultata. Baš si ti nešto gadno istripovao.
![]()
Misa® je napisao(la):Nećemo o tome... Vratimo se na temu, da li je neko uspeo da reši problem PCI kloka jer je on očigledna granica OC na ovoj ploči? Žao mi je kada vidim da može još ali... BTW hladio sam ga Evercool ND12 qlerom koji ga je držao na oko 50 stepeni. Nisam imao pri ruci jaču karticu od GF4 MX440, tako da nisam hteo da cimam 3D Mark 2001, a i posle "afere editovanja" niko živ više u to ne veruje.
Misa® je napisao(la):Morao sam da ga utopim u konfiguraciju...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari