dr.Tiristor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2005
- Poena
- 379
Znaci radi normalno, pa se smori posle nekog vremena i zabode.
Cudna situacija, nema nekog pravila nekada na 2 sata a nekada na 24 se zabode.
Nekada ne zabada vise od 24h. Nema nikakvog protoka uopste.
Znaci sve radi, ali nece ni da pinguje.
Posle ga samo resetujem, i radi neko vreme, pa zabode. Ovo traje vec skoro tri nedelje, ali sad sam povileneo skroz. Zabo mi na 45 min.
Znaci samo poslednji [Ping Primary Domain Name Server] nece da prodje.
E sad, jel sam se ja istripovao ili ne, ali mislim da zabada cesce kada je torent ukljucen. Azureus, uTorrent, nebitno. Ostavim uvece da skida, ujutru nema konekcije. Net limiter kaze da skida posle toga jos max 2 sata. Jel moguce da torrenti zezaju?
Modem resetovan i na fabricko, win reinstaliran na prosloj masini, isto, pre dan-dva castim sebe novom masinom i isto se sve desava, znaci nije ni do mene, ni do OS-a, ni do masine, vec je do modema. Napominjem da je par meseci radio ok, nisam ga resetovao i po nedelju dana, sem kada sam iskljucivao nesto ili sl.
E, da, modem je GayHuawei MT882 - ISP Telekom
Sta moze da bude?
P.S. Jos jedno pitanje, na speedtest-u, prvo mi je preporuceni server bio Budimpesta, pa Temisvar, sada Sofija. Sto se menja, mislim sto menjaju?

Cudna situacija, nema nekog pravila nekada na 2 sata a nekada na 24 se zabode.
Nekada ne zabada vise od 24h. Nema nikakvog protoka uopste.
Kod:
Ping default gateway 0.0.0.0 PASSED
Ping Primary Domain Name Server [COLOR="Red"]FAIL[/COLOR]
Posle ga samo resetujem, i radi neko vreme, pa zabode. Ovo traje vec skoro tri nedelje, ali sad sam povileneo skroz. Zabo mi na 45 min.
Kod:
Modem Connection Test
Testing Ethernet connection PASS
Testing ADSL line for sync PASS
Testing Ethernet connection to ATM PASS
ATM Connection Test
Testing ATM OAM segment ping FAIL
Testing ATM OAM end to end ping FAIL
ISP Connection Test
Testing PPPoE server connectivity PASS
Testing PPPoE server session PASS
Testing authentication with server PASS
Validating assigned IP address 91.150.98.241 PASS
Internet Connection Test
Ping default gateway 91.150.98.1 PASS
Ping Primary Domain Name Server [COLOR="Lime"]PASS[/COLOR]
E sad, jel sam se ja istripovao ili ne, ali mislim da zabada cesce kada je torent ukljucen. Azureus, uTorrent, nebitno. Ostavim uvece da skida, ujutru nema konekcije. Net limiter kaze da skida posle toga jos max 2 sata. Jel moguce da torrenti zezaju?
Modem resetovan i na fabricko, win reinstaliran na prosloj masini, isto, pre dan-dva castim sebe novom masinom i isto se sve desava, znaci nije ni do mene, ni do OS-a, ni do masine, vec je do modema. Napominjem da je par meseci radio ok, nisam ga resetovao i po nedelju dana, sem kada sam iskljucivao nesto ili sl.
E, da, modem je GayHuawei MT882 - ISP Telekom
Sta moze da bude?
P.S. Jos jedno pitanje, na speedtest-u, prvo mi je preporuceni server bio Budimpesta, pa Temisvar, sada Sofija. Sto se menja, mislim sto menjaju?

Poslednja izmena: